Zoeken naar chihuahua kennel

Home
chihuahua kennel
chihuahua - Op voorraad Model.:
Bij Snoepstore.nl bent u aan het juiste adres. Door ons grote aanbod, voordelige prijzen en goede service is er voor ieder wat wils! Als u vragen heeft of een offerte wil opvragen kunt u contact opnemen via ons email adres: info@snoepstore.nl.
Chihuahuakennel Me Milagro.
Ik heb mijn diploma voor probleembegeleiding" hond." Wij hebben onze officiële kennelnaam Me Milagro sinds 2009. Fokken volgens de regels van het Raad van beheer. Wij zijn aangesloten bij de NCC/EGCN en fokken volgens hun regels. Wij fokken alleen met officieel patella geteste Chihuahua's.' Meer info
wasmachine
Wij zijn een kleinschalige Chihuahua Hobby Kennel in Den Haag.
Welkom bij La Dama de Rosa. Wij zijn een kleinschalige Chihuahua Hobby Kennel in Den Haag en houden ontzettend van het Chihuahua Ras. 2012 nadat wij onze lieve Yorkshire Terriër Timmy moesten laten inslapen, hebben wij besloten toch maar een ander hondje te nemen.
gebedstijden
Nederlandse Chihuahua Fokkers.
Desireé van Grieken. El Pequeño Milagro. Chihuahua, chihuahuas, chis, chichis, nederlandse chihuahua club, raad van beheer, pups, puppies, langhaar, korthaar, nederlandse chihuahua fokkers, fokkers, fci, stamboom, fokker, puppy, shiwawa, chietjes, sjiwawa., deze pagina is in beheer van kristy's' pride kennel.
esta
An's' Angels Chihuahua's' Langhaar en korthaar Chihuahua pups te koop Erkend fokker.
An's' Angels Sweet Soul became AMERICAN CHAMPION! USA show, Upper Marlboro Kennel Club USA.: A real American Champion, 4th Major in a short time. Mijn naam is An. Ik ben een kleine hobby fokker en fok alleen maar honden met FCI stamboom. Volgens de richtlijnen van de Raad van beheer en de regels van de Clubs waarvan ik lid ben. Mijn doel is het fokken van mooie en gezonde chihuahua's' met een fantastisch temperament. Ik fok enkele exclusieve nestjes per jaar. Achter mij staat een klein hecht team van een begripvolle echtgenoot en ouders, goede chihuahua vrienden en fantastische fokkers die mij het vertrouwen hebben gegeven met hun hondjes.
broodjes utrecht
Littlejewelschihuahuas.nl.
Al onze pupjes worden in huis gesocialiseerd. Ook worden alle pups hier geboren, er wordt niets geïmporteerd uit Oostblok landen in tegenstelling tot veel andere grote kennels. Informatie over onze kennel. Aanschaf van een pup. Filmpjes beschikbare pups. Onze Chihuahua Teefjes.
Chihuahua-Kennel Het Oosterbosch Chihuahua-Kennel Het Oosterbosch.
Gek op dieren is ze, Lilian Noah, de eigenaresse van Chihuahua Kennel Het Oosterbosch. Naast Fay, Missy, Belle, Geisha en Kato wonen er aan de Ronde Laan in Heiloo nog twee Cochin-kippen Kuifkip en Tante Tikkel en Bengaalse poes Mojo.
Chihuahua kennel Chickatjieka Lieve chihuahua pups.
Wij kochten toen onze korthaar stamboom teefjes Blitz en Sammy. De welbekende slogan: een Chihuahua is als een virus, als je er met eentje begint volgen er meer, is bij ons ook zeker het geval. Na het volgen van kk1kynologische kennisen het aanvragen van een kennelregistratie bij de Raad van Beheer was Chicka Tjieka een feit.
Chihuahua kennels in Nederland Doggo.nl.
Boerhaavestraat 5 1973 PH IJmuiden. Wij zijn een kleinschalige kennel en fokken het ras de Chihuahua lang en korthaar, met en zonder stamboom. Hondenfokker Meer info. Chihuahua kennel Niño De La Adelita. Brieskerkestraat 14 4321 AX Kerkwerve. Wij zijn een geregistreerde Chihuahua kennel en lid van rasvereniging NCC.
Nederlandse Chihuahua Club Fokkers.
Chihuahua informatie deel 2. Chihuahua wat is dat voor een hond? Historie van de Chihuahua. Eerste opvang pup. Home Chihuahua fokkers. U vindt op deze pagina een overzicht van bij de NCC aangesloten Chihuahua fokkers, die ook adverteren in ons contactblad.
Chihuahua Fokkers / Kennels.
Website adres: http//www.ridikishome.nl.: Ridiki's' Home chihuahua kennel fokt alleen met langhaar-chihuahua's' met officele FCI stamboom, uitsluitend gefokt volgens het fok-regelement van de NCC Nederlandse Chihuahua Cluben het centraal fokbeleid van de Raad van Beheer op kynologisch gebied in Nederland. Al onze chihuahua's' groeien op in huiselijke kring.

Contacteer ons