Meer resultaten voor engelse bulldog kennel

Home
engelse bulldog kennel
Engelse Bulldog Club Nederland.
Club van 50. Fokkers aangemeld bij de Engelse Bulldog Club Nederland. Het is mogelijk om als lid van de EBCN uw kennelnaam te promoten, mits u natuurlijk voldoet aan alle gestelde eisen van de EBCN. De kosten van vermelding zijn vastgesteld door de ALV in 2013 op 10 euro per jaar. Voor kennelvermelding dient u een kopie van uw kennelregistratie van de Raad van Beheer en uw gegevens door te geven aan de kynologische zaken.
ergonomische stoel
Puppyplaats.nl Engelse Bulldog pups aangeboden.
Deze Mooie en vrolijk Engelse Bulldog pups zijn op zoek naar een goed baasje/huisje. Ze zijn nu oud genoeg om mee te gaan en zijn al helemaal zelfstandig. 16 juni 2018. 16 juni 2018. Meest moderne kennel van Europa op slecht 45 minuten van Venlo.
boomstamtafel dongen
Vind engelse bulldog pups in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Wij zijn een rashonden kennel waar u enkel zuivere rashonden. Wij zijn een rashondenfokkerij met meer dan 20 jaar ervaring, wij werken samen met andere fokkers die de wetgeving op dierenwelzijn respecteren. Al onze pups worden op vroege leeftijd gesocialiseerd en zijn kindvriendelijk opgevoed, al onze pups. Zeer mooie Engelse bulldog pups liggen.
Taxi Velp
Engelse Buldog nl Engelse bulldog kennel De la Deusone.
We hebben op dit moment puppies, neem contact op voor meer informatie. Welkom op de site van de Engelse Bulldog kennel: De la Deusone. Al vanaf 1991 hebben en fokken wij Engelse Bulldogen en hebben hierdoor grote ervaring met dit ras.
horloge dames
Engelse Bulldog MOJOS English Bulldogs.
Mocht er ondanks mijn verantwoordelijk keuze toch een probleem voordoen met de pup of opgroeiende pup, dan sta ik altijd voor u klaar met raad en daad. Neem ook een kijkje op onze pagina" RasInfo" waarin u uitleg vind omtrent de gezondheids aspecten van een bulldog.
Engelse Bulldog Fokkers / Kennels.
Onze honden hebben allemaal een populatie onderzoek ondergaan. Mocht u graag zon, lievemooie, Engelse Bulldog pup willen kom dan gerust een keer bij ons kijken Mocht u nog vragen hebben dan kunt u alltijd een mail sturen of ons bellen. Kennel v t Lisserhoekje.
index.
Sinds 1993 hebben wij onze eerste Engelse Bulldog in huis genomen. Je kunt hierna wel spreken van een uit de hand gelopen hobby. inmiddels hebben we 15 Bullen en kunnen van onze kinderen" geen afstand doen., met als gevolg dat onze kennel steeds groter word.
Windelloan Engelse Bulldog Chihuahua Engelse Bulldog Chihuahua.
Windelloan Engelse Bulldog Chihuahua. Hoe is deze naam tot stand gekomen? In het begin van onze fokkersfase hadden wij twee honden, Winston en Delphi, waarvan wij de namen hebben samen getrokken met onze namen, Loes en Andre, waardoor de naam Windelloan is onstaan. We proberen een zo gezond mogelijke bulldog te fokken.
Engelse Bulldog kennels in Nederland Doggo.nl.
5154 EE Elshout. Engelse Bulldog kennel. Hondenfokker Meer info. Engelse Bulldog Kennel Joheleto Bulls. Nieuwe Kerkstraat 30 4873 CD Etten-Leur. Engelse Bulldog kennel. Hondenfokker Meer info. Mocht u vragen hebben omtrent de Engelse Bulldog of toekomstige nestjes, kunt u contact met ons opnemen.

StarSpirit is sinds 2013 een FCI erkende Engelse Bulldog kennel. Heel af en toe fokken wij een nestje engelse bulldog puppen waarvan beide ouderdieren voldoen aan de verplichte en niet verplichte gezondheidsonderzoeken. Meer informatie hierover is te vinden op deze website.

Contacteer ons