Meer resultaten voor chihuahua kennel

Home
chihuahua kennel
From My Chihuahua Friends.
Chihuahuapup kopen waar let je op! Welkom op de website van mijn Chihuahua kennel. From my Chihuahua Friends. Goedgekeurd door de Raad van Beheer. Wij fokken af en toe een nestje korthaar langhaar pups. volgens het fokregelement van de Nederlandse Chihuahua Club.
LED Lampen
Chihuahua kennels in Nederland Doggo.nl.
Boerhaavestraat 5 1973 PH IJmuiden. Wij zijn een kleinschalige kennel en fokken het ras de Chihuahua lang en korthaar, met en zonder stamboom. Hondenfokker Meer info. Chihuahua kennel Niño De La Adelita. Brieskerkestraat 14 4321 AX Kerkwerve. Wij zijn een geregistreerde Chihuahua kennel en lid van rasvereniging NCC.
fotolijsten
Chihuahua Yvonne van der Meer.
Hondjes zonder stamboom kunnen een mix van allerlei onbekende achtergronden zijn. Wat kost een chihuahua. Er bestaan geen richtprijzen voor de aanschaf van Chihuahuas. Iedere fokker bepaalt zijn eigen prijzen. Daarbij wegen ook zaken als de kosten van de dekking, grote van de kennel en het aantal pups natuurlijk mee.
Retraites
An's' Angels Chihuahua's' Langhaar en korthaar Chihuahua pups te koop Erkend fokker.
An's' Angels Sweet Soul became AMERICAN CHAMPION! USA show, Upper Marlboro Kennel Club USA.: A real American Champion, 4th Major in a short time. Mijn naam is An. Ik ben een kleine hobby fokker en fok alleen maar honden met FCI stamboom. Volgens de richtlijnen van de Raad van beheer en de regels van de Clubs waarvan ik lid ben. Mijn doel is het fokken van mooie en gezonde chihuahua's' met een fantastisch temperament. Ik fok enkele exclusieve nestjes per jaar. Achter mij staat een klein hecht team van een begripvolle echtgenoot en ouders, goede chihuahua vrienden en fantastische fokkers die mij het vertrouwen hebben gegeven met hun hondjes.
uitvaartverzorging
ChihuahuaKennel Madurodogs.
Chihuahua kennel El Casa del Markol Overons.
Wij zijn Thea en Herman Hoolwerf en hebben een Chihuahua kennel in LemmerFr. In 1985 hadden wij onze eerste Chihuahua, vanaf dat moment hebben wij de kleine hondjes in ons hart gesloten. In 2005 hebben wij besloten om een eigen Chihuahua kennel te beginnen.
Chihuahua Fokkers / Kennels.
Website adres: http//www.ridikishome.nl.: Ridiki's' Home chihuahua kennel fokt alleen met langhaar-chihuahua's' met officele FCI stamboom, uitsluitend gefokt volgens het fok-regelement van de NCC Nederlandse Chihuahua Cluben het centraal fokbeleid van de Raad van Beheer op kynologisch gebied in Nederland. Al onze chihuahua's' groeien op in huiselijke kring.
Nederlandse Chihuahua Fokkers.
Desireé van Grieken. El Pequeño Milagro. Chihuahua, chihuahuas, chis, chichis, nederlandse chihuahua club, raad van beheer, pups, puppies, langhaar, korthaar, nederlandse chihuahua fokkers, fokkers, fci, stamboom, fokker, puppy, shiwawa, chietjes, sjiwawa., deze pagina is in beheer van kristy's' pride kennel.
Chihuahuakennel Me Milagro.
Ik heb mijn diploma voor probleembegeleiding" hond." Wij hebben onze officiële kennelnaam Me Milagro sinds 2009. Fokken volgens de regels van het Raad van beheer. Wij zijn aangesloten bij de NCC/EGCN en fokken volgens hun regels. Wij fokken alleen met officieel patella geteste Chihuahua's.'
Kennel Evulons.
Wij fokken op gezondheid, karakter en schoonheid. Wij zijn lid van de Nederlandse Chihuahua Club, De Australian Shepherd Club en de Australian Shephers Assosiation. Kennel Evulons is een erkende en goed aangeschreven kennel. Evulons is een erkende kennel.; Evulons fokt op gezondheid.;
Littlejewelschihuahuas.nl.
Al onze pupjes worden in huis gesocialiseerd. Ook worden alle pups hier geboren, er wordt niets geïmporteerd uit Oostblok landen in tegenstelling tot veel andere grote kennels. Informatie over onze kennel. Onze Chihuahua Teefjes. Onze Chihuahua Reutjes. Onze Pomeranian teefjes.
Chihuahua Kennel van Titipec.
Spring naar de inhoud. Welkom op de website van Chihuahua Kennel van Titipec. Wij, Ed en Sissy Stuijt te Heerhugowaard fokken sinds 1992 langhaar chihuahuas. Wij zijn een gezin met 6 kinderen en veel dieren in en rondom t huis.

Contacteer ons