Op zoek naar kennel brabant?

Home
kennel brabant
Kennel voor Rottweilers Laarbeekhoeve.
Hondenkennel De Laarbeekhoeve. Welkom op de website van hondenkennel De Laarbeekhoeve. Wij fokken en verkopen Rottweilers. Dit doen we al sinds 1985. Wij zijn André en Tonnie Loos. Woonachtig in het kleine Brabantse dorpje Beek en Donk. Honden zijn onze passie. Wat begonnen is als een hobby is nu een professionele hobby geworden. Het begon met twee Rottweilers voor de bewaking van het erf. Zo is onze liefde voor dit ras ontstaan. Wij wonen met onze honden, en tal van andere dieren, op een woonboerderij. De honden hebben daardoor veel ruimte om te rennen en te ravotten. Wij fokken gezonde en mooie Rottweilers. Al onze honden worden gekeurd op heup en elleboogdysplasie en JLPP. Heeft u interesse in een van onze pups, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag. Wij wensen u veel plezier op onze website. Het laatste nieuws. Wilt u meer te weten komen over de Rottweiler hond, klik dan hieronder op Meer informatie. U vindt daar een beschrijving van het ras, het uiterlijk, het karakter, de verzorging, en de rasstandaard. 5741RD Beek Donk. De hondenkennel uit Brabant waar gezonde Rottweilers met een fijn evenwichtig karakter sinds 1985 worden gefokt.
Dierenpension, Dierenvakantieboerderij, Opvang voor huisdieren nabij Den Bosch Brabant.
vakantie, werk, ziekte of om andere redenen, dan nemen wij graag de zorg voor uw huisdier over. Om een de dieren een opvang te bieden waar ze zich echt thuis voelen, gaan wij graag zo veel mogelijk in op de wensen en informatie van de klant.
fokkers in brabant Labradorforum.
Dit vond ikzelf wel erg belangrijk. Denk alleen dat het weer even duurt voordat er weer bruine pups geboren gaan worden bij deze kennel. Ongelezen bericht door Iefke 17/02/11 2348.: Wij krijgen over een paar weken een pup van een particuliere fokker die met zijn teven incidenteel een nestje fokt. Volgens mij zijn er nog enkele pups, ze zijn allemaal chocoladebruin. Hij is aangesloten bij de NLV en zowel moeder als vader komen uit prima lijnen, volledig Hd en ED vrij en ogen gespiegeld. De vader staat ook op de dekreu lijst van de NLV. De stambomen zijn ook al allen aangevraagd. Wij zijn al 3 keer wezen kijken en zaterdag gaan we weer, zo leuk, ze zijn nu 5 weken. Berichten van vorige weergeven: Alle berichten. Sorteer op Auteur. 8 berichten Pagina 1 van 1. Terug naar Fokken met Labradors. Over het Labradorforum. Nieuws en informatie. Vragen en problemen. Evenementen van het Labradorforum. Aanschaf van een Labrador.
Loading.
KOOP HIER NOOIT EEN PUP IN NEDERLAND. Koop Hier Nooit Een Pup Facebook.
Koop Hier Nooit Een Pup. 28 juni om 1302.: Graag reageren bij Karen Soeters! Nederlands Français France English US Español Português Brasil. Privacy Gebruiksvoorwaarden Adverteren Jouw advertentievoorkeuren Cookies. Koop Hier Nooit Een Pup. 5 november 2015. KOOP HIER NOOIT EEN PUP IN NEDERLAND.: Hondenkennel De Populier Pelsdieren Van den Burg B.V. Molenstraat 43 5087BM Diessen Tel: 013-5041664. Adriaans Puppys / Puppy Home Braambos 16a, 5563 AB Westerhoven, Nederland 040-2042003. al sinds 2006 gekende broodfokker met tal van slachtoffers: https//forum.www.radartv.nl/viewtopic.phpt38490.: BUIJS BB Gemonde Dennis Bram Ferdi Haardhout De Wielse Hoeven 2 5293 ND Haaren Gemonde Noord Brabant 0611205130 0683384767 0613318568. Verkoopt meerdere rassen op Marktplaats.nl als er achter de ouders gevraagd word kunnen ze niet gezien worden, kan niet aantonen waar de pups vandaan komen. Er is reeds een klacht binnengekomen van een overleden pup. Giel, adverteert dagelijks met zeer veel puppys op marktplaats. Is te vinden in Berlicum, Noord-Brabant.
