Zoeken naar labrador kennel

Home
labrador kennel
De geschiedenis van de Labrador Retriever.
bekende Labradors, zoals Dual Champion Banchory Bolo, geboren in 1915 en schitterende foto's' van honden uit de Munden Kennel van Lord Knutsford. De Labrador werd in Engeland zo populair dat er in 1925 zelfs een tweede vereniging. to stand kwam: The Yellow Labrador Club.
Bruneville's' Labrador Retriever Engelse Stafford Bull Terriër.
Wij zijn een kleine kennel en fokken af en toe een nestje Labradors en/of Engelse Staffords. Het zijn twee totaal verschillende honden qua uiterlijk en karakter maar kunnen het samen o zo goed vinden. Het is ons doel bij beide rassen om een gezonde, rastypische hond met. een fijn karakter te fokken. Wij zijn lid van de Nederlandse Labrador Vereniging en de Stafford Bull Terrier Club en fokken volgens de regels van deze rasverenigingen.
king Fields Labradors Voor een rastypische labrador.
Onze kennel is geboren uit de interesse naar Labrador Retrievers en is de laatste jaren sterk gegroeid. Uiteraard zijn wij sinds 1989 lid van de Nederlandse Labrador Vereniging en fokken alleen met honden die volgens de regels van de Nederlandse Labrador Vereniging zijn gesteld.
Stars and Tails Home.
Onze pups groeien bij ons op in huis zodat ze goed gesocialiseerd worden en kunnen wennen aan voor hen nog vreemde geluiden zoals de stofzuiger, radio en TV, kinderen, andere honden en de kat. Labrador Kennel Stars and Tails is een erkend Lid van de Nederlandse Labrador Vereniging NLV en de Fokkerskring.
Labrador Retriever informatie over het karakter van de Labrador Royal Canin.
Verdiep jezelf vóór aanschaf in het gezond voeden en opvoeden van een Labrador Retriever. Een goede fokker of kennel is het startpunt bij het kopen van een pup. Informeer bij de rasvereniging naar een goed adres van een erkende Labrador Retriever fokker of kennel.
Labrador kennel van de Everse" Akkers."
Zofie's' Choice 2015 Design by Josefien-Webdesign. Ons streven is om labradors te fokken met een goede gezondheid, een fijn karakter en uitmuntende werkkwaliteiten. FROM THE GUNDOG FARM. OF THE SPRING COTTAGE. OF ZOFIE'S' CHOICE. NEDERLANDSE LABRADOR VERENIGING. NEDERLANDSE RETRIEVER CLUB.
Labrador Retriever Dog Breed Information.
The Kennel Club England recognized the Lab in 1903, and the AKC registered its first dog of the breed in 1917. Labs topped AKC registrations for the first time in 1991 and has reigned as Americas favorite breed ever since. Did You Know? The Labrador Retriever did not come from Labrador, but from Newfoundland.
Labrador Kennel van de Likimaro.
Dus met deze uitslag is zij klaar voor haar eerste nestje, aangezien zij nog erg jong is in haar gedrag zal dat pas eind 2013 begin 2014 zijn. Heeft u interesse in een pup van ons, neem dan contact op. Onze Labradors Labrador Kennel v/d Likimaro.
Overzicht van bonafide Labrador-Fokkers in Nederland.
Konijnen Haege, v.d. Lage Bijssel, van de. Lepkeshof, van het. Linely's' Highlake, to. Narrow Field's, the. Old Changed Way. Romi's' Hoeve, van de. Shibo's' Home, van. Sir Geof, of. Steenmorshoeve, van de. Sweet Ale, of. Swimming Hunter, the. Tickle the Heart. Fokkers op de kaart GE. Zoeken met Startpagina. Labrador Facebook tip. Zwarte labrador pup, teefje.
Home.
Wij fokken volgens de richtlijnen van de Labrador Kring Nederland. Met enige regelmaat fokken wij een nestje pups waarbij we zeer selectief te werk gaan. Wij fokken alleen met honden die uitstekende gezondheidsuitslagen hebben en prettige karakters. Bij de blindengeleidehondenschool in Duitsland zijn enkele pups geplaatst. die zijn opgeleid tot blindengeleidehond. Ook Stichting Hulphond Nederland heeft al een paar van onze Labjes aan het werk. Sinds 3 jaar hebben wij ook enkele Standaard Korthaar Teckels en. een Standdaard Langhaart Teckel in onze kennel.
Labrador Retriever kennels in Nederland Doggo.nl.
Moersaatsenweg 6 3237 LK Vierpolders Meer informatie. Labrador Retriever kennel. Type bedrijf: Hondenfokker. Holtmaet 2 7251 VV Vorden Meer informatie. Momenteel zijn wij bezig met het opzetten van nieuwe diensten zoals massages voor honden, voedingsadvies, puppycursus, vervolgcursussen en meer. Type bedrijf: HondenschoolHondenfokkerDierenspeciaalzaakGedragstherapieAlternatieve, geneeswijzenProductenAnders., Hoogbroekstraat 11 6659 KN Wamel Meer informatie. Type bedrijf: Hondenfokker. Kindle Nova Labrador Retrievers. Hertogin Mechteldhof 5 5302 VN Zaltbommel Meer informatie. Onze kennelnaam is Kindle Nova. Dit betekent: aanstekelijke nieuwe ster. Omdat we hopen dat alle mensen die bij ons een pupje kopen aangestoken worden door het labradorvirus. En een labrador is een lichtpuntje in je. Type bedrijf: Hondenfokker. Labradorkennel van de Hoogen Broek. Molenweg 49 3474 KX Zegveld Meer informatie. Ruim dertig jaar geleden kregen wij onze eerste labrador, een blond teefje. Sinds die tijd zijn we helemaal gek van de labrador. Ons eerste nestje kregen we in 1976 en inmiddels zijn we uitgegroeid tot. Type bedrijf: Hondenfokker. De Stoevinghe Labradors. Schutkenstraat 37 8022 CP Zwolle Meer informatie. De Stoevinghe Labradors is een kleine kennel in Overijssel.
Labrador kennel: Hondenpension Dynasty.
Onze Teefjes voldoen aan alle gezondheidsregels van de N.L.V Nederlandse Labrador vereniging, waar ik ook lid van ben. Ongeveer 1 maal per jaar fok ik een nestje uit een weloverwogen combinatie, zo kan ik de pupjes alle tijd en liefde geven.

Contacteer ons