Resultaten voor schotse collie kennel

Home
schotse collie kennel
noukika.
Onze Schotse Herder kennel Noukika is geregistreerd op 2 juni 2008 bij de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland. Wij zijn lid van rasclub De Collieclub. Wij wonen in Haelen, vlakbij Roermond in een huis met een grote tuin. Die tuin hebben we kat en hondvriendelijk ingericht en zodra het weer het toelaat, leven we hier voornamelijk buiten. Wij hebben een Poezenpension en een Natuurwinkel voor kat hond. Ook fokken wij af en toe een nestje Somalis en/of Abessijnen. Onze Schotse Collies zijn huishonden. Dat betekent dat pups bij ons in de huiskamer geboren worden en opgroeien samen met onze Somabys. Tevens wennen ze buiten aan onze Friese Merrie Fame en onze mini Shetlander Sjimmie. Wij fokken om het ras in stand te houden en te verbeteren. Dat geldt zowel voor de Somali en Abessijn, als voor de Schotse Herdershond. Wij fokken de collie uitsluitend in de kleuren sable en tricolor.
Malouine Collies.
Welkom bij de site van Malouine. We hebben getracht hier een zo compleet mogelijk overzicht te geven van merendeels door ons gefokte collies. We houden u hier uiteraard tevens op de hoogte van de verwachte nesten en de beschikbare dekreuen.
Schotse Collie.
Bekijk hier onze beschikbare Schotse Collie pups. Australian Cattle Dog. Biewer Yorkshire terrier. Waarom je puppy kopen bij kennel PupsZo? Kennel PupsZo is al actief sinds 1998. Na 16 jaar besloten we om de naam Bolkshof om te dopen naar PupsZo, wat beter aansluit bij wat we al jaren doen.
Schotse Herdershond, Langhaar fokkers Honden Page.
Onze honden zitten ook zelden in een hok.Ze mogen hier met hun allen in de roedel rond lopen, ieder kent zijn rang.Echt mooi om te zien. Zo gaan de pups ook mee in de roedel tot ze acht weken zijn en naar hun baasjes kunnen vertrekken. Bekijk de fokker vermelding van Schotse-collie. ik heb een kleine sheltie kennel genaamd smissions-farm in Panningen Limburgop dit moment heb ik 8 shelties 7 teven en 1 reu. gemiddeld fok ik 2 nestjes per jaar. verder hebben wij ook een Schotse Collie en daar wil ik ter zijner tijd een nestje mee fokken.
over ons en onze schotse herders.
Vanaf dat moment brak de collie gekte echt los. en kwam er na een paar jaar al snel een Blue Merle reu bij.: Dillan I'm' Mister Blue of Paddington Station. Na een aantal shows te hebben gelopen met Dillan. kwam de drang naar het fokken van dit geweldige ras. en hadden we besloten een Sable teefje er bij te nemen.: Pebble's' Don't' Fool me of Paddington Station. Na ons Diploma KK1 Kynologische Kennis 1 te hebben behaald. en een kennel naam aangevraagd te hebben.
Hartelijk welkom! www.ofcompenyentreasures.nl.
In 2007 heb ik mijn kennelnaam aangevraagd bij de Raad van Beheer, ben ik lid van de Nederlandse Collie Club NCC en de Nederlandse Berner Sennen Vereniging NBSV. De Schotse Herdershond. De schotse herdershond of collie is een engels ras en een echte gezinshond, leergierig en sociaal in de omgang.
The Collie.
F 59175 Vendeville. Tel: 33 3.20.97.35.77 na 18.00. La Fleur d'Ecosse.' 20, Rue d'Avelin.' F 59175 Vendeville. Tel: 33 3.20.97.35.77 na 18.00. van der Noordaa Meertens Marijke. NL 3721 BR Bilthoven. copyright 2009 Stero. Design by: Stero Valid CSS XHTML.
Schotse Collie Pups Dierenpension MAX.
Naar de inhoud springen. Schotse Collie Pups. Schotse Collie Pups. Af en toe fokken we een nestje Schotse Collies Langhaar. Onze Bonny heeft haar eigen site, from Bonny's' Place. Hierop is alle informatie te vinden over de nestjes en de planning.
Beginscherm. korthaarcollies van balingshoek.
Op de volgende pagina's' wil ik graag wat vertellen over de Korthaar collie en u laten kennismaken met onze honden. Af en toe fok ik een nestje, waarbij gezondheid en karakter voorop staan. Ik fok alleen met honden die vrij zijn van ernstige erfelijke afwijkingen.
hondenkennels jouwlinkhier.nl.
Collie Buddz Agenda. Schotse herdershond Wikipedia. Bearded Collie kennels in Nederland. Border Collie Club Nederland. Border Collie kennels in Nederland. Dalmacademy's' Dalmatische honden. Nederlandse Club voor Dalmatische Honden. Dalmacademy's' Dalmatische honden. Dalmatir kennels in Nederland. Nederlandse Club voor Dalmatische Honden. Stichting Dobermann Rescue Nederland. Dobermann kennels in Nederland. Van de Rijucohoeve. Duitse dog Wikipedia. NDDC Uw Duitse Dog. Vind duitse dog in Honden. Duitse dog hondenkennels. Duitse Dog Fokkers / Kennels. Duitse Dog kennels in Nederland. Duitse Doggen van Rosherta. Duitse herder Wikipedia. Duitse herder Rassen. Vind duitse herder in Honden. Duitse herder hondenkennels. Duitse Herder kennels in Nederland. Duitse herder pups. Duitse herdershond Fokkers. Flatcoated retriever Wikipedia. Flatcoated Retriever Club. Informatie over de Flatcoated Retriever. Flatcoated retriever hondenkennels. Flatcoated Retriever Club. Flatcoated Retriever kennels in Nederland. Nederlandse Flatcoated Retriever Vereniging. Golden retriever Wikipedia. Vind golden retriever in Honden. Golden retriever hondenkennels. Golden Retriever Fokkers. Golden Retriever kennels in Nederland. Honden kennels 1. Hondenkennels en kennelpanelen. Honden kennels 2. Hondenkennel in alle maten leverbaar. Vind hondenkennel in Honden. Vind kennel in Honden.
Kennels.
Hier vind u op alfabetische volgorde een overzicht van de kennels in Nederland die zijn aangesloten bij de Nederlandse Collie Club en fokken volgens regels en voorwaarden van onze club. Staat uw kennel nog niet vermeld en bent u wel lid, stuurt u dan even een mailtje naar ons secretariaat of vul het registratieformulier voor kennelvermelding op deze site in.
Home St. Ninians.
Onze kennel is gebaseerd op Schotse Lijnen. Wij verwachten eind dit jaar een nest te fokken met onze jongste teef Saga. Haar partner wordt Passion Lover of the Loving Collies Davey. Op dit moment hebben we genoeg aanvragen voor dit nest. Wij verwachten dit jaar/begein volgend jaar een nest te fokken met onze tricolor teef Floor. Haar partner wordt Congar een zoon van Sunday St. Ninians Smile Smile Smile. Dit wordt één van onze weinig sable x tricolor nesten. Zodra we een mooie foto hebben van Congar, dan maken we dit bekendt. Onze laatste nest is op maandag 15 juli 2019 geboren uit de combinatie.: Ninians I Love You. Ninians Diamond in the Dark. Voor meer informatie en fotos van de pups zie: NESTEN. Ninians On The Silver Sea. Silver is onze oudste blue-merle collie teef van ruim 10 jaar oud!

Contacteer ons