Resultaten voor kennel limburg

Home
kennel limburg
bartvankordenoordt.nl Even voorstellen.
Ze heeft tot nu toe bij in onze kennel gewoond, heeft pups gehad en is ook zoek naar een nieuwe uitdaging! Voor meer informatie graag bellen: 0493 539341. Lieve rode reu van 6 maanden. September 17, 2017 1039am: door Bart van Kordenoordt.
stuntstep
kennel-van-ooyen.
cartridges kopen
Bullmastiff kennel Divide et Impera Voorjaar 2018 pups verwacht!
Wij zijn een Bullmastiff Kennel in Midden Limburg en hebben Bullmastiffs in alledrie de kleuren; gestroomdbrindle, roodred en zandkleurigfawn. Wij zijn aangesloten bij de rasvereniging Bullmastiff CLub Nederland en de honden die wij inzetten voor het fokken voldoen aan de fokvoorwaarden van de rasvereniging.
partytent
Een fokker bij u in de buurt Nederlandse Labrador Vereniging.
Fokkers die zich hebben aangemeld voor de fokkerslijst zijn lid van de Nederlandse Labrador Vereniging. Zij hebben verklaard bij het fokken te voldoen aan de Basisregels deel A van het Verenigings Fokreglement van de NLV met betrekking tot welzijn en gezondheid.
best cheap vpn
Symfonie van Merode Pyreneese Berghond / Leonberger kennel.
Wilt u meer weten over onze honden, de achterliggende bloedlijnen etc. kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via e-mail: ottenjf@ziggo.nl of via telefoonnummer: 0031-0475-301635. Symfonie van Merode kennel van Pyreneese Berghonden en Leonbergers in Maria Hoop Limburg 2018 Disclaimer Development Globalname.
Schapendoesclub.
Nijverdal 0548-617302 of 06-36589892. kennel v.d.Bonte Boelenham. Andelst 0488-412613 of-06-36309813. kennel v.Hoefflaecken's' Coc. website Briza's' Place. kennel Bam Bam Samsalabims. kennel v.Meer en Vaart. kennel v.Deerne Dartel. kennel d'Escaut' vivant. kennel Du Pr tendu. s-Heer Abtskerke 0113311260. kennel v.Raven's' Nistel.
Hondenpension Limburg Top verblijf voor uw hond.
Ik weet zeker, hier staan wij met onze naam garant voor, dat ons hondenpension Limburg LiSAR gaat behoren tot een van de beste en mooiste hondenpensions van Nederland. Ik garandeer U persoonlijk dat U uw hond met een gerust hart aan ons kunt toe vertrouwen.
Hondenfokkers Erkende Limburg Belgie Brabant Noord Holland.
tabby, Ingrid Pettinga Breeder or Birman Cats. Labrador Retriever Onze kennel is gericht op honden die zowel als geliefde hond thuis gehouden kunnen worden en daarbij allen bejaagd zijn en in de showring hun sporen hebben verdiend. In Limburg vind je verschillende hondenfokkers, zowel van grote als kleine honden.
hondenkennels-limburg Boomerpuppies.
Sheltiekennel Smissions-Farm.
Wij zijn Truus en Henk Smits. Wij wonen met onze honden in het dorpje Panningen. Dit ligt in het mooie Limburg. Samen hebben wij 3 kinderen Rene 30 jaar, Mark 28 jaar en. Sandra 25 jaar. In 1982 kwam onze eerste collie in huis.
Van Meinweg.
Wij fokken gemiddeld eenmaal per jaar een nestje labrador pups met heel veel liefde, zorg en aandacht. Onze ervaring op het gebied van gezondheid en opvoeding willen wij graag met u delen. Wij fokken volgens de regels van de LKN en NLV.
Hondenkennel, hondenkennels Limburg.
Kennel van de indrukwekkende Zwarte Russische Terriers met een gezonde geest in een gezond lichaam en Dwergschnauzers in de kleur zwart/zilver. Cintamani Groene Streep 6 5851 ED Afferden gemeente Bergen L. Kennel van de Tibetaanse Spaniel waar meerdere kampioenshonden zijn gefokt.

Contacteer ons