Zoeken naar labrador kennel limburg

Home
labrador kennel limburg
Kingfields Labradors Voor een rastypische labrador.
Onze kennel is gelegen in een van de zuidelijkste puntjes van Zuid Limburg en is sinds 1989 een begrip in de wijde omtrek. Onze kennel is geboren uit de interesse naar Labrador Retrievers en is de laatste jaren sterk gegroeid.
haarimplantatie turkije
Labrador Retriever kennels in Nederland Doggo.nl.
Wij zijn lid van de Nederlandse Labrador Vereniging en hebben een kleinschalige kennel in Noord-Brabant. Hondenfokker Meer info. Labrador Kennel Creekwater. Haven Zuidzijde 18 Brouwershaven. Labrador Retriever kennel. Hondenfokker Meer info. Labrador Kennel Budiliumhof. Schoordijk 1 6021 RN Budel. Labrador Retriever kennel.
piercing eindhoven
Labradorkennel of Blissful Hills.
In Keira, stammoeder van onze kennel, hebben we ook weer een heel bijzondere en speciale hond gevonden. Zij is op een andere manier een echte toevoeging aan ons gezin. Haar wil om te werken is enorm, maar ze is ook sterk en eigenwijs.
google
Labrador fokkers Limburg goudengids.be.
Honden Fokkerijen handelaars. 10 resultaten voor labrador fokkers Limburg. 1 Kennel of Brownbank Cottage. Bunsbeekstraat 11, 3300 Sint-Margriete-Houtem Tienen. Honden Fokkerijen handelaars. 2 Les Gardians Fauves. Rue de la Terre Collette 2, 4120 Rotheux-Rimière Neupré. Honden Fokkerijen handelaars. 3 Hoeve Hoogland.
massage
Home en Contact.
LABRADOR RETRIEVER KENNEL." Op 2 Maart is Bella de trotse moeder geworden van 11 Zwarte en Gele pups! Voor een zwart/gele reu zijn wij nog opzoek naar een geschikt baasje. Misschien dat er ook nog een zwart/geel teefje beschikbaar is.
JoJaMaCo's' Hof Labrador kennel.
Dat is apart! 1987 JoJaMaCos Hof Labrador kennel 2017. Wij heten u van harte welkom op onze site. De binding met onze labradors is enorm groot, daarom is ons streven, u met deze site wat dichter bij onze liefde, Labrador Retrievers, te brengen.
Van Meinweg.
Wij fokken gemiddeld eenmaal per jaar een nestje labrador pups met heel veel liefde, zorg en aandacht. Onze ervaring op het gebied van gezondheid en opvoeding willen wij graag met u delen. Wij fokken volgens de regels van de LKN en NLV.
Een fokker bij u in de buurt Nederlandse Labrador Vereniging.
Fokkers die zich hebben aangemeld voor de fokkerslijst zijn lid van de Nederlandse Labrador Vereniging. Zij hebben verklaard bij het fokken te voldoen aan de Basisregels deel A van het Verenigings Fokreglement van de NLV met betrekking tot welzijn en gezondheid.
Over ons.
Sinds 1993 zijn wij trotse bezitters van zeer mooie maar vooral ook hele lieve Labradors. We zijn begonnen met Engelse teven uit een zeer mooie oude Engelse lijn. Later zijn er ook reuen bij gekomen om onze lijnen te versterken.

Contacteer ons