Meer resultaten voor vari kennel hond

Home
vari kennel hond
VARI-KENNEL REISMAND IATA.
Deze Vari-Kennel Reismand IATA van 99x66x76 cm is een robuuste reiskennel om jouw hond of kat mee op reis te nemen, goedgekeurd voor het vliegtuig. Ga jij emigreren, op vakantie of een lange reis maken, en gaat jouw huisdier met je mee? Met de trein, de auto of zelfs het vliegtuig? Dan is deze Vari-Kennel reismand de oplossing. Deze reiskennel voldoet aan alle normen van de IATA International Air Transport Association en is dus goedgekeurd om mee te gaan in het vliegtuig. Jouw dier blijft veilig tijdens de reis door het stevige, extra robuuste plastic dat speciaal gemaakt is om schokken te doorstaan. Bovendien bestaat dit plastic voor 25% uit gerecycled materiaal, en dus is deze transportbox ook vriendelijk voor het milieu. De montage met schroeven zorgt er bovendien voor dat de reismand stevig in elkaar blijft. Voor jouw dier is het prettig reizen door de grote deur aan de voorzijde van de kennel.
Benchtraining voor je hond of puppy wikiHow.
De bench moet genoeg ruimte bieden zodat de hond erin kan staan, zitten en uitrekken, maar je wil ook niet dat de bench te groot is, waardoor je hond genoeg ruimte heeft om de bench te verdelen in een slaapgedeelte en een gedeelte waar hij zijn behoefte kan doen.
bol.com Petmate Hondentransportbox Ultra Fashion Beige Bruin.
Anderen bekeken ook. Petmate Varikennel Ultra M 81 x 57 x 61 cm. Transportbox Ultra vari Kennel Fashion Max. gewicht hond 31.7 kg W 64cm x L 91cm x H 69cm. Flamingo Reiskennel Nomad Grijs/Zwart 100 x 67 x 75 cm. Transportbox Ultra Vari kennel Fashion Max.
Hond hondenvoer en hondenmanden online kopen Pets Place.
2699, 2699, 2999, 2999., Pets Place Plus Hond Senior Eend Hondenvoer. 934, 3699, 1099, 3699., Tick Off Tick Off Combispray Hond Anti tekenmiddel 250 ml. Wellness Core Grain Free Dog Small Breed 1.5 kg Hondenvoer. Prins Procare Puppy Junior Hondenvoer.
Vari Kennel Vliegtuigbench Breedte 53 Hoogte 38 cm Diepte 41 cm Hondenrek24.nl.
De bench heeft de afmeting 53x38x41 bxhxd en is geschikt voor een kleine hond of puppy. Gemaakt van hoogwaardig hittebestendig plastic met verchroomde stalen deur.Door de speciale ventilatiesleuven is er in de kennel een optimale zuurstof circulatie. Middels het veiligheidsslot kan de Vari kennel goed worden afgesloten.
verzorging engelse staffords.
Wanneer honden met hun achterste over de grond schuren het zogenaamde sleetje rijden' is dat een teken dat er waarschijnlijk sprake is van een worminfectie. Het is verstandig om het niet zover te laten komen en regelmatig de hond te ontwormen. Controleer iedere dag Dit alles kun je iedere dag snel controleren, veel dingen zijn in een oogopslag zichtbaar en andere vereisen dat je wat beter kijkt. Het voorkomen en op tijd signaleren van problemen is deter dan genezen. Het goed onderhouden van je Staffordshire Bull Terrier is een noodzaak om hem in top conditie te houden. Twijfel je over wat je ziet of weet je niet wat je er mee aanmoet? In dat geval is het altijd verstandig om een deskundige in te schakelen. In dit geval dus de dierenarts. 13 Share on facebook Share on twitter Share on email Share on print Share on gmail More Sharing Services 13. Accessoires en benodigdheden. Staffordshire Bull Terrier accessoires. Stafford halsbanden, riemen en tuigjes. Staffordshire Bull Terrier speelgoed. Engelse Stafford benches en vari kennels.
Vari kennel ultra 55x60x40 HondenForum.
Vari kennel ultra te koop! Is maar gebruikt voor twee vluchtjes door Bo heen en weer naar Ierland. Hij is dus geschikt voor in het vliegtuigruim verkocht aan mij door zoologistics en voor honden van ongeveer 10kg. De ongeveer maten staan in de titel van het topic. Nieuw kost hij zo'n' 95 euro dus doe een goed bod en uhhh misschien vliegt jouw hondje binnenkort met je mee naar een mooie bestemming.: ophalen in Almere! 08 april 2017 om 1701: wijzigen" quote" 0. Hmm ik ga even meten als ik thuis ben.: Silla en Bo Yunah. 08 april 2017 om 1820: wijzigen" quote" 0. Hmm ik ga even meten als ik thuis ben." Charlie Aiko Ronin. Das goed, laat maar horen! Silla en Bo Yunah. 10 april 2017 om 1835: wijzigen" quote" 0. Silla en Bo Yunah. 16 juli 2017 om 1623: wijzigen" quote" 0. Ik geef nog maar eens een upje, hij is helaas nog steeds niet verkocht ook niet via MP of facebook. Volgende forumvraag: Jaargangen Onze Hond.
Onderweg met uw hond.
Voor het bepalen van de juiste lengte van de lijn kunt u kijken naar de hoogte en het gewicht van uw hond, de lengte van uzelf en de vrijheid die u uw hond wilt geven. Het is daarom een persoonlijke keuze.
Hondentransportboxen online Vergelijken en kopen ShopAlike.nl.
Petmate Varikennel Reiskennel Transportbox Hondenkennel IATA Crème M: 81 x 57 x 60 cm. Transportbox Travelaire Topmast Premium Maat 7 121x82x90cm wielen. Transportbox Travelaire Topmast Premium Maat 6 100x67x75 cm. Transportbox Ultra Vari Kennel Fashion max. gewicht hond 22.7 kg.
bol.com Petmate Varikennel Ultra M 81 x 57 x 61 cm.
gewicht hond 31.7 kg W 64cm x L 91cm x H 69cm. Flamingo Reiskennel Nomad Grijs/Zwart 100 x 67 x 75 cm. Transportbox Ultra Vari Kennel Fashion max. gewicht hond 22.7 kg. Transportbox Ultra Vari kennel Fashion Max. gewicht hond 13.5 kg.
Vliegen met uw hond.
Uw hond mag als ruimbagage meereizen in een geventileerd deel van het vliegtuig indien. De transportboxen moeten voldoen aan de regels van de Iata. Het totale gewicht van uw huisdier en kennel samen mag maximaal 75 kg 165 lbs bedragen.
Vari kennel kopen? Vind en vergelijk bij 123Tinki.com.
De antislip bodem zorgt ervoor dat jouw hond tijden het rijden niet kan uitglijden, een gootje binnen in de Varikennel om gemorst water of urine op te vangen zo blijft jouw huisdier schoon, een voerluikje om voedsel en drinken aan te geven zonder het deurtje op te hoeven doen en als laatste kunnen bij veel Varikennels het bovenste deel geopend worden, dit is erg handig met het schoonmaken en het inzetten en uithalen van jouw hond. Vari kennel Hondenbenches.

Contacteer ons