Resultaten voor shih tzu kennel

Home
shih tzu kennel
Wij www.shihtzu-kennel.nl.
Welkom op onze website van de shih-tzu kennel. Lindrias Mofaronahs Home. Ik ben Linda en ik heb drie en een half jaar stage gelopen in een hondenkennel/pension/trimsalon. Toen heb ik mijn droom ontdekt het showen en fokken van de Shih-Tzu.
goedkope led lampen
Welkom bij de Shih-Tzu kennel van Dosa Carita.
van Dosa Carita Gepubliceerd: dinsdag 25 maart 2014 0842.: Wij zijn Tom en Helmi Oberdorf-Wetzels, en wonen samen met onze lieve honden in het plaatsje Landgraaf, in het mooie Zuid-Limburg. Wij wensen U veel kijk plezier op onze Shih-Tzu website.
fotolijst
Mamila's' Shih Tzu.
Mamila's' Shih Tzu. Welkom op de website van Shih Tzu kennel: v. Hier houden wij U op de hoogte van al onze honden en tentoonstellingen. Wij wensen u veel kijkplezier, en een berichtje in ons Gastenboek vinden wij altijd leuk.
Millers
Shih Tzu kennels Pups uit een goed nest! Doggy.net.
niet door de FCI erkende rassen. Kennels voor het volgende ras: Shih Tzu. Rasbeschrijving Kennels Advertenties. Hieronder volgt een lijst van kennels voor dit ras. Indien nodig, kun je altijd contact met ze opnemen. Wilt u een vermelding op deze pagina?
cementtegels
Welkom www.shihtzu-kennel.nl.
Helaas waren er niet veel Nederlanders met een Uitmuntend, Dit maakt ons nog trotser op onze knappe vent die wel een Uitmuntend kreeg. Wij zijn super trots op hem. Tot ons groot verdriet hebben wij onze lieve Fara in moeten late slapen.
binkie's' www.binkieshihtzukennel.nl.
vandaag onze Era gehaald we zijn super blij en verkent ons huis al goed het is een plaatje bedankt Dirk ze is super mooi. Goedenavond, wij zijn op zoek naar een Shih tzu teefje. Is deze nog beschikbaar bij u?
Fokkers Pups Herplaatsers Shih Tzu Club.
Shih Tzu v.h. Shih Tzu v.h. Shih Tzu v.h. Shih Tzu v.h. Shih Tzu v.h. Shih Tzu v.h. Shih Tzu v.h. Shih Tzu v.h. Shih Tzu v.h. Shih Tzu v.h. Shih Tzu v.h. Shih Tzu v.h. Shih Tzu v.h. Shih Tzu v.h.
Shih-Tzu kennels in Nederland Doggo.nl.
De Shih-Tzu is al sinds 1983 in ons leven. Hondenfokker Meer info. House of Aplioms. Elzenzoom 115 3355 ad Papendrecht. Hondenfokker Meer info. Shih tzu kennel From Color Of Life. Pastoor van Eijstraat 2 6235 EL Ulestraten. Shih Tzu kennel.
Shih Tzu fokkers Honden Page.
Hieronder vind je een overzicht van alle Shih Tzu fokkers op de HondenPage. Gremley's' Home Shih Tzu." Liefhebber én fokker van dit fantastische rassinds, 1989 hebben wij Shih Tzu, sinds 1991 geregistreerd als kennel bij de Raad van Beheer, af en toe pupsgebaseerd, op gezonde ouderdieren uit uitmuntende combinaties.

Contacteer ons