Zoeken naar rottweiler kennel

Home
rottweiler kennel
van MOSERBEAR Rottweiler kennel.
Onze meiden Onze jongens. Johan, Marcella, Zil, Don en Liz Moser. Samen wonen we in het landelijke Luttelgeest. Lees verder OverNest controle. Lees verder OverNieuwe site. Oei ik groei @ 4.5 week. Lees verder OverOei ik groei @ 4.5 week.
Homepage van de Wodanahoeve Rottweilers.
Wodan heeft onze liefde voor de Rottweiler veroorzaakt. Helaas is hij 2 januari 2012 overleden. Nadat we zijn verhuisd naar Loenen kregen we meer ruimte en is Dana er in 2006 bijgekomen. Dana is op 21 april 2016 van ons heen gegaan.
Home.
Kennel Huize Rowi. Kennel Huize Rowi. Welkom op de site van kennel Huize Rowi. Wij zijn Robbin Hutten en Wies Grobben, daaruit is onze kennelnaam ontstaan. Wij wonen in het prachtige Witharen in het Vechtdal, zijn hondenliefhebbers en van de Rottweiler in het bijzonder.
Rottweiler Kennel 3DogZ.
Voor onze reuen, de teven, maar vooral de pups die bij ons geboren worden en weldra het nest verlaten. Tenslotte willen de nieuwe eigenaren van de pups een lieve, fijne raszuivere Rottweiler. Met een super karakter voor baas en gezin. Daar staan we voor bij Rottweiler Kennel 3DogZ.
Rottweiler kennel Angfiero, recensies en ervaring op Startpunthonden.
Fokkers in beeld. Recensies Rottweiler kennel Angfiero. Rottweiler kennel Angfiero. De fokker heeft nog geen foto toegevoegd. Recensies Foto's' Te koop Info Contact. Hier tref je recensies en ervaringen aan die men heeft gehad met Rottweiler kennel Angfiero. Heb jij ervaring met deze fokker?
van de Nithanhoeve hoofdpagina.
Wij zullen zo af en toe een nestje fokken en wij doen onze uiterste best om gezonde, lieve en sociale Rottweilers te fokken. Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Rottweiler Club en onze kennel is geregistreerd bij de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland.
Alles over de Rottweiler en Rottweiler Pup! De Leemlande Rottweilers.
Runderkaal in onze kennel. Jawel, alwéér een Runderkraaltje. Een hond met een geweldig karakter en temperament. En ook zij deed het enorm goed op de shows. Ze werd Nederlands Jeugd Kampioen en won in 2009 de Showbokaal van de Nederlands Rottweiler Club.
Rottweilerkennel van de Ambocahoeve.
In 1996 toen wij t ouderlijk huis kochtten heeft destijds de Rottweiler Bronco besloten om bij ons te blijven wonen helaas is hij met 65, jr overleden aan een niertumor.Na zijn overlijden zijn wij op zoek gegaan naar een nieuwe Rottweiler zij kreeg de naam Amber en heeft met veel liefde en plezier 125, jaar deel uit gemaakt van ons gezin.
Rottweilers van de Haorepos.
Alle pups worden in huiselijke kring geboren en groeien binnenhuis op, mijn doel is een gezonde, werklustige en mooie rottweiler te fokken. De kennel is geregistreerd bij de RVB Raad van Beheer en ik ben lid van de NRC en ADRK.
rottweiler pups rottweilerfokker, kennel rottweilerkennelrottweiler, kennelpupshonden, rottweilers.,
De lentehoeve Rottweiler kennel.
Welkom bij onze kleinschalige Rottweiler kennel. Al onze puppys hebben een nieuw huisje! Ons laatste lieve reutje heeft een gouden mandje juni 26, 2017. Op bezoek bij honden vriendjes, nog 1 reu beschikbaar juni 23, 2017. Nog 1 beschikbaar reutje, nieuwe fotos juni 20, 2017.
Rottweilers van Meijl op Zeven.
Het ras rottweiler was toen nog vreemd voor ons. Op een gegeven moment kwamen wij in contact met een mevrouw die een zeer mooie en krachtige stoere, overwegend zwarte hond aan de lijn had. Uiteraard vroegen wij naar de naam van het ras en zij vertelde dat het een rottweiler was.

Contacteer ons