Resultaten voor kennel labrador

Home
kennel labrador
Welkom Labradorkennel van Foreburgh.
Ons doel een zo gezond mogelijke labrador te behouden resulteert in het stellen van hoge eisen aan de gezondheidsuitslagen van onze labradors. Naast de HD/ED en PRA onderzoeken hebben wij ook de Optigen prcd PRA en RD OSD onderzoeken aan ons eisenlijstje toegevoegd.
Labrador Retriever Wikipedia.
The tail and coat are designated distinctive" or distinguishing features" of the Labrador by both the Kennel Club and AKC. 28 30 The AKC adds that true" Labrador Retriever temperament is as much a hallmark of the breed as the otter tail" 28.
super press trapezium grinding mill.
10TPH Gypsum Grinding Plant in. 15TPH Limestone Grinding Plant. Efficient Appliion Belt Conveyor Cost In Laos Stone. Parts Name Of Vertical Roller Mill. concrete stone crusher machine quotation. high quality made in germany rock crushers. pact jaw crushers manufacturers in india.
Labrador Kennel van de Labbrinks Hof Otterlo.
Labrador Kennel van de Labbrinks Hof. Labrador Kennel van de Labbrinks Hof. Welkom op de website van Labrador Kennel van de Labbrinks Hof. We hebben voorlopig even een stop op het inschrijven voor het nest pups welke eind 2020 geboren worden! Na al diverse nestjes gefokt te hebben, hebben we ervoor gekozen om een kennelnaam aan te vragen, zodat u weet dat u te maken heeft met een door de Raad van Beheer erkende kennel. In het jaar 2000 hebben wij onze eerste Labrador aangeschaft. Haar naam was Kela, een lieve, mooie zwarte labrador. Vanaf toen zijn we besmet geraakt met het labradorvirus. We wilden graag een kameraadje voor Kela erbij, dus toen hebben we in 2006 Ashley Donna gekocht.
Upperclaws.
De ouderdieren zijn labradors die gebruikt worden in de praktijkjacht en veelal met succes deelnemen aan veldwedstrijden. In Nederland was Ton een van de eerste 85 die, met een uit Britse werklijnen gefokte labrador Nikki of Rabizer, deelnam aan de Nederlandse veldwedstrijden.
Labrador kennel van't' Chielewout.
Deze website is het mooiste bij een beeldscherm resolutie van 1024 pixels 768 pixels. Dit is de website van Labrador kennel van't' Chielewout. Wij zijn een kennel met af en toe een nest puppies, die bij ons in huis opgroeien.
Cead Mile Failte Slainte Labrador Breeder labrador fokker, dog-kennel, breeder, Roland de Veer.
De naam die wij voor onze kennel gekozen hebben is: Cead Mile Failte Slainte. De betekenis is een oud keltische spreuk en betekend: A hundred thousand welcomes, het laatste woord heeft de betekenis: gezondheid. Hieronder een filmpje van de uitspraak.: Onder aan de pagina treft u de links aan voor het afsluiten van een ziektekostenverzekering voor uw huisdier en de link naar het partnerprogramma van Zooplus waar u al uw dierbenodigdheden kunt aanschaffen. Als u nog vragen heeft dan ontvangen wij graag uw mail. Wij zouden het leuk vinden als u ons een like geeft op Facebook. Proteq dier en zorg. Free WordPress Theme AccessPress Lite. Copyright 2020 Cead Mile Failte Slainte Labrador Breeder.
Stars and Tails Home.
Onze pups groeien bij ons op in huis zodat ze goed gesocialiseerd worden en kunnen wennen aan voor hen nog vreemde geluiden zoals de stofzuiger, radio en TV, kinderen, andere honden en de kat. Labrador Kennel Stars and Tails is een erkend Lid van de Nederlandse Labrador Vereniging NLV en de Fokkerskring.
The Narrow Field's.'
Wij Trudy en Henk Pennings hebben sinds 1992 een kleine kennel. Aan die kennelnaam zijn wij gekomen, doordat de gronddie, om ons huis heen ligt vroeger de smalle dreef the narrow fields werd genoemd. Af en toe fokken wij een nestje uit verantwoorde combinaties volgens de regels van de Nederlandse Labrador Vereniging NLV en Beagle Club Nederland BCN, beiden volgens de eisen gesteld door de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied RvB.
Hondenland Twente Van Het Huyerensche Veld Pension, Trimsalon Labrador Kennel.
Pension, Trimsalon Labrador Kennel. Ons pension biedt opvang voor vakantieverblijf, weekendverblijf, maar zeker ook voor dagopvang. Van dagopvang kunt u gebruik maken bij ziekte, werk, maar ook als u een uitje heeft. Dit bedraagt 1000, per hond per dag, ongeacht het ras.
Home Achter t Dijkje.
Onze kennel fokt labradors die de eerste weken van hun leven bij ons wonen, waar wij ze veel leren en optimaal verzorgen. Als de pups zeven tot acht weken oud zijn, zijn ze groot genoeg om naar hun nieuwe baas of bazin te gaan.
Darbytrails Labrador Retriever Landgraaf.
Momenteel heb ik 3 labradors, de bruine Jools en Dashing Diva en haar dochter Mace. Het doel van mijn kennel is om af en toe een nestje te fokken waarbij raskwaliteit en een goed karakter samen met liefde voor de Labrador voorop staat.

Contacteer ons