Meer resultaten voor golden retriever kennel nederland

Home
golden retriever kennel nederland
Lijst met gekende broodfokkers Puppy kopen? Let op waar je koopt!
Lindsey Van Dyck, Warandestraat 1, 2380 Ravels, 014756288 0649246795 32477355406. Blackys kennel Vekemans in Ramsel-Herselt 0477/21.33.56 0477213356 016/69.73.02 HK13100883. Verkoopt meerdere rassen. Klachten binnengekomen dat ze met zieke honden fokken. Happy Puppies Jill van Roeyen en Jan van Esbroeck Zwarthoutstraat 13A 2550 Kontich Waarloos 0499/12.29.40 0475/52.15.06 HK15104187. Rashondenkennel BVBA Dogy Puppypoint.nl Eric Hendrickx veroordeelde broodfokker voorheen te Merksplas Hoekeinde 93 2330 Merksplas nu puppypoint Dalem 24A, Hapert Nederland 014631039 0629545596 31629545596 HK15104228.
Kennel van de Golden Goodtimes Ruurlo.
Wij wonen in de Achterhoek Gelderland in het rustieke plaatsje Ruurlo. Wij hebben een kennel met Welsh Corgi Pembrokes en Golden Retrievers. Wij fokken alleen met gekeurde honden ook fokken wij met KWPN paarden, vooral springgericht. Golden retriever Reu: Onze super lieve kanjer TRESOR.
Golden Retriever.
Golden retriever club. Geboren nesten Golden Retriever Club. Golden Retriever Club Nederland. Golden Retriever Startpagina. Golden Retriever Vereniging: Welkom. Golden retriever herplaatsing. Golden Retriever Herplaatsing. Herplaatsing oudere Labradors. Herplaatsing Honden in Nederland. Golden retriever info. Alles over de Golden Retriever.
Xanthous Golden Retriever Kennel.
Welkom welkom bij golden pride.
Welkom op de vernieuwde website van Golden retriever kennel Of the golden pride en hondenpension Oranje. Op deze site vind u allerlei belangrijke informatie over onze kennel en het hondenpension. Geplaatst op 22 juli 2015 Laat een reactie achter op Welkom bij Golden pride even voorstellen.
The Golden Challenge.
Lid van de Golden Retriever Club Nederland. Op 17 maart 2016 zijn er negen kleine wondertjes van Aaron en Jaylin geboren., Vijf reutjes en Vier teefjes. Er zijn geen pups meer beschikbaar. Pupjes Jaylin en Aaron. Verwacht pupjes Jaylin en Aaron.
Hondenplaza: de hondensite van Nederland sinds 2002! Hondenplaza.nl.
Spring naar inhoud. Hondenplaza: de hondensite van Nederland sinds 2002! Goed dat je er bent! Op Hondenplaza vind je al jaren allerlei informatie voor en over jouw hond. Zo hebben we een uitgebreid overzicht van alle hondenrassen. Maar misschien vraag je jezelf af Welke hond past bij mij? Ook daar helpen we je mee. En kies je vervolgens voor een puppy of voor een volwassen hond uit het asiel? We hebben een flink aantal artikelen over volwassen honden en voor puppies. Natuurlijk ontdek je op onze site ook hoe je jouw pup of volwassen hond kunt opvoeden en trainen. Commandos als Kom hier! en Laat dat! Het is ontzettend belangrijk dat jouw hond goed luistert naar deze opdrachten om gevaarlijke situaties te voorkomen.
Golden Retriever Fokkers in Nederland.
Informatie over alle fokkers van Golden Retrievers in Nederland. Ook informatie over het ras en opvoeding van deze honden. Laatste update: 8 september 2017. Over de beheerder. Ik ben een hondenliefhebber en heb naast 2 Golden Retrievers ook nog 2 andere honden en 2 katten. Golden Retrievers zijn ideale honden, zeker als je kinderen hebt. Je moet wel bereid zijn veel tijd met ze door te brengen; maar dat is het zeker waard!
Golden Retriever.
Om te genieten van een mooi verzorgde Golden Retriever zullen, van tijd tot tijd, delen van de vacht ook wat moeten worden ingekort en/of in model worden geknipt met een effileerschaar. De rasverenigingen; Golden Retriever Club Nederland en Golden Retriever Vereniging zijn bezig met de gezondheid van de Golden Retriever.
Puppyplaats.nl Golden Retriever pups aangeboden.
17 augustus 2020. Golden retriever kruising. nestje huiselijk geboren keuze uit verschillende pups hier direct af te halen prijs vanaf 750 is reeds hier voorzien van alle nodige vacinaties 3 of 4 ook kennelhoest Ontwormd 4x en ontvlooid Europees paspoortje Microchip indentificatieregist. nestje huiselijk geboren keuze uit verschillende pups hier direct af te halen prijs vanaf 750. nestje huiselijk geboren keuze uit verschillende pups hier direct af te halen prijs vanaf 750 is reeds hier voorzien van alle nodige vacinaties. 25 juli 2020. 25 juli 2020. Merksplas Belgie NB. golden doodle pups klaar voor vertrek. Wij zijn: Een erkende rashonden kennel. Meer als 20 jaar ervaring met rashonden!
Over ons De website van vandesuestragoldens!
Golden Retriever Kennel. Puppyalbum.Moon en Pyrat. Puppyalbum.Moon en Pyrat. Wij zijn Hans en Marion Hamacher. Samen met onze goldens wonen wij in Susteren, een klein plaatsje gelegen in het mooie limburgse land. In 2000 kregen wij onze eerste golden. De liefde voor dit mooie en veelzijdige ras was hiermee geboren. Bij de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland vroegen we onze kennelnaam aan Van" De Suëstra Goldens.
Honden en Puppies Retrievers en Labradors Marktplaats.nl.
Deze prachtige dame van ongeveer 4 jaar oud heet kedves. Ze is een golden retriever. Ze is door de medewerkers van sos dogs in roemenië uit het gemeente asiel van de stad gehaald. Het gemeente asiel is niet veel meer dan een dodingsstation. Gelukkig is ze daar weg! Helaas weten we niks over haar leven voor. Leonberger X Koningspoedel pups Leondoodle. Hele mooie leonberger x koningspoedel pups aangeboden. Er zijn zowel reutjes als teefjes beschikbaar. Ze zijn geboren op zondag 6 januari. Ze zijn al goed gesocialiseerd en gewend aan kinderen. De pups worden ingeënt en gechipt. Tevens krijgen ze een gezondheidsverklaring van de dierenarts. De moeder is. choc bruine labradoodle pups F3 kleine medium. Bij dierenpension en geregistreerde kennel hebben ze kliene medium labradoodle pups die het nest mogen verlaten!

Contacteer ons