Meer resultaten voor labrador kennel friesland

Home
labrador kennel friesland
Over ons Of Cabot Strait Labradors.
We zijn lid van de Nederlandse Labrador Vereniging en de Labrador Kring Nederland. We wonen in een rustig dorpje in Friesland, om ons heen prachtig landschap, o.a. het Lauwersmeergebied, met veel water, dus alles waar de meeste Labradors dol op zijn.
siemens
Friesland Nederland Fokkers Extra Hondencentrum.
9247 AA Ureterp. Min el mariq afghanen. 8406 AZ Tijnje. Akita Kennel Watakushi Yumé. 8737 JG Hidaard. 9143 WG Nes gemeente Dongeradeel. Joya del Viento. 9249 NX Frieschepalen. 8608 VX Sneek. Des Alans Gentils. 8701 WB Bolsward. Fan de Waadkant.
Slotenmaker
Labrador Kennel Achter t Dijkje.
Welkom op de site van Labrador Kennel Achter t Dijkje. Labradors zijn mooie, lieve, betrouwbare en veelzijdige honden die veel vriendschap bieden aan de mensen waarmee ze leven. Onze kennel fokt labradors die de eerste weken van hun leven bij ons wonen, waar wij ze veel leren en optimaal verzorgen.
strandstoeltje
JoJaMaCo's' Hof Labrador kennel.
Dat is apart! 1987 JoJaMaCos Hof Labrador kennel 2017. Wij heten u van harte welkom op onze site. De binding met onze labradors is enorm groot, daarom is ons streven, u met deze site wat dichter bij onze liefde, Labrador Retrievers, te brengen.
prince2 foundation
Fan ús waarm nêst.
Informatie over aanschaf pup. Informatie over de labrador. Welkom op de site Labradors Fan ús waarm nêst. Labradors Fan ús waarm nêst is een kleine kennel in het prachtige waterrijke Friesland te Jorwert. De pups groeien op in een warm en liefdevol gezin.
Labradors van het Haskerland Van het Haskerland.
Haskerland, een oude gemeente in het zuiden van Friesland waarvan het mooie Joure de hoofdplaats was. Hier wonen wij, Marcel en Patricia Veldman samen met onze 5 labradors al onze hele leven in een prachtige omgeving met bos, land, en veel water en dit alles op loopafstand samen met onze honden. 15 jaar geleden zijn wij besmet geraakt met het labrador virus, het lieve en aanhankelijke karakter heeft er bij ons voor gezorgd dat wij ons geen leven zonder labradors kunnen voorstellen.
Een fokker bij u in de buurt Nederlandse Labrador Vereniging.
Fokkers die zich hebben aangemeld voor de fokkerslijst zijn lid van de Nederlandse Labrador Vereniging. Zij hebben verklaard bij het fokken te voldoen aan de Basisregels deel A van het Verenigings Fokreglement van de NLV met betrekking tot welzijn en gezondheid.
Labrador fokker in Friesland, Labrador pups / pup met Stamboom.
bedrijfsvoering ontzettend veel belang toekent aan het dierenwelzijn. Onze kennel is officieel geregistreerd bij de. Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland ook. zijn wij bekend /aangesloten Lid nummer 120277. bij de Nederlandse Labrador Vereniging NLV. Dat onze inzet en de juiste houding niet onopgemerkt.
begin.

Contacteer ons