Op zoek naar border collie kennel?

Home
border collie kennel
De Border Collie Trainingscentrum Border Collie Club Zwolle.
Of neem telefonisch contact op met leden van de Border Collie Club Nederland. Wees er wel op bedacht dat de kreten if its not a Border Collie, its just a dog en brains before beauty zeer kenmerkend voor het ras is.
Hof ter Blokken Eric Pappaert.
Dus Borders die goed zijn in show en gehoorzaamheid. Voor alles in goede banen te leiden, ben ik aangesloten bij de BBCC die staan me met raad en daad bij. Mijn honden worden getest op heupen HD, en zullen een DNA-test ondergaan voor CEA/CH, andere ziektes zijn TNS, CL PRA, en GLAUCOME.
Magical Fields Home.
Onze grote passie en liefde voor de border collie is ontstaan sinds we onze Dooby, een kruising border collie, bij een manege in de buurt kochten. Onze dochter was bijna jarig en ze vroeg maar of we geen pupje voor haar verjaardag wilde kopen.
Bordercollie Deurne.
Borders for Joy.
Border Collie Club Nederland.
Uw hulp gevraagd: Epilepsie onderzoek bij de Border Collie. 8 juli 2017. Hét onderzoek naar epilepsie door dr P. Het bestuur van de BCCN wil jullie vragen deze enquête zoveel mogelijk in te vullen en te delen onder eigenaren van border collies met en zonder stamboomdie te maken hebben/hebben gehad met deze nare ziekte.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Home.
de border Collie. Welkom op onze website. Wij wensen u veel kijk en lees plezier. Op onze site kunt u alles vinden over onze kanjers. De Border Collie een veelzijdig ras en een oprechte metgezel. Iets wat ooit begon als een verliefdheid.,
Vind border collie in Honden Herdershonden en Veedrijvers op Marktplaats.nl.
Border collie pups met stamboom. Uit een nest van 10 pups, nog 1 teefje en 2 reutjes beschikbaar bij bc kennel straight" from heaven" te wellen belgisch limburg, beide ouders vrij van tns-cea/ch-igs-mdr1-ncl5 geboren op 19/01/2019 en klaar voor vertrek naar een gouden mandje.
Veluwe Border Collies. carin.
Border collie kennel Veluwe" Borders." Welkom op deze site. U vind hier informatie over de Border collie en onze kennel. De thuisbasis van onze kennel Veluwe" Borders" is gelegen in het Nationaal Park Veluwezoom waar ik woon en al jaren werkzaam ben als schaapsherder.
border collie kennel
Met trots presenteer ik U mijn border collie kennel die alweer 24 jaar bestaat 1996-2020. Op deze site vind u veel informatie over de border collie, de aanschaf van een border collie., gezondheid en het houden van een border collie.
From Maykes Dream.
nieuwe pups op komst. Al onze bordercollies hebben een stamboom, zijn in huiselijke kring geboren, hebben een DNA controle ondergaan en zijn voorzien van een paspoort. Met het enkele honden lopen we op het ogenblik shows, waarbij we nu al enkele malen in de prijzen zijn gevallen.

Contacteer ons