Meer resultaten voor jack russel kennel

Home
jack russel kennel
Over Fan it Jaachpaad Fan it Jaachpaad.
De Kennelnaam Fan it Jaachpaad is goed gekeurd door de Raad van Beheer en staat geregistreerd onder nummer 269323. Tevens zijn we lid van de rasvereniging en fokken ook conform het verenigingsfokreglement. Vanaf 1 september 2016 zijn wij Clubfokker bij de Nederlandse vereniging Jack Russell Terriër NVJRT http//www.nvjrt.nl/.: Kennel Fan it Jaachpaad.
datingsite
Fokkers.
24-02-2019 van Kennel Ravenheights. 23-02-2019 Kennel Orange White Dot. Nest geboren bij. 10-08-2018 Kennel van t Runsel. 22-09-2018 Kennel of Parson Pack. 07-11-2018 Kennel van t Runsel. 21-11-2018 Kennel van t Runsel. 05-01-2019 Kennel Orange White Dot. 27-12-2018 Kennel Plappermäulchen's.'
Incassobureau
Worth Waiting For: Kennel.
is gebaseerd op de oude lijnen van de kennel van de Kroonhof uit Geesteren, voorheen Almelo. Kennel v.d Kroonhof is een van de oudste kleinschalige Jack Russell Terriër kennels in Nederland. Vanaf hier willen wij Truus en Louis van kennel v.d Kroonhof hartelijk bedanken voor het met ons delen van hun jarenlange kennis en ervaring.
beveiligingscamera
The Jack's' House.
Als Jack Russell Terriër liefhebbers is onze boerderij de ideale plaats om deze passie tot uiting te brengen. Onze Jacks genieten er van een vrije levenssfeer tussen zowel koeien, varkens, paarden alsook zeer belangrijk: mensen. We zijn de trotse bezitters van een twaalftal Jack Russell Terriërs, elk een verschillende variatie" van de vastgelegde rasstandaarden.
buddha to buddha chain oorbellen
Info nieuwe eigenaar Of Jack's' Paradise Jack Russell Terrier Kennel.
Jack Russell Terrier Kennel. Info aspirant koper. Info nieuwe eigenaar. Nieuw Baasje Gezocht! ADVIEZEN VOOR DE NIEUWE PUPEIGENAREN. Het besluit om een pup aan te schaffen, er een uit te zoeken, samen met de fokker, is een belangrijke gebeurtenis in een gezin.
nederlandse zangers
Jack Russell kennel, Lumber Lake.
Welkom op de website van Lumber Lake. Wij zijn een kleinschalige kennel met raszuivere Jack Russell Terriërs. Zo nu en dan wordt een nestje gefokt uit weloverwogen combinaties. Onze honden maken samen met hun puppies volledig deel uit van ons gezin en verblijven niet in kennels.
Over ons Jack Russel Kennel From Fizymiq.
Al onze honden worden getest op patella luxatie en erfelijke oogaandoeningen. Onze honden wonen bij ons binnen en de puppen die geboren worden groeien op in huiselijke kring tussen de andere honden en worden op deze manier goed gesocialiseerd. Jack Russell Kennel. Jack Russel Kennel.
Van het Sint Anna Erf Jack Russell kennel.
Jack Russell kennel. Zoeken naar: Zoeken. Welkom op onze website Jack" Russell Kennel van het Sint Anna Erf." We stellen ons even voor. Wij zijn Piet en Ton Walda geboren en getogen in Breda in de buurt van de Sint Anna Kerk.
Jack Russell Kennel Jack Beauty De liefste Jacks van Nederland.
Een mooie reu met Australische bloedlijnen voor de dekking vonden we in Nederland bij de kennel Of the hunters pride: Antal Maximus Max. Max is ook de vader van Come On Eileen of the Hunters Pride Tess onze derde Jack.
Kennel of Free Spirit: Inhoud / Jack Russel Terrir Females.
12 mei 2008 Arnhem Jeugdklasse. 4de ZEER GOED/ VERY GOOD. Kampioensclubmatch Beusichem 21-10-2008 Jeugdklasse. Kampioensclubmatch Beusichem 11-10-2009 Open klasse. Wie zijn wij. Jack Russell Terrir Females. Jack Russell Terrir Males. Australian Shepherd Females. Australian Shepherd Males. Zoeken Kennel of Free Spirit.
Wie zijn wij www.jackrussell-terrier.nl.
Dag, wij zijn Benny en Frieda Poelarends. Wij fokken sinds 2003 onder de Kennelnaam of Lovely Ladys Valley stamboomhonden. Sinds 1998 Jack Russell Terriers en sinds 2009 fokken wij ook met onze 2 Norfolk Terriers maar onze kennel bestaat voornamelijk uit Jack Russells.
Kennel Hunting Jack's' De website van huntingjacks!
Wij besteden veel aandacht aan het socialiseren van de pups zodat ze al een goede basis hebben voor ze naar de nieuwe eigenaren gaan. Voor meer informatie kan bij pup info worden gekeken. Wij hebben een roedel van 6 Jack Russell Terriers die bij ons in huis wonen.

Contacteer ons