Zoeken naar labrador kennel friesland

Home
labrador kennel friesland
Witton Le Wear Labradors Labradorkennel oppas in huiselijke sfeer.
Zoekt u voor uw labrador oppas in huiselijke sfeer, dan bent u bij. ons aan het juiste adres. We zijn lid van de Nederlandse Labradorvereniging en de. Labrador Kring Nederland en af en toe fokken we pups volgens. de eisen van hun regelement.
commerciele economie startsalaris
Nieuws 2004.
Jonas is geboren op 7 mei 2004 bij de familie de Haan uit Garijp Friesland. Hij komt uit een nest van 6 puppies, allemaal zwart met een wit streepje op de borst. Op de foto is hij net vijf weken oud. Dat kan via het weblog van de labrador startpagina.
datingsite
Labrador Bemiddeling Voor Labradorpups en herplaatsers.
Wij zijn dringend op zoek naar een fijn huis voor onze Scoob, mooie, grijs getinte, gecastreerde reu, labrador mix waarschijnlijk met Weimaraner van 15, jaar oud. Hij kan goed met andere honden en met katten, maar niet met kleine kinderen.
wat doet een deurwaarder
Over ons Of Cabot Strait Labradors.
We zijn lid van de Nederlandse Labrador Vereniging en de Labrador Kring Nederland. We wonen in een rustig dorpje in Friesland, om ons heen prachtig landschap, o.a. het Lauwersmeergebied, met veel water, dus alles waar de meeste Labradors dol op zijn.
wmf koffiemachine horeca
Labrador Honden Tweedehands.nl.
0-3 maanden 1 0-3 maanden 1. Toon advertenties 1. datum recent datum recent. Ook hier staan met uw advertentie? Blonde labrador pups. TE KOOP Mooie blonde labrador pups De pups worden 4x ontwormd Ze hebben de puppy en parvp enting gehad.
artiest
begin.
vermeende broodfokker Pagina 2 Radar.
Ongelezen bericht door ChicoBoris 14 sep 2010 2108.: Ik heb mij ook maar even aangemeld. Wij hebben een herplaatser waarvan werdt gezegt dat hij uit friesland kwam. Nou zijn eerste DA bleek in belgie te zitten dus 11 dat hij niet uit friesland komt.
Fishermans Pride Labradors Erkende fokker voor bruine en zwarte Labrador puppen / puppies.
Ook wordt soms beweerd dat één van onze reuen de vader zou zijn van een nest Labrador puppies terwijl dit niet het geval is. Als u een pup wordt aangeboden die van mijn kennel afkomstig zou zijn, neem dan eerst contact met mij op om één en ander te checken!
Transportboxen voor Friese Stabij.
De Stabij komt oorspronkelijk uit Friesland en werd gebruikt als een jachthond. Het is één van de elf Nederlandse rassen. Stabijs zijn zelfstandig en erg onderzoekend. De schofthoogte van een Friese Stabij varieert bij een reu tussen 50 tot 55 cm en bij een teefje tussen 48 tot 52 cm.
Home page Australian Labradoodles Friesland.
Welkom op onze site: Wij zijn een kleinschalige fokker van Australian Labradoodles aan de rand van de Waddenzee in Friesland. Deze passie delen wij met onze kinderen en alle nestjes worden dan ook geboren midden in ons gezin waardoor de socialisatie vanaf dag 1 begint.
Fan ús waarm nêst.
Informatie over de labrador. Op 24 April zijn er prachtige pups geboren. Wyke Fan ús waarm nêst en Alisia Beack's' Dublin Bay Du Kat Sun zijn de ouder dieren. Beide ouders hebben A heupen en zijn ED vrij Rond 19 juni mogen de pups het nest verlaten. Welkom op de site Labradors Fan ús waarm nêst. Labradors Fan ús waarm nêst is een kleine kennel in het prachtige waterrijke Friesland te Jorwert.
Overzicht van alle erkende en niet erkende fokkers in Nederland.
Filter op Land. 279 fokkers gevonden Wis alle filters. Overzicht van alle fokkers.: Kennel van Majori's' Donk. Kennel van Tilburg's' Roem. Millingen aan de Rijn, Nederland. Karin van Twisk Exalto. Familie v/d Brink. Kennel van t Terphofke. Back to innocence.

Contacteer ons