Zoeken naar mini maltezer kennel

Home
mini maltezer kennel
Maltezer kennels in Nederland Doggo.nl.
Informatie over honden. Zoek een adres. Informatie over honden. Zoek een adres bij jou in de buurt. Maltezer kennels in Nederland. Maltezer Kennel v Countess of Holland. Speenkruidpad 24 6841 GX Arnhem. Erkende Maltezer Kennel waar alle hondjes in huiselijke kring leven.
dymo label 11354
FOKKERS: Maltezer Vereniging Nederland.
Wij willen U er op wijzen dat het hier gegevens en sites van derden betreft en wij als Maltezer Vereniging Nederland niet verantwoordelijk zijn voor de juistheid van de inhoud van deze sites. Ook aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor eventuele conflicten met personen uit dit overzicht.
shabbies
Vind maltezer pups op Marktplaats.nl.
Shih tzu x Maltezer boomer pups mini meisje. Ze is 8 weekjes in geënt, gechipt en volledig ontwormt ze is gezond mama weegt 7 kilo papa weegt ook 7 kilo de pup word dat dus ook ze is zo goed als zindelijk absoluut geen schuur hondjes haar karakter is.
wasmachine
Puppyplaats.nl Maltezer pups aangeboden.
mooie kruising pups van mini maltezer/mini pekinees. 4 pups totaal nog 2 bruine teefjes 16 nov 2015 geboren ze mogen rond midden januari weg 1e nest van moeders en vaders Beide ouders aanwezig moeder maltezer en pappa Pekinees en groeien hier in onze woonkamer op en wennen dus aan onze andere honden maar ook.
Vind maltezer pups in Honden Chihuahua's' en Gezelschapshonden op Marktplaats.nl.
Wij hebben een nestje mooie mini maltezer pups, reutjes en teefjes. De pups zijn sociaal opgevoed en volledig in orde met chip, paspoort, vaccinaties, registratie, ontwormingen enz. Wie meer info wenst, kan mailen of bellen op het nummer 0032478/207.396. Boomer pup gezocht. Ik ben opzoek naar een boomer pup maltezer x shi tzu. Het liefste een reutje. Wit met bruin het is wel pas voor begin juli. Graag als er bij iemand een nestje op komst is een prive berichtje achterlaten. Groetjes s van oudgaarden. S van Oudgaarden. maltezer pups zoeken thuis! Wij zijn een rashonden kennel waar u enkel zuivere rashonden.
Gezocht betrouwbare adres voor een mini Maltezer pup HondenForum.
Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen. Als je over Gezocht" betrouwbare adres voor een mini Maltezer pup" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken.
Maltezer fokker in Friesland, Maltezer puppies geboren.
Momenteel zijn er geen Maltezer puppie's' meer beschikbaar. De maltezer-kennel behoort tot de groep kennelhouders die. zich onverminderd inzet voor de gezondheid en welzijn van de. honden populatie in Nederland. De uitvoering van dit duurzaam fokbeleid zal onze prioriteit blijven. houden, dit zorgt er voor om te komen tot het resultaat dat wij. met zn allen willen: het fokken van gezonde en sociale hondjes. Met enige nadruk durven wij dan ook te stellen dat de maltezer-kennel. behoort in de categorie van professionele kennels die naast een efficiënte bedrijfsvoering ontzettend veel belang toekent aan het dierenwelzijn. Dat onze inzet en de juiste houding niet onopgemerkt. is gebleven bij het grote publiek blijkt wel uit het feit dat. sinds Mei 2012 aan onze kennel het keurmerk voor.
Maltezer Honden 2dehands.be.
maltezer pups zoeken thuis. Wij zijn een rashonden kennel waar u enkel zuivere rashonden. Wij zijn een rashondenfokkerij met meer dan 20 jaar ervaring, wij werken samen. 14 april 2018 2127: Kasterlee Tielen. Kleinblijvend maltezer reutje 100% Koreaanse bloedlijn met s. kleinblijvend maltezer reutje 100% Koreaanse bloedlijn met mooie stamboom, geboren op 09-03-2018, mag het nest verlaten vanaf 4 mei, zal inge. 14 april 2018 1209: Kortrijk Heule. Boomertje, kruising chihuahuamaltezer. Belgische kweek, gechipt en gevaccineerd! Voor verdere inlichtingen bel ons op het. 13 april 2018 1806: Herenthout. Mini maltezertje, reu, geboren op 4/1/2018.

Contacteer ons