Zoeken naar schotse collie kennel

Home
schotse collie kennel
welkom.
Welkom op de site van vereniging Nederlandse Collie Club! Sinds eind 2015 is de behoefte aan een eigen vereniging voor alléén de Schotse Herdershond Langhaar werkelijkheid geworden. De fokkers die zich inzetten voor het behoud van de Collie van het Engelse type zoals de rasstandaard voorschrijft, hebben de handen ineen geslagen om dit mooie ras met zijn rastypische kenmerken te behouden binnen de regelgeving van een nieuwe vereniging.
glutenvrije muffins recept
Its a collieworld.
Wij fokken op professionele schaal de Schotse herdershond: de collie. Ons doel: het beste uit het ras halen en een zo sterk mogelijk ras fokken. Onze kennel is officieel erkend door Fédération Cynologique Internationale en het Verband für das Deutsche Hundewesen 95210.
Zoekmachine adverteren
Schotse Collie fokker, Schotse Collie pups geboren.
Het adres waar uw Schotse Collie pup vanaf de geboorte. niet alleen omringt wordt met veel liefde en zorg, maar ook. opgroeit in een omgeving waar sociaal gedrag uitermate wordt. Er zijn geen Pups meer beschikbaar. De collie-kennel behoort tot de groep kennelhouders die. zich onverminderd inzet voor de gezondheid en welzijn van de. honden populatie in Nederland. De uitvoering van dit duurzaam fokbeleid zal onze prioriteit blijven. houden, dit zorgt er voor om te komen tot het resultaat dat wij. met zn allen willen: het fokken van gezonde en sociale honden. Met enige nadruk durven wij dan ook te stellen dat de collie-kennel. hoort in de categorie van professionele kennels die naast een efficiënte bedrijfsvoering ontzettend veel belang toekent aan het dierenwelzijn. Dat onze inzet en de juiste houding niet onopgemerkt. is gebleven bij het grote publiek blijkt wel uit het feit dat. sinds Mei 2012 aan onze kennel het keurmerk voor.
wehkamp wasdroger
Colliekennel St-Ninians.
Silver is onze oudste blue-merle collie teef van ruim 10 jaar oud! Moeder van 2 nesten! Klik hier voor meer over Silver! April is een dochter van Silver en heeft inmiddels 2 nesten gehad. Wij hebben daar uit twee dochters gehouden, genaamd Summer en Floor! Klik hier voor meer over April! Ninians Fly Over The Rainbow. Helaas is Detta in juli 2017 overleden. Kira is een dochter van Sunday en Detta! Klik hier meer over Detta! Ninians Fulltime Love. Kira is een dochter van Sunday en Detta. Zij is moeder van 3 nesten. Klik hier voor meer over Kira! Ninians Morning Sun. Shadow is een tricolor reu en een zoon van April. Klik hier voor meer over Shadow! Ninians I Love You. Summer is onze nieuwe hoop voor de toekomst. Zij is ook een dochter van April! Klik hier voor meer over Summer! Wilt u meer informatie over onze kennel?
slotenmaker bilthoven
Kennels Schotse Herder Vrienden.
Aanmelding nieuwe pups. Magazine Collie Zo. Historie van het ras. Raad van Beheer. The Kennel Club. Onderzoek in NL. Schotse Herder Vrienden. Het laatste nieuws! Het nieuwsoverzicht van de Schotse Herder Vrienden! Klik hier voor de komende activiteiten. Wordt lid van de Schotse Herder Vrienden!
Schotse Collie kennels in Nederland Doggo.nl.
Wij Collie Passion Vzw stichting doen aan opvang en herplaatsing van Sheepdogs en kruisingen hiervan. Dierenasiel Meer info. Stichting Collie Co in Nood. Provincialeweg Zuid 108c 6438 BJ Oirsbeek. Opvang en herplaatsing Schotse herdershonden, Shelties, Border Collies en aanverwante rassen en mixen.
Welkom en contact www.schotsecollieparadijs.nl.
Onze kennel het Schotse Collie Paradijs. ingeschreven bij de K.v.K. Wij zijn de Fam. Soors Heistraat 5 6028RE Gastel. 0651109125 en 0612460550 en Email toonsoors@hotmail.com Als u contact met ons zoekt dan graag met hierboven genoemde gegevens. Wij leggen ons toe op het fokken van Collies met een Amerikaanse bloedlijn.

Contacteer ons