Zoeken naar engelse bulldog kennel

Home
engelse bulldog kennel
Engelse Buldog nl Engelse bulldog kennel De la Deusone.
We hebben op dit moment puppies, neem contact op voor meer informatie. Welkom op de site van de Engelse Bulldog kennel: De la Deusone. Al vanaf 1991 hebben en fokken wij Engelse Bulldogen en hebben hierdoor grote ervaring met dit ras.
dimbare led spot
Puppyplaats.nl Engelse Bulldog pups aangeboden.
Wij zijn een RASHONDEN kennel waar u enkel ZUIVERE rashonden vindt en geen onverantwoorde kruisingen van honden die een exotisch klinkende naam krijgen en. Hooge Mierde NB. Raszuivere Engelse Bulldog pups. Deze Mooie en vrolijk Engelse Bulldog pups zijn op zoek naar een goed baasje/huisje.
koolhydraten
Engelse Bulldog MOJOS English Bulldogs.
Mocht er ondanks mijn verantwoordelijk keuze toch een probleem voordoen met de pup of opgroeiende pup, dan sta ik altijd voor u klaar met raad en daad. Neem ook een kijkje op onze pagina" RasInfo" waarin u uitleg vind omtrent de gezondheids aspecten van een bulldog.
Retrait├ęs
Windelloan Engelse Bulldog Chihuahua Engelse Bulldog Chihuahua.
Windelloan Engelse Bulldog Chihuahua. Hoe is deze naam tot stand gekomen? In het begin van onze fokkersfase hadden wij twee honden, Winston en Delphi, waarvan wij de namen hebben samen getrokken met onze namen, Loes en Andre, waardoor de naam Windelloan is onstaan.
uitvaart
index.
Sinds 1993 hebben wij onze eerste Engelse Bulldog in huis genomen. Je kunt hierna wel spreken van een uit de hand gelopen hobby. inmiddels hebben we 15 Bullen en kunnen van onze kinderen" geen afstand doen., met als gevolg dat onze kennel steeds groter word.
Engelse Bulldog Fokkers / Kennels.
Onze honden hebben allemaal een populatie onderzoek ondergaan. Mocht u graag zon, lievemooie, Engelse Bulldog pup willen kom dan gerust een keer bij ons kijken Mocht u nog vragen hebben dan kunt u alltijd een mail sturen of ons bellen. Kennel v t Lisserhoekje.
Bulldog club Nederland.
Bezoek deze prima fokkers op de websites klik op de banner of neem contact met ze op voor meer informatie over het ras of aankomende nesten. Zij hebben duidelijk een keuze gemaakt voor meer gezondheid voor de Engelse Bulldog en staan u graag te woord.
Engelse Bulldog Club Nederland.
Club van 50. Fokkers aangemeld bij de Engelse Bulldog Club Nederland. Het is mogelijk om als lid van de EBCN uw kennelnaam te promoten, mits u natuurlijk voldoet aan alle gestelde eisen van de EBCN. De kosten van vermelding zijn vastgesteld door de ALV in 2013 op 10 euro per jaar.
Engelse Bulldog kennels in Nederland Doggo.nl.
Kruiskamp 36 7152 JG Eibergen. In 2003 hebben wij onze eerste Engelse bulldog gekocht en al snel hebben wij erover nagedacht om zelf een kennel op te gaan zetten. Na veel informatie te hebben ingewonnen zijn wij in 2007 echt van start gegaan met onze kennel en hebben inmiddels ons eerste nestje engelse bulldoggen gefokt.
Engelse Bulldog fokkers Honden Page.
puppy advertentie toevoegen. Fokker advertentie toevoegen. Engelse Bulldog fokkers. fokkers Engelse Bulldog fokkers. Hieronder vind je een overzicht van alle Engelse Bulldog fokkers op de HondenPage. wij zijn een kleine kennel Met af en toe pups Die opgroeien in de huiskamer, samen met ons gezin.

Contacteer ons