Zoeken naar labrador kennel

Home
labrador kennel
De geschiedenis van de Labrador Retriever.
bekende Labradors, zoals Dual Champion Banchory Bolo, geboren in 1915 en schitterende foto's' van honden uit de Munden Kennel van Lord Knutsford. De Labrador werd in Engeland zo populair dat er in 1925 zelfs een tweede vereniging. to stand kwam: The Yellow Labrador Club.
staal
Bruneville's' Labrador Retriever Engelse Stafford Bull Terriër.
Wij zijn een kleine kennel en fokken af en toe een nestje Labradors en/of Engelse Staffords. Het zijn twee totaal verschillende honden qua uiterlijk en karakter maar kunnen het samen o zo goed vinden. Het is ons doel bij beide rassen om een gezonde, rastypische hond met. een fijn karakter te fokken. Wij zijn lid van de Nederlandse Labrador Vereniging en de Stafford Bull Terrier Club en fokken volgens de regels van deze rasverenigingen.
dragon tattoo
king Fields Labradors Voor een rastypische labrador.
Onze kennel is geboren uit de interesse naar Labrador Retrievers en is de laatste jaren sterk gegroeid. Uiteraard zijn wij sinds 1989 lid van de Nederlandse Labrador Vereniging en fokken alleen met honden die volgens de regels van de Nederlandse Labrador Vereniging zijn gesteld.
url checker online
Stars and Tails Home.
Stars and Tails. Villa van Staden. Labrador Kennel Stars and Tails. Over Stars and Tails. Stars and Tails is een erkende kennel in Rijswijk NBr, centraal gelegen tussen Gorinchem en s-Hertogenbosch. Kijk eens wat rond op onze site en neem gerust contact met mij op als je wat meer wilt weten. Mijn kennel naam. Ik ben geboren in West-Covina, Californië USA en dat zie je terug in de naam van mijn kennel. Hallo, ik ben Sylvia van Staden en heb een erkende labrador kennel met de naam Stars and Tails.
seo company in india
Labrador Retriever informatie over het karakter van de Labrador Royal Canin.
Verdiep jezelf vóór aanschaf in het gezond voeden en opvoeden van een Labrador Retriever. Een goede fokker of kennel is het startpunt bij het kopen van een pup. Informeer bij de rasvereniging naar een goed adres van een erkende Labrador Retriever fokker of kennel.
2e hand auto
Labrador kennel van de Everse" Akkers."
Zofie's' Choice 2015 Design by Josefien-Webdesign. Ons streven is om labradors te fokken met een goede gezondheid, een fijn karakter en uitmuntende werkkwaliteiten. FROM THE GUNDOG FARM. OF THE SPRING COTTAGE. OF ZOFIE'S' CHOICE. NEDERLANDSE LABRADOR VERENIGING. NEDERLANDSE RETRIEVER CLUB.
seo specialisten
Labrador Retriever Dog Breed Information.
The Kennel Club England recognized the Lab in 1903, and the AKC registered its first dog of the breed in 1917. Labs topped AKC registrations for the first time in 1991 and has reigned as Americas favorite breed ever since. Did You Know? The Labrador Retriever did not come from Labrador, but from Newfoundland.
fietsenwinkel
Labrador Kennel van de Likimaro.
Toggle navigation Likimaro. Welkom Labrador Kennel v/d Likimaro. Wie zijn wij? Labrador Kennel v/d Likimaro. Wij zijn de familie van Bragt: Rob, Marlies, en onze twee dochters: Kim en Lisanne. De kennel naam komt van onze voornamen Lisanne, Kim, Marlies en Rob.
https://www.keyboost.fr/naturel/
Overzicht van bonafide Labrador-Fokkers in Nederland.
Laatste update: 5 juni 2020. Over de beheerder. Mijn naam is Cor. Eind 1999 kocht ik een Labrador en verbaasde me erover dat er zo weinig over Labrador Retrievers te vinden was op Startpagina. In 2001 heb ik de stoute schoenen aangetrokken en mezelf aangemeld om een pagina over Labradors te maken. Contact met de beheerder.
https://www.seopageoptimizer.fr/fr/default/2008294/SEO.aspx
Home.
Wij fokken volgens de richtlijnen van de Nederlandse Labradorvereniging en de Labrador Kring Nederland. Met enige regelmaat fokken wij een nestje pups waarbij we zeer selectief te werk gaan. Wij fokken alleen met honden die uitstekende gezondheidsuitslagen hebben en prettige karakters.
google plus
Labrador Retriever kennels in Nederland Doggo.nl.
Labrador fokker te Cuijk Noord-Brabant. We verwachten af en toe een nestje chocoladebruine en/of zwarte puppy's. Uiteraard werken we met alle gezondheidstesten en uitgebreide DNA-onderzoeken, dit geldt zowel voor de teef als de reu die. Type bedrijf: Hondenfokker. Wilhelminastraat 64 7721 CJ Dalfsen Meer informatie. Labrador Retrievers, Golden Retrievers en een Ruwharige Dwergteckel vormen op dit moment onze kennel. Type bedrijf: Hondenfokker. Lutteresweg 39 7782 TA De Krim Meer informatie. Labrador Retriever kennel. Type bedrijf: Hondenfokker. Labarador kennel Cover my Eyes. Rosmolen 35 7587 RP De Lutte Meer informatie. Labrador Retriever kennel. Type bedrijf: Hondenfokker. Dierenpension De Crull. Linderdam Zuid 3 7683 PR Den Ham Ov Meer informatie. Type bedrijf: HondenfokkerHondenpensionDierenasiel., Noord Oosterweg 2 7786 BG Den Velde Meer informatie.
bestekbak 90 cm ikea
Labrador kennel: Hondenpension Dynasty.
Ongeveer 1 maal per jaar fok ik een nestje uit een weloverwogen combinatie, zo kan ik de pupjes alle tijd en liefde geven. Behalve het uiterlijk van de Labrador Retriever, is voor ons de gezondheid en het karakter van het grootste belang.

Contacteer ons