Resultaten voor labrador kennel

Home
labrador kennel
De geschiedenis van de Labrador Retriever.
bekende Labradors, zoals Dual Champion Banchory Bolo, geboren in 1915 en schitterende foto's' van honden uit de Munden Kennel van Lord Knutsford. De Labrador werd in Engeland zo populair dat er in 1925 zelfs een tweede vereniging. to stand kwam: The Yellow Labrador Club.
seo bureau amsterdam
Bruneville's' Labrador Retriever Engelse Stafford Bull Terriër.
Wij zijn een kleine kennel en fokken af en toe een nestje Labradors en/of Engelse Staffords. Het zijn twee totaal verschillende honden qua uiterlijk en karakter maar kunnen het samen o zo goed vinden. Het is ons doel bij beide rassen om een gezonde, rastypische hond met. een fijn karakter te fokken. Wij zijn lid van de Nederlandse Labrador Vereniging en de Stafford Bull Terrier Club en fokken volgens de regels van deze rasverenigingen.
turnpakje ervy
king Fields Labradors Voor een rastypische labrador.
Onze kennel is geboren uit de interesse naar Labrador Retrievers en is de laatste jaren sterk gegroeid. Uiteraard zijn wij sinds 1989 lid van de Nederlandse Labrador Vereniging en fokken alleen met honden die volgens de regels van de Nederlandse Labrador Vereniging zijn gesteld.
partytent
Stars and Tails Home.
Stars and Tails. Villa van Staden. Labrador Kennel Stars and Tails. Over Stars and Tails. Stars and Tails is een erkende kennel in Rijswijk NBr, centraal gelegen tussen Gorinchem en s-Hertogenbosch. Kijk eens wat rond op onze site en neem gerust contact met mij op als je wat meer wilt weten. Mijn kennel naam. Ik ben geboren in West-Covina, Californië USA en dat zie je terug in de naam van mijn kennel. Hallo, ik ben Sylvia van Staden en heb een erkende labrador kennel met de naam Stars and Tails.
google optimalisatie
Labrador Retriever informatie over het karakter van de Labrador Royal Canin.
Verdiep jezelf vóór aanschaf in het gezond voeden en opvoeden van een Labrador Retriever. Een goede fokker of kennel is het startpunt bij het kopen van een pup. Informeer bij de rasvereniging naar een goed adres van een erkende Labrador Retriever fokker of kennel.
step
Labrador kennel van de Everse" Akkers."
Zofie's' Choice 2015 Design by Josefien-Webdesign. Ons streven is om labradors te fokken met een goede gezondheid, een fijn karakter en uitmuntende werkkwaliteiten. FROM THE GUNDOG FARM. OF THE SPRING COTTAGE. OF ZOFIE'S' CHOICE. NEDERLANDSE LABRADOR VERENIGING. NEDERLANDSE RETRIEVER CLUB.
python cursus
Labrador Retriever Dog Breed Information.
The Kennel Club England recognized the Lab in 1903, and the AKC registered its first dog of the breed in 1917. Labs topped AKC registrations for the first time in 1991 and has reigned as Americas favorite breed ever since. Did You Know? The Labrador Retriever did not come from Labrador, but from Newfoundland.
langharige jack russel
Labrador Kennel van de Likimaro.
Toggle navigation Likimaro. Welkom Labrador Kennel v/d Likimaro. Wie zijn wij? Labrador Kennel v/d Likimaro. Wij zijn de familie van Bragt: Rob, Marlies, en onze twee dochters: Kim en Lisanne. De kennel naam komt van onze voornamen Lisanne, Kim, Marlies en Rob.
outsource search engine optimization
Overzicht van bonafide Labrador-Fokkers in Nederland.
De Labrador Retriever is al jarenlang het meest populaire hondenras in Nederland. Naast het oorspronkelijke doel van de Labrador jachthond wordt de Labrador veel gebruikt als geleidehond en hulphond. Maar ook als huishond is de Labrador Retriever een graag geziene hond: loyaal, gehoorzaam en met een grote will to please. Deze startpagina staat vol met links over betrouwbare Labrador-fokkers. Laatste update: 13 december 2019. Over de beheerder. Mijn naam is Cor. Eind 1999 kocht ik een Labrador en verbaasde me erover dat er zo weinig over Labrador Retrievers te vinden was op Startpagina. In 2001 heb ik de stoute schoenen aangetrokken en mezelf aangemeld om een pagina over Labradors te maken. Contact met de beheerder. You are my brother from another mother. You are my brother from another mother. Engelse Cocker Spaniel.
europabank lening
Home.
Wij fokken volgens de richtlijnen van de Nederlandse Labradorvereniging en de Labrador Kring Nederland. Met enige regelmaat fokken wij een nestje pups waarbij we zeer selectief te werk gaan. Wij fokken alleen met honden die uitstekende gezondheidsuitslagen hebben en prettige karakters.
dameshorloge
Labrador Retriever kennels in Nederland Doggo.nl.
Dierenopvangcentrum Adruin is een pension voor alle kleine huisdieren. Uw huisdier is bij ons echt op vakantie. Onze hokken zijn verwarmd indien nodig, ruim, fris en voorzien van overdekte buitenrennen. HondenfokkerHondenpensionDierenasiel, Meer info. Labrador Retriever Kennel De Rooise Heikant. Heikampenweg 3 5491 TP Sint Oedenrode. Fokker van Labrador Retriever. Hondenfokker Meer info. Game Warden's' Gubdogs. Lochemsestraat 2 7396 PJ Terwolde. Hondenfokker Meer info. Lorbaan 10 5814 AE Veulen. We fokken langharige teckels en labrador retrievers. HondenfokkerHondenpension, Meer info. Moersaatsenweg 6 3237 LK Vierpolders. Labrador Retriever kennel. Hondenfokker Meer info. Hoogbroekstraat 11 6659 KN Wamel. Hondenfokker Meer info. Kindle Nova Labrador Retrievers. Hertogin Mechteldhof 5 5302 VN Zaltbommel. Onze kennelnaam is Kindle Nova. Dit betekent: aanstekelijke nieuwe ster. Omdat we hopen dat alle mensen die bij ons een pupje kopen aangestoken worden door het labradorvirus.
youtube tino martin
Labrador kennel: Hondenpension Dynasty.
Ongeveer 1 maal per jaar fok ik een nestje uit een weloverwogen combinatie, zo kan ik de pupjes alle tijd en liefde geven. Behalve het uiterlijk van de Labrador Retriever, is voor ons de gezondheid en het karakter van het grootste belang.

Contacteer ons