Zoeken naar friese stabij kennel

Home
friese stabij kennel
Stabijkennel fan de Haersterwei Home.
Ik heb een grote liefde voor honden en vooral voor de Stabij. Sinds 1995 heb ik een stabij. Mijn eerste stabij kwam bij Hilly Postma vandaan die eigenaresse was van Kennel Fan it Heidehiem, een zeer bekende kennel in de stabijwereld, waar mooie en gezonde honden uit voort zijn gekomen.
friese zangeres
Friese Stabij kennel Rohandín.
Diny en Jiske. Rohandín is een kleine, bij de Raad van Beheer aangesloten, kennel voor de Friese Stabij in Rozenburg. Momenteel wonen Friese Stabij Jiske, haar dochter Frodo en kleindochter Joy in dit gezellige huis bij eigenaars Diny Dinkela en Frederieke Knol moeder en dochter.
agence web

Welkom op de website van Onze Stabyhoun, de vereniging van het Friese hondenras de Stabyhoun, ook wel genoemd Friese Stabij. Op deze website kunt u van alles vinden en lezen over onze vereniging, het ras, de fokkerij, pups, Stabyhounkennels, activiteiten en natuurlijk zijn er vele fotos te zien van Stabyhounen!
slotenmaker
Fandeparrehof.jouwweb.nl.
STabij kennel fan de parrehôf. Welkom.leuk dat u even bij ons komt kijken. Deze website is vooral bedoeld om u kennis te laten maken met onze Stabij teefjes Jytte en haar dochter Senne en hun belevenissen. Maar ook de Friese Stabij in het algemeen.
list of recruitment agencies
Home Alde Leane.
G nest 1998. F nest 1997. D nest 1995. In de fokkerij. Welkom bij Friese Stabij kennel fan è Alde Leane! Op deze site vindt U informatie over de Stabijhoun ofwel Friese Stabij. Kijk binnen hoe wij over het fokken denken, wat we aan informatie en fotos hebben over dekking, geboorte van de pups, opgroei, socialisatie, weegtabellen, temperatuur gegevens, enz. en natuurlijk heel veel fotos en filmpjes van onze eigen Stabijhounen en hun puppies. Verder uitslagen van hondenshows en een zeer uitgebreide pagina over heupdysplasie HD. Erg trots zijn wij op de door ons gefokte dekreuen en fokteefjes. We proberen uit elk nest zeker wat in de fokkerij te krijgen. Dit in belang voor het ras. En we hebben nog een hobby die we hier graag delen en dat zijn de Shetlanders. Veel kijkplezier op deze website namens Hans, Marianne en de Fryske Hounen. Harryette en Ik met de pups uit het M nest van 2015. 14 Maart Hieperdepiep zo blij. 8 Februari Mooi nieuws, Siep en Okki zijn een paar. 14 November Geen nestje van Lutske. 14 Oktober De dracht van Lutske.
seo websites
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
canada goose bodywarmer
Friese Stabijkennel fan it Boskhûske.
Welkom bij de Friese Stabijkennel fan it Boskhûske! Wij willen u laten meekijken met onze honden en natuurlijk met onze pups. Ook vinden wij het belangrijk om u zoveel mogelijk informatie te geven over het gedrag de gezondheid van de stabij.
https://visitenkarten-drucken24.de/visitenkarten-vorlage/
Friese Stabij informatie over de Friese Stabij Royal Canin.
Verdiep jezelf vóór aanschaf in het gezond voeden en opvoeden van een Friese Stabij. Een goede fokker of kennel is het startpunt bij het kopen van een pup. Informeer bij de rasvereniging naar een goed adres van een erkende Friese Stabij fokker of kennel.
axa
Friese Stabij Stabyhoun kennels in Nederland Doggo.nl.
Friese Stabij kennel fan'e' Sudewyn. Hondsdraf 6 4844 HD Terheijden Meer informatie. Op onze website vind je informatie over de Friese Stabij in het algemeen en over onze honden in het bijzonder. Veel foto's' en een logboek over de eigenaardigheden in het dagelijkse leven en de opvoeding.
slotenmaker den haag
Pups en puppies te koop Verkoop je puppy of pup gratis op.
Dus Malik kan ook trots zijn op zo'n' geweldig aantal pups. Hier doen we het allemaal voor om de Saarlooswolfhond voor de toekomst te laten voortbestaan. Mooie en lieve chihuahua pups 300. Mooie en lieve chihuahua pups mooie en lieve chihuahua pups in huiskring opgevoed ontwormd, gevaccineerd en gechipt.
aquarium winkel
Stabyhoun Friese stabij Stabij Senna.
Toen we uiteindelijk hadden besloten om een hond in huis te nemen, was voor ons de keuze al snel gemaakt: Het" wordt een Friese Stabij. D at werd Senna! Toen bleek dat Senna een fijn karakter had, gezond was en het goed deed op shows, zijn we na gaan denken over een nestje. Zo is het balletje gaan rollen en hebben we onze kennelnaam aangevraagd. Dit werd: v. t Brabantse Bont. Beide wonen we ons hele leven al in Brabant en eventuele pups worden dan ook op Brabantse bodem geboren.
https://www.lynxtrad.com/
Friese Stabij.
Discussiren met andere Friese Stabij liefhebbers? Of ervaringen uitwisselen over de Friese Stabij? Surf dan eens naar het Friese Stabij forum! Friese Stabij Nieuws uit het land Digitale vriendjes Mijn stamboom Frysk dagboek Hondse activiteiten Kilometervreter Onze boekenkast Sta-me-bij Stuur een e-card Gastenboek Links.

Contacteer ons