Hollandse Herder Fokkers NHC.
Cup bokaal competitie. Raad van Beheer Informatie. Hollandse Herder Fokkers. Hollandse Herder Homepages. Hollandse Herder Fokkers Buitenland. Links diverse sites en fora. Nederlandse Herdershonden Club. Hollandse Herder Fokkers. Klik op de naam om de site van de fokker te bezoeken.
Kennel.
Rhodesian Ridgeback Kennel. Karakter en temperament. Oei, ik groei. Oei, ik groei. Cas x Thakadu. Cas x Khiara. Cas x Luna. Cas x Faya. Cas x Jalia. Cas x Zita. Cas x Janna. Nest 2013: Ayoola. Ayoola Puppy News. Ayoola Puppy Facts.
Nederlandse Chihuahua Club Fokkers.
Eerste opvang pup. De officiële rasvereniging voor korthaar en langhaar Chihuahuas in Nederland. Welkom bij de NCC. Over de NCC. FCI Rasstandaard Chihuahua. Toelichting patella probleem. Raad van Beheer heeft een vernieuwde website! VFR NCC Verenigings Fokregelement. Chihuahua informatie deel 1. Is een Chihuahua geschikt voor u? Langhaar of Korthaar? Reu of Teef? Een fokker zoeken. Wat kost een Chihuahua? Het uitzoeken van een pup. Chihuahua informatie deel 2. Chihuahua wat is dat voor een hond? Historie van de Chihuahua. Eerste opvang pup. Home Chihuahua fokkers. U vindt op deze pagina een overzicht van bij de NCC aangesloten Chihuahua fokkers, die ook adverteren in ons contactblad. Wilt u meer informatie over fokkers of pups? Neem dan contact op met onze pupbemiddeling. Klik op de kennelnaam om de website van de fokker te bezoeken.
Overzicht fokkers Flatcoated Retriever Club.
Deze FRC fokkerslijst is samengesteld aan de hand van de gegevens die wij van hiervoor geïnteresseerde en aangeschreven fokkers hebben mogen ontvangen. Mochten er, ondanks de betrachte zorgvuldigheid onvolkomenheden of onvolledige gegevens vermeld staan, dan horen wij dat graag van de betrokken fokkers.
puppysite.
De fokkers zijn en worden gecontroleerd, en zijn serieus bezig met het welzijn en de gezondheid van de honden. Hierdoor weet u dat de pups die hier aangeboden worden, komen van betrouwbare fokkers uit een gecontroleerde omgeving. Aan bieders op deze site zijn minimaal gehouden aan de algemene leveringsvoorwaarden. Deze kunt u hieronder openen. of download als pdf klik hier. Chihuahua x Boomer puppies. Wij hebben een mooi nestje puppies. Kruising Chihuahua x Boomer, reutjes en teefjes. De pups zijn gezond en goed gesocialiseerd dus klaar om naar een nieuw lief baasje te gaan. Uiteraard zijn de pups meerdere malen geënt, ontwormd en gechipt. Ze zijn bij ons geboren en met veel zorg en. Kennel De Hoeve. Het kan voorkomen dat door omstandigheden de hond niet langer bij zijn baasje kan blijven. Via de rubriek herplaatsers zoeken wij voor deze pups een nieuw thuis.
chihuahua pups pups te koop particulier chihuahua fokker brabant.
Valkenweg 91 7331 HE Apeldoorn. Chihuahua kennel langhaar en kort haar aangesloten bij n.c.c. HondenfokkerRasvereniging, Meer info. Achter de Beek 13b 6191 VA Beek. Hondenfokker Meer info. Catch My Bliss. 5351 SR Berghem. Wij hebben een kleine Chihuahuakennel, geregistreerd bij de Raad van Beheer, in Oss Noord Brabant.
Rashondenkennel Rashondenkennel Rashondenkennel G. G. van van van Gils. Gils. Gils.
Welkom Home. op Beagle. de Boomer. website Cairn van Terrier. Rashondenkennel Engelse van 5491 Cocker Gils. XC Spaniel. St Kruising. Oedenrode. Maltezer. Tel: Shih 0413-472085. Tzu. Tibetaanse Terrier. Home. Beagle. Boomer. Cairn Terrier. Engelse Cocker Spaniel. Kruising. Maltezer. Tel: 0413-472085.

Contacteer ons