Meer resultaten voor kennel hekken

Home
kennel hekken
Folmer Hekwerken Kennelbouw honden pension.
Al onze hondenkennels, autokooien, speelweide en buitenrennen worden in eigen werkplaats vervaardigd van eerste klas staal en volgens Nederlandse norm NEN en ISO 1461 in en uitwendig volblad verzinkt en desgewenst in een RAL kleur gecoat. Hiernaast een korte impressie van reeds gerealiseerde kennelbouw honden pension.
jobs
Holland Hekwerk Hondenkennels.
clip in extensions 200 gram
Hondenkennels Folmer Hekwerken.
Verder is er voor grote honden een spijlafstand 9 cm en voor kleine honden en puppys een spijlafstand 5 cm. Wij leveren aan de professionele dierenpensions en asielen, maar ook de liefhebber van één hond is bij ons van harte welkom.
boomstamtafel brabant
Nooyen Kennels Hekwerken.
Contact Maak een afspraak. Bel me terug. De Nooyen kwaliteitskennels worden vervaardigd uit de beste materialen en zijn het resultaat van jarenlange ervaring op het gebied van kennelinrichting. Steeds vaker worden dierenasiels en honden en kattenpensions uitgerust met onze Nooyen kennels.
Slotenmaker
Hondenkennel Bent u op zoek naar een Hondenkennel?
Vragen die ik had werden snel en goed afgehandeld. Bij de levering van het product ontbraken een paar kleine onderdelen, maar dat werd ook weer snel opgelost door bezoek aan huis van een monteur. Het bestelde tuinhek voldoet aan de verwachtingen.
Vind kennel hekken in Honden Hokken en Kooien op Marktplaats.nl.
Alle hekken hebben een spijldiamter rond: 16 mm en voetjes van ongeveer 5. 2x kennelhek kennel hek hekken kennelhekken. 2 super mooie zware kennelhekken ze zijn 160 breed en 120 hoog hebben beide draaibare eet/drink bakken zeer zware kwaliteit kunnen gelijk mee.
Vind kennel hekken op Marktplaats.nl.
Hondenren kennel hekken. Hondenren hekken 7 stuks 1 x van 150 breed en 180cm hoog 2 x van 200 breed en 180cm met deur 3 x van 200cm breed en 180 cm hoog 1 x van 200 cm hoog en 180 cm hoog met doorloop ruimte naar eventuele andere ruimte de hondenren delen staan in balen belgi dit is op circa 30 minuten van eindhoven.
Hondenkennel / tuinomheining Uw hond veilig in de tuin. Lesta Hekwerk.
Met onze muuraansluiting Ook een dak behoort tot de mogelijkheden, al is dit over het algemeen alleen nodig als de hond verder geen beschutting heeft. In een kennel raden wij over het algemeen een harde ondergrond aan, omdat deze makkelijk schoon te houden is.

Contacteer ons