Op zoek naar friese stabij kennel?

Home
friese stabij kennel
Stabij Rassen Honden Hondenrassen.
Wij letten hierbij vooral op erfelijkheid., alles over de friese stabij met stamboom. Stabijhoun kennel fan'e' Sudewyn. Veel informatie over de Friese Stabij in het algemeen en onze honden en kennel in het bijzonder. Af en toe een nestje pups uit een verantwoorde combinatie.
friese stabij hond
Holwerda Sathe.
Wij zijn Nico en Froukje Hooghiemster en wonen in Reduzum, gelegen in het hart van Friesland, waar de wortels van ons geliefde hondenras, de FRIESE STABIJ liggen. We fokken al meer dan 20 jaar met veel plezier. De pups groeien op in huiselijke kring en maken alles mee wat er in en om het huis gebeurt. Bij ons in huis wonen onze 3 teefjes, Odina, Liefke en haar dochter Sinne.
friese zangeres
De Friese Stabij www.stabijkennel-middelzee.nl.
De Friese Stabij. Aantal keer getoond.: De Friese Stabij. De Stabij is één van de twee Friese hondenrassen de, andere is de Wetterhoun. Over de oorsprong van de Stabij is niet heel veel bekend. Dit ras komt oorspronkelijk uit het oost/zuidoosten v.d.
Stabyhoun Fokkers.
Open Frysk Kampioenskip Friese Stabij En. Verslag Fries Kampioenschap voor de. Hieronder vindt u stabyhoun kennels en fokkers die lid zijn van onze vereniging. Bent u lid en wilt u hier ook uw vermelding? Stuur dan een mail naar Naam Woonplaats Contact Kennelnaam Website.
Friese Stabij Kennel www.erf-t-elde.nl.
Sypke.-Sylke en Sybe. Friese Stabij Kennel. PUPS VAN JELKE 2015. Aan de Poel. Aantal keer getoond.: Friese Stabij Kennel. Erf t Elde. Erf t Elde. Als Laatste bij ons weg gegaandat, het je goed mag gaan. Jens: Het gaat je goed.
Home Alde Leane.
Welkom bij Friese Stabij kennel fan è Alde Leane! Op deze site vindt U informatie over de Stabijhoun ofwel Friese Stabij. Kijk binnen hoe wij over het fokken denken, wat we aan informatie en fotos hebben over dekking, geboorte van de pups, opgroei, socialisatie, weegtabellen, temperatuur gegevens, enz.
Beantsje Hiem Friese stabijkennel Ût it Beantsje Hiem.
Skip to content. Friese stabijkennel Ût it Beantsje Hiem. De Friese stabij. Cerebrale Dysfunctie Stabijhoun. Klaske Daan Ût it Beantsje Hiem. Diana Jetje Ût it Hounen Hûs. Lummy van Nij Wybranda. 1e nest Daantje x Tys. Over dit nest. Ontmoetingsdate met Tys.
Fan è Grûndollers grun-dollers.nl.
Geplaatst op 24 september 2012 door JB2018. Welkom op de website van de Friese Stabij kennel Fan è Grûndollers. Na meer dan 30 jaar honden te hebben gehad, veelal jachthonden en twee berghonden, wilden we, nu we meer tijd hebben, heel graag gaan fokken.
Home.
Fan è Wetter Spetters I Friese Stabij Kennel. Zoals u op de foto kunt zien, zijn wij de trotse eigenaar van een Friese Stabij. Algemene informatie over dit prachtige ras vindt u op de pagina Friese Stabij. Als u zelf besloten heeft ook een Friese Stabij aan te schaffen.,
Friese Stabij Stabyhoun kennels in Nederland Doggo.nl.
8754 AE Makkum Meer informatie. Fokker van de Stabijhoun. Type bedrijf: Hondenfokker. Friese Stabij kennel fan'e' Sudewyn. Hondsdraf 6 4844 HD Terheijden Meer informatie. Op onze website vind je informatie over de Friese Stabij in het algemeen en over onze honden in het bijzonder.
Pups en puppies te koop Verkoop je puppy of pup gratis op.
Dus Malik kan ook trots zijn op zo'n' geweldig aantal pups. Hier doen we het allemaal voor om de Saarlooswolfhond voor de toekomst te laten voortbestaan. Mooie en lieve chihuahua pups 300. Mooie en lieve chihuahua pups mooie en lieve chihuahua pups in huiskring opgevoed ontwormd, gevaccineerd en gechipt.
Friese Stabij kennel de Mussenhorst, adresgegevens fokker Startpunthonden.
Wie is Friese Stabij kennel de Mussenhorst. Wij hebben een Friese Stabij, genaamd Bente. Onze kennel is vernoemd naar een natuurgebied bij ons in de buurt. Sinds 2013 zijn wij fokker via de Vereniging voor Stabij en Wetterhounen de NVSW.

Contacteer ons