Op zoek naar rhodesian ridgeback kennel?

Home
rhodesian ridgeback kennel
Rhodesian Ridgeback kennels in Nederland Doggo.nl.
Rhodesian Ridgeback kennel. Hondenfokker Meer info. Mswati's' Rhodesian Ridgeback. Donk 35 5768 XM Meijel. Kennel Rhodesian Ridgebacks. Hondenfokker Meer info. Likozi Rhodesian Ridgebacks. Steenweg 103 4781 AN Moerdijk. Wij fokken af en toe een nestje Rhodesian Ridgebacks. Hondenfokker Meer info.
groepsaccommodatie 12 personen goedkoop
Rhodesian ridgeback kennel van de Borgerhoeve.
van de Borgerhoeve Onze honden In Memoriam Pups Fotoboek Links Contact. Welkom op onze website. Op 28 juli zijn er bij ons pups geboren! Kennel van de Borgerhoeve heeft 3 eigenaren: Margreet, Ilse en Linda van Houtum. Ilse van Houtum is in het bezit van het vakbekwaamheidsdiploma.
lijst
Mswati's' Rhodesian Ridgebacks kennel van fam. Verstappen uit Meijel.
Kennel Mswati's' Rhodesian Ridgebacks. Mswati's' Rhodesian Ridgebacks is de website van Pe en Christie Verstappen. Samen met onze kinderen Bart, Elles, Geert en Linda en onze honden, wonen wij in Meijel Limburg midden in het peelgebied. Sinds 1992 hebben wij Rhodesian Ridgebacks.
Millers
Rhodesian Ridgeback kennel Kluck's' Castle Home.
Wij zijn de familie Kluck, Henri, Jolanda en drie kids en wonen in Nederhorst den Berg wat ligt tussen Hilversum en Weesp in het midden van ons land lekker centraal maar toch heel landelijk. Wij hebben een installatiebedrijf waarvan ik Jolanda de administratie aan huis doe, ik houd mij hobbymatig bezig met onze Rhodesians, dit alles volgens de richtlijnen van de Raad van Beheer en de Rhodesian Ridgeback Vereningingen in Nederland.
kosten bouwkundige keuring
Janaihmani Rhodesian Ridgeback kennel.
Dit en de nodige ervaring die wij hebben opgedaan met onze eigen honden heeft ertoe geleid dat we onze droom hebben kunnen verwezenlijken: onze eigen Rhodesian Ridgeback kennel. Zo werd JANAIHMANI geboren. Meer informatie over ons. Over de Rhodesian Ridgeback.
Welkom op de site van Rhodesian Ridgeback kennel of Sotho Bantu Rhodesian Ridgeback kennel of Sotho Bantu.
Al onze honden zijn geröntgend op HD en ED, en onze honden hebben DNA profiel. We wensen u veel kijkplezier toe op onze site. Rhodesian Ridgeback kennel of sotho bantu. Als u vragen heeft of informatie wilt hebben over onze kennel, honden of puppy's.,
Rhodesian Ridgebacks of Mwammoja. index.
voorheen of Mwanadongo. Rhodesian ridgeback kennel of Mwammoja. Home Onze honden Pups Pup info Fotoboek Rasstandaard Links Voorstellen Contact. Op 28 juli zijn de pups van Ruby en Elvis geboren! Klik hier voor de mobiele versie. In samenwerking met.: kennel vh Maasjesfles.
RRCN.
Uitslagen KCM 2017. Vragen / Opmerkingen. Ridgebacks in nood. Foto's' geplaatstste R.R. Vragen / Opmerkingen. De opvoeding van uw pup. De ridgeback als. De Rhodesian Ridgeback. ALGEMEEN / FOTO'S.' Foto's' NKD 2017 via FB. Foto's' KCM 2017. Foto's' coursing 2014/2013.
Rhodesian Ridgeback kennel van het Maasjesfles.
van Butselaar, wij zijn reeds 25 jaar in het bezit van Rhodesian Ridgebacks en zijn ons steeds intensiever gaan bezig houden met het fokken van dit mooie ras, alhoewel al het begin moeilijk was, zijn wij er in de loop van der jaren toch in geslaagd om een voor ons, ideaal beeld van de Rhodesian Ridgeback neer te zetten. Mooie volslanke honden met een warme mahonie kleur en bovenal een zeer lief karakter. Wij zijn zover gekomen door uitsluitend zelf van onze kennelnaam gebruik te maken en derden niet toe te laten onze kennelnaam te gebruiken. Elke verwijzing van derden naar Van het Maasjesfles of suggestie van betrokkenheid van onze kennel is dan ook verzonnen, niet berustend op de waarheid en dus niet toegestaan.
Rhodesian Ridgebacks of the Lionteasers. Onze kennel Rhodesian Ridgebacks of the Lionteasers.
U krijgt van ons bij uw eerste puppy-bezoek een informatiepakket mee met o.a.informatie over de Rhodesian Ridgeback, de verzorging, voeding, socialisatie en mogelijke ziektes. We zullen ons best doen voor een goede match; omdat wij de pup dag en nacht meemaken en de karakters leren kennen, komen we er gauw genoeg achter welke pup het beste bij welke nieuwe eigenaar past. De verschillen in uiterlijk en karakter tussen de pups zal rond de 6 weken goed zichtbaar zijn, dus de match zal rond die periode gemaakt worden. Uw voorkeur wordt hierin meegewogen. We geven de pups mee naar huis vanaf 8 weken. Dan begint hun blije nieuwe leventje misschien wel bij u als nieuwe eigenaar. Onze kennel staat geregistreerd bij de Raad van Beheer onder nummer 269422 Of the Lion teasers, affix.

Contacteer ons