Op zoek naar golden retriever kennel nederland?

Home
golden retriever kennel nederland
Rechtszaak tegen fokkers Golden Retrievers: een tussenstand Rashondenwijzer.
In de media. Rechtszaak tegen fokkers Golden Retrievers: een tussenstand. 10 november 2016 1154.: Het is alweer een tijdje geleden dat we berichtten over onze rechtszaak tegen twee fokkers van Golden Retrievers; een zaak die we dankzij de steun van onze sympathisanten kunnen voeren.
horloges dames
WIE ZIJN WIJ Mijn website.
Als we een nestje fokken doen we dat volgens de regels die zijn opgesteld in het fokreglement van de Golden Retriever Club Nederland en de Raad van Beheer. Wij wonen met onze honden in Meerkerk, een dorp tussen Gorinchem en Vianen in.
cib incasso
Feli Fey Golden Retriever kennel Home.
Welkom op onze website! In de plaats Avenhorn Noord Holland is onze Golden Retriever kennel Feli Fey gesitueerd. Wij fokken zo nu en dan een nestje Golden Retriever puppies. Wij selecteren onze combinaties op karakter, gezondheid en schoonheid. Ze voldoen allemaal aan de fokeisen van de Golden Retriever Club Nederland.
hoge tafel
Xanthous Golden Retriever Kennel.
artiest
Golden Retriever fokker in Friesland, Golden retriever pups geboren.
hoort in de categorie van professionele kennels die naast een efficiënte bedrijfsvoering ontzettend veel belang toekent aan het dierenwelzijn. Onze kennel is officieel geregistreerd bij de. Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland ook. zijn wij bekend /aangesloten Lid nummer 325535. bij de Golden Retriever Club Nederland GRCN.
Links over goldenretriever.
Stichting Landelijke Herplaatsing Huisdieren. Golden retriever nl.wikipedia.org. Golden Retriever Fokkers. Golden Retriever Rashondenwijzer. Golden retriever adoptie. Golden Retriever kennels in Nederland. Golden retriever belgie kennels. Golden Retrievers van t Nielerdal. Golden retrievers goudengids.be. Kennel: Of Golden Nature. Golden retriever club.
Golden Retriever kennel van de Loopakker.
Onze Golden Retriever Kennel uit Limburg begeleidt pups zijn of haar hele leven en daar zijn we trots op! Bij interesse in een Golden Retriever pup of voor een praatje staat onze deur in Horst altijd open. Lees meer over de Golden Retriever Kennel.
Kennel v.h. Aambeeld Home.
Klik hier voor meer informatie. U bevindt zich hier: Home. Foto / Video. Welkom bij kennel van" t Aambeeld." Cooper Sequins Separator. Veel surfplezier en wellicht tot ziens! Joop en Tineke van de Bijgaart. 2009-2017 Kennel van t Aambeeld All Rights Reserved.

Wij zijn Ria en G Kleynen, en willen u vertellen hoe onze kennel tot stand is gekomen. Er zijn diverse redenen om een hond te kopen, maar bij ons was dat de val van onze oudste dochter onder een speelse bouvier. Om haar over de angst van honden heen te helpen, besloten we om dan zelf ook maar een hond aan te schaffen. Lezen van hondenboeken is dan een must en uiteindelijk was de Flatcoated retriever onze eerste keus. Bij Carry van Crevel aangekomen voor informatie, werd duidelijk dat een zwarte hond geen succes zou zijn. Aangezien Andy van Sparrenrode toen nog samen met een aantal Flatcoats rond liep in huis viel de keuze op een Golden Retriever. Onze eerste confrontatie met de Golden Retriever Club Nederland was met de toenmalige secretaresse Greet van Rhijn.
Fokkers Golden Retriever Vereniging.
De Golden Retriever Vereniging is een door de Raad van Beheer erkende rasvereniging in Nederland. Via deze website proberen wij alle liefhebbers van het ras op de hoogte te houden van het laatste nieuws omtrent ons ras en onze club.
Golden Retriever.
De Golden Retriever Club Nederland verplicht verder DNA-onderzoek naar Ichtichyose en PRA-1 PRA-2, de Golden Retriever Vereniging adviseert alleen tot het doen van DNA-onderzoeken naar Ichtichyose en PRA-1 PRA-2. Voor het verenigingsfokreglement en meer informatie kan er contact worden opgenomen met de rasverenigingen.
Welkom bij Pzzazz Golden Retrievers.
Maar zelfs als zijn carriére slechts leidt tot gezinshond die kan rekenen op veel beweging en uitdagingen kan deze Golden een zeer tevreden leven leiden! Rob de Vries Anita Creemers. Golden Retriever Club Nederland. Golden Retriever Club België. 24 mei 2018.

Contacteer ons