Op zoek naar kennel kat?

Home
kennel kat
Tracken kat / hond 2.
Dit is ook zeer geschikt voor mensen met een beperking, ouderen en kinderen. Omdat de veiligheid van huisdieren net zo belangrijk is, vindt u in het assortiment ook een GPS-tracker voor hond of kat. Deze bevestigt u eenvoudig aan de riem of halsband van uw geliefde huisdier.
Dierenpension Hendrik-Ido-Ambacht Liefdevolle zorg en aandacht voor uw geliefde viervoeter!
Dus op de grens van de gemeenten Hendrik-Ido-Ambacht en Ridderkerk. Wij zijn een dierenpension met hotelfaciliteiten dat zich heeft gespecialiseerd in de zorg en het welzijn van honden en katten. Met plezier en toewijding kunnen wij ook voor uw hond of kat zorgen.
kat en hond
Dierenpension Het Loo, Het Loo 4, 5281 SJ Boxtel, Tel. 0411-673138.
Buitenverblijf voor poezen. Alle kennels voorzien van een kunststof. kennel deck slaapplaats. Eerste klas voeding, indien nodig dieetvoeding zelf meebrengen. geserveerd in schone roestvrijstalen etensbakken. Toediening van eigen medicijnen. 24 uur per dag muziek in kennels. Dagelijkse reiniging met ontsmettende zeep.
G
Stichting Dierentehuis Zeist en omgeving.
Wij zetten ons iedere dag met veel enthousiasme in voor onze gasten.: de zwerfhonden en katten., de katten en honden waarvan afstand is gedaan omdat hun baasjes om wat voor reden dan ook niet meer voor het dier konden zorgen.,
Zoekmachine adverteren
kennel De Morgenstond Huisvesting van honden en kattenkennel De Morgenstond Huisvesting van honden en katten.
voor de beste opvang van uw hond en kat. Uw huisdier, onze zorg! Honden én katten! Gespecialiseerd in honden en kattenhuisvesting. Enthousiaste gediplomeerde medewerkers met verstand van dierverzorging! Modern en ruim! Moderne huisvesting en grote speelruimtes! Snel en eenvoudig boeken via telefoon of onze website! Wilt u eerst meer weten over prijzen en mogelijkheden? Vraag het ons gerust. De" Morgenstond" is sinds 1958 een vertrouwd én deskundig begrip voor dierenopvang! Wij zijn er in de eerste plaats voor úw huisdier. Dat doen we al vele jaren met enthousiasme en toewijding. Copyright 15 kennel De Morgenstond.
medisch kinderdagverblijf werken
HOME Hond-kat.nl.
Op deze site vind je informatie over verschillende activiteiten die verband houden met een kat en/of hond, vandaar deze gezamenlijke websitenaam. Ik, Connie Berendsen, kan met trots zeggen dat ik daadwerkelijk van mijn hobby mijn beroep heb kunnen maken. In 1999 ben ik van start gegaan met het kattenpension en de hondenschool.
slotenmaker antwerpen
Kat Inn KattenHotel Het tweede thuis voor uw kat tijdens de vakantie.
Voor de gezondheid van uw kat is het belangrijk dat uw kat is ingeënt voor kattenziekte, niesziekte en bordetella deze entingen moeten tenminste 3 weken oud zijn voor uw kat bij ons mag komen logeren, daarnaast moeten de entingen nog een maand geldig zijn als u uw kat komt ophalen.
Naar het pension? Vaccineer juist en tijdig! Dierenartsenpraktijk Gaasterland.
De kat moet u laten inenten tegen kattenziekte en niesziekte. De dierenarts moet deze vaccinaties aftekenen in het dierenpaspoort. Het gebeurt vaak dat dieren op het laatste moment, dus kort voordat ze naar het pension moeten, nog ingeënt moeten worden.
Kattenhotel Lorenzo.
Welkom bij Kattenhotel Lorenzo. Kattenhotel Lorenzo is bij uitstek het hotel om uw kat te laten logeren. Voor kortere of langere tijd een optimale verzorging van uw huisdier. In een omgeving speciaal erop gericht zo comfortabel mogelijk te zijn voor uw kat.
Camping Kennels Deskundig dierenhotel in Soest.
Bekijk alle recensies. Goed dierenhotel voor onze kat en heel makkelijk te reserveren top Bekijk meer Bekijk minder. Bekijk alle recensies. Door heel verdrietige omstandigheden komt mijn Odin nu 2 dagen in de week spelen. Ook mag hij altijd blijven slapen. Hij springt uit de auto bij de ingang om zo snel mogelijk bij de kennel te komen en springt net zo hard weer in de auto als ik hem op kom halen!
Kennelhoest Alle info over symptomen, inentingen en genezing!
De luchtpijp van uw hond of kat krijgt hierdoor de nodige rust om te herstellen. Laat uw huisdier dus nooit te lang rondlopen met de infectie en schakel bij een zware vorm altijd uw plaatselijke dierenarts in om uw huisdier te laten behandelen.
Honden en Katten.
Lukt het niet om de eigenaar van een gevonden dier te achterhalen, dan wordt de hond of kat aangemeld bij de Stichting Amivedi. Als de eigenaar binnen 14 dagen niet wordt gevonden, dan wordt de hond of kat ter herplaatsing aangeboden en gaan wij op zoek naar een nieuw thuis.
Kattenbench, katten bench, goedkoop bij zooplus.
Hier vind je een grote selectie aan benches voor je kat. Met de juiste kattenbench is op reis gaan voor je kat veilig en stress vrij. Veel plezier bij het uitzoeken van de passende bench voor je kat. Ben je op zoek naar een draagtas, bekijk dan hier ons assortiment.

Contacteer ons