Resultaten voor knpv duitse herder

Home
knpv duitse herder
Duitse Herder kennels in Nederland Doggo.nl.
Hondenfokker Meer info. Onze doelstelling is een gezonde Duitse Herder te fokken die beschikt over een sociaal karakter in combinatie met een hoge dosis werklust. Hondenfokker Meer info. Van de Herdersfarm. Hondenfokker Meer info. Wierweg 17 1774 NH Slootdorp. Hondenfokker Meer info. Duitse Herderkennel van t Kerkpad. Birkstraat 88a 3768 HL Soest. Fokker van Duitse Herders, lid V.D.H. Hondenfokker Meer info. Kennel van de Vloedlijn. Wolvenpolder 3 3207 LC Spijkenisse. Hondenfokker Meer info. Duitse Herder kennel van der Pluijmenslot. Bredasebaan 50 4714 SP Sprundel. Duitse herders langhaar. Hondenfokker Meer info. Koraalstraat 17 8255 AK Swifterbant. Duitse Herder Kennel. Hondenfokker Meer info. Van de Modderbeek. Brunesengweg 14 3784 WE Terschuur. Duitse Herder kennel. Hondenfokker Meer info. Kennel von Djipy's' Haus. Duitse Herders, africhting binnen de VDH en lid sinds 1996. Sindsdien een 3-tal honden afgericht tot VH/IPO3. Hondenfokker Meer info. Von Haus Silma. Nije Buorren 17 9287 NC Twijzelerheide. Het doel van onze kennel is het fokken van goede werkhonden die geschikt zijn voor de sport. Hieronder verstaan wij IPO / VH / SCH of KNPV.
rente lening
Koninklijke Nederlandse Politiehond Vereniging Noord-Brabant Duitse herders in de KNPV.
In 2012 wisten 2 Duitse herders op het Nederlands Kampioenschap van de KNPV te Eindhoven beslag te leggen op podiumplaats 1 en 2. Een unicum binnen de historie van de KNPV en een bewijs dat de Duitse herder ook binnen dit programma van de KNPV zijn plaats weet te vinden.
wasmachine
Oudduitse herder kennel Van Chika s Erf ODH oudduitseherder fokker, langharige duitse herders, pups.
En ben gestart met trainen binnen de KNPV. Met veel plezier train ik nu bij een fijne club, De Oirschotse Waakpost. Heel veel plezier bij het bekijken van onze site. Copyright 2005-2019 Niets van deze website of van onze Facebookpagina mag gekopieerd of vermenigvuldigd worden zonder toestemming! Tekst, foto's' en andere info op deze website zijn eigendom van oudduitse herder kennel Van Chika's' Erf Huis.
seo
History Theo.
dressuur te beoefenen. Deze Duitse herder pup werd opgevolgd door een andere Duitse herder die wat beter geschikt leek om de bij mij inmiddels. ontstane dressuur interesse uit te kunnen oefenen. Van mijn eerst verdiende vakantiegeld, ik was inmiddels 16 jaar, kocht ik van onze voorzitter de Laekense herder Tosca. Een hond waar ik al maanden van gedroomd had. En terecht want Tosca zette mij meteen op het hoogste niveau binnen de KNPV dressuur met naast 36 wedstrijd overwinningen.
stretchfolie
Hollandse herder Wikipedia.
Hij heeft duidelijke leiding nodig, leert snel en kan daardoor vrij snel tekenen van verveling vertonen. De Hollandse herder is geschikt voor vele takken van hondensport, bijvoorbeeld gedrag gehoorzaamheid, behendigheid, flyball, speuren, maar ook voor Internationale Prüfungs Ordnung IPO en Koninklijke Nederlandse Politiehond Vereniging KNPV.
nespresso delonghi ontkalken
workingdogkennel vd Montferhoeve HOME.
Copyright @ 2019 Jomas Webdesign. enkele woorden over ons. Welkom op de website van workingdogkennel v/d Montferhoeve. Wij hopen dat u na het bezoek aan deze site een indruk heeft van onze ideëen mbt het trainen en fokken van geschikte sport/praktijkhonden. Wij wonen in het buitengebied van het Gelderse dorpje Kilder met volop ruimte en mogelijkheden voor onze hobby en passie, het trainen en fokken van kwaliteit werkhonden voor KNPV en praktijk. Marion heeft na jaren gewerkt te hebben in een dierenpension sinds 2002 haar eigen bedrijfje opgezet in de vorm van een hondentrimsalon en is dus fulltime aan huis werkzaam met honden. Als hobby traint zij Duitse Herders op wedstrijdniveau in het IPO programma bij VDH kringgroep de" Noordink" te Hengelo-Gld http//noordink.jomas.nl: haar club waar ze naast secretaris ook als trainer het pakwerk begeleid. Het fokprogramma, waarbij we ons uitsluitend concentreren op KNPV-lijnen, kruising mechelse en hollandse herders, wordt beheerd door Marcel.
display remarketing adwords
De Verdediger uit Zevenhuizen Welkom.
backlinks checker
Start.
Op deze website vind u de informatie over onze duitse herders en gefokte duitse herders. Onze honden zijn voor het IPO en KNPV programma geschikt. Wij fokken volgens de normen van Raad van Beheer en VDH. vereniging voor liefhebers van duitseherders honden.
tattoo
DUITSE HERDER KENNEL VAN'T' HEUKSKE K.N.P.V.
turnpakje maat s
KNPV Duitse Herder Indy vd Gulderij YouTube.
KNPV training for the trial, april 2012 Haaksbergen Duur: 952. Marco van het Hul 23.722 weergaven. Max van Douwe van Groningen, Nederlands Kampioenschap KNPV PH1 2013 Dutch championship 2013 Duur: 235. Martijn ten Caat 1.717.731 weergaven. Shiba Inu pup speelt met Duitse Herder Duur: 416.
kleine container
IPO en KNPV Duitse Herder Kennel van het Kerkpad.
machine stelvoeten
Working Dog Kennel From Marrax Place.
Mijn eerste hond kreeg ik op mijn 13e verjaardag. Dit was een raszuivere Duitse Herder waarmee ik enkele jaren getraind heb bij de VDH en daar behaalde ik ook mijn eerste diploma's' mee. Op mijn 16e heb ik de overstap gemaakt naar het politieprogramma van de KNPV.

Contacteer ons