Zoeken naar kennel te koop

Home
kennel te koop
Hondenkennel online kopen? Dierenverblijf.com.
Voor grote honden is een kennel met een standaardhoogte van 183, meter aan te raden. Het is belangrijk dat er een ruime deuropening in de kennel zit, zodat u gemakkelijk de kennel kan betreden om deze schoon te maken. Als de kennel s nachts gebruikt wordt, moet er een beschut nachthok in de kennel geplaatst worden.
baklijsten
Hondenkennel Dieren Toebehoren 2dehands.be.
12 april 2018 1247: Mechelen Leest. Hondenkennel merk Van Douglas te koop. Luxe hondenkennel van het merk Van Douglas type Bello te koop. Afmetingen van de kennel in cm: L x B x H 373 x 129 x 129. Afmetingen van h.
vloerkleed
Vind hondenkennel gebruikt op Marktplaats.nl.
Te koop: hondenkennel 200, x 150, mtr met nachthok. Nachthok gemaakt van betonplex met trespa dakplaat. Kennel is demontabel, nachthok niet. Aangeboden: hondenkennel zwart afmeting: 1.22 X 76 x 84 extra tussenschot om kennel kleiner te maken. Kennel heeft 2 deuren.
retraité
Kennelbouw Exclusief Honden Kennels kennel en dierenpension inrichtingen Dinowood speeltoestellen en houtsysteem Africhting en trainingssystemen voor honden.
Ook verzorgen wij complete kennel en dierenpension inrichtingen en maken wij autoboxen, hondenhokken en nachthokken. Uiteraard ook op maat. Wij maken gebruik van verschillende materialen waardoor wij kennels kunnen leveren in verschillende prijsklasses. Kortom een kennel, hondenhok, autobox of nachthok naar uw wens.
uitvaart
HondenrenHondenkennelkennel, kattenren Te koop Tweedehands.nl.
Op al onze offertes, op alle opdrachten aan ons en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn toepasselijk de METAALUNIEVOORWAARDEN, gedeponeerd ter Griffie van de Rechtbank te Rotterdam, zoals deze luiden volgens de laatstelijk aldaar neergelegde tekst. De Algemene Handelsvoorwaarden Landbouwwerktuigen En uitrustingen AHL zijn hierin opgenomen.
Hondenkennel nodig Hondenkenneltekoop.nl.
Wij hebben diverse hondenkennels te koop. Of u nu op zoek bent naar een enkele hondenkennel of een hondenkennel met een tuinhuis/opslag er aan vast, wij kunnen het leveren. Wilt u de levensduur van uw hondenkennel verlengen? Koop dan een fundering bij uw kennel.
Vind hondenkennel in Honden Hokken en Kooien op Marktplaats.nl.
Te koop hondenkennel en buitenverblijf hond herder buitenhok. Te koop kennel buitenhok voor grote hond doe een goed bod. Alphen aan den Rijn, ZH. Mooie Hondenkennel of hondenhok koop je bij de specialist. Een mooie hondenkennel of hondenhok koop je bij de specialist, die weet wat je hond nodig heeft.
Vind kennel in Honden Hokken en Kooien op Marktplaats.nl.
Te koop: 375 kennel 4x2 meter op te delen in 2 kennels dubbele deur incl. 1 Nachthok niet los te koop2e te koop tegen meerprijs 2 voer en drinkbak sets. Dak gaat weg ivm met verbouwing sorry voor de niet al te nette fotos zit midden in de verbouwing.
Kennels en losse kenneldelen De droom van ieder Huisdier.
In het hoogseizoen is de levertijd van de standaardmaten zelfs regelmatig 2-3 weken ivm de grote vraag. Wij staan u graag te woord. Natuurlijk kunt u ook een offerteaanvraag doen voor een volledige kennel., doe dit via Offerte complete kennel.

Contacteer ons