Resultaten voor labrador kennel limburg

Home
labrador kennel limburg
Home en Contact.
LABRADOR RETRIEVER KENNEL." Wij hebben een nieuw email adres.: Beste geinteresseerde pupkoper., Op dit moment is de aanvraag naar pups vele malen groter dan het aanbod. De verwachting is op dit moment, dat u rekening moet houden met een wachttijd vanaf inschrijving van ong 6 mnd bij de fokkers.
Honden en Puppies Retrievers en Labradors Marktplaats.nl.
Je internetbrowser wordt niet meer ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Gebruik een nieuwere versie of een andere browser. Help en info. golden retriever pups. cavalier king charles spaniel. engelse springer spaniel. Dieren en Toebehoren. Honden Retrievers, Spaniëls en Waterhonden. Groep en Rubriek. Dieren en Toebehoren. Honden Retrievers, Spaniëls en Waterhonden 572. Moet nu weg. Moet nu weg 1. Reu Reu 125. Teef Teef 94. Meerdere dieren Meerdere dieren 241. Geslacht onbekend Geslacht onbekend 14. Golden retriever Golden retriever 47. Labrador retriever Labrador retriever 162.
Labradorkennel of Blissful Hills.
Openingspagina Of the Noble Falcon.
In 2019 hadden wij sinds 9 jaar weer een nestje Weimaraners, niet de bedoeling was het om een pupje aan te houden maar na een aantal dagen wist ik al, ik kon geen afscheid nemen van bandje geel, nu met de naam Darci, heel blij met de ondeugende dame. In 2020 kwamen 2 nieuwkomers onze kennel versterken, een bruine labrador reu genaamd Breezer uit de Fillari kennel.
smallville's' empress labradors Spreek je Moerstaal.nl.
Nova Scotia Duck Tolling Retriever pension Dierenpension hondencreche de Bommel, Kennel van de Victoriahof, Wadenoyen.
Wie kan ons helpen aan een frame van een persoonsbed. Kárlek Boda van de Victoriahof. Dierenpension De Bommel, onze ervaringen met HAPPY DOG VOER.: Alleen" Top kwaliteit voer" voor mijn labrador. Dierenpension hondencrèche de" Bommel, Kennel van de Victoriahof. Bommelweg 36, 4014 PW Wadenoyen, 0344 661929 privacyverklaring.
De Peppelenbosch Labrador Retrievers.
Iets wat een labrador van nature geweldig vindt. Het fokken is iets wat wij op beperkte schaal doen, met als doelstelling vooral gezonde mooie Labrador Retrievers te fokken, die zich qua bouw en karakter met de beste Labradors kunnen meten.
Van Van Meinweg. Meinweg.
We hebben heerlijke honden die allemaal een ander karakter hebben. Het is zo leuk iedere dag weer te ervaren hoe anders ze zijn en toch met elkaar zo'n' stabiel team. Ze worden allemaal tegelijk loops en zorgen het liefst als team voor de pups. We hebben vanaf 1994 Labrador Retrievers.
Labradors Van t Greeshof.
Een naam waar wij trots op zijn en waarvan wij hopen dat veel honden hem in hun stamboom zullen hebben in de toekomst. Labrador Retriever-kennel Van" T Greeshof" is ingeschreven en geregistreerd bij de Koninklijke Maatschappij Sint-Hubertus in België en zijn aangesloten bij Belgian Labrador Retriever Club.
Puppyplaats.nl Labrador Retriever pups aangeboden.
Engelse Labrador retriever reutje, FieldTrial werklijn. Uit de combinatie Moon Leannanalba Droigheann en Tess Polly-Rose vd Horsterzoom is ons mooie nest van 8 pups geboren. Op 13 maart zijn ze geboren, 4 reutjes en 4 teefjes. Wij hebben nog 1 reutje beschikbaar welke vanaf 8 mei naar een zorgzaam huis mag. Uit de combinatie Moon Leannanalba Droigheann en Tess Polly-Rose vd Horsterzoom is ons mooi. Uit de combinatie Moon Leannanalba Droigheann en Tess Polly-Rose vd Horsterzoom is ons mooie nest van 8 pups geboren. Op 13 maart zijn ze geboren, 4 r. 25 april 2019. 25 april 2019. tekoop zwarte labradorpups. Te Koop zwarte Labradorpups met stamboom op 24 Feb 2019 heeft Benthe N H S B no: 2956307 6 reuen en 4 teven geworpen vader is Leannanalba Droigheann N H S B no2840761: Hiervan hebben wij nog twee reutjes vrij uit, eerder gebleken combinatie is dit een zeer.
Of Untitled Untitled Brownbank Document. Document. Cottage.
Mark Moorhem. Bunsbeekstraat 11. available now. Click the link above for more info. Top Quality Labradors since 1989. Wij spreken Nederlands. Wir sprechen auch Deutsch. We also speak English. Nous parlons aussi franais. HK 10210482. Ond. nr: BE0777 170 928. Webdesign Onderhoud: Dogsite.be.
Upperclaws.
De ouderdieren zijn labradors die gebruikt worden in de praktijkjacht en veelal met succes deelnemen aan veldwedstrijden. Ton was in ons land een van de eerste met een labrador uit deze FT-lijnen. Hij kent deze lijnen dan ook als geen ander.

Contacteer ons