Meer resultaten voor kennel franse bulldog

Home
kennel franse bulldog
Fokken Franse bulldog is overtreden wet Animals Today.
Zo is een van de populairste rashonden van dit moment de Franse bulldog. Dier Recht heeft de nieuwe regels naast de rasstandaard van de Franse bulldog gelegd en de conclusie is ronduit schokkend.: Als er nu een Franse bulldog wordt gefokt, dan is het volgens ons zo dat de wet wordt overtreden.
over ons.
Franse Bulldog Kennel. Wij zijn een kleine door de FCI erkende kennel in Rotterdam. Onze liefde voor de Franse Bulldog is 6 jaar. Al snel waren wij met het bullenvirus besmet en inmiddels hebben wij een leuke roedel. We willen bewust niet teveel bulletjes omdat we ze graag de persoonlijke aandacht willen blijven geven.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Powered by Captain DuckDuck.
Wie zijn wij.
Wie zijn wij. Sinds 2007 zijn Jules, mijn franse Bulldog en ik de eigenaar van Jules hondenboetiek. We zijn begonnen met een webwinkel, maar hebben deze in 2008 uitgebreid met een echte winkel in Geleen. De eerste hondenboetiek van Limburg!
priskimberhoeve.nl Franse Bulldog.
Engelse Bulldog teef. Franse Bulldog reu. Franse Bulldog teef. Contact / gastenboek. Al onze puppys, zijn nagekeken door de dierenarts.Ook mag u uw puppy zelf laten keuren door een dierenarts die u zelf uitkiest, de pup moet gewoon gezond zijn.
Amor Dura kennel.
In 2012 zijn wij gestart met onze nieuwe kennelnaam Amor Dura Onze kennel is bij de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied geregistreerd onder nummer 268174. Franse Bulldoggen zijn lief, stoer en erg eigenwijs. Onze kennelnaam Amor Dura betekent dan ook Stoere Lieverd. Onze liefde voor de Franse Bulldog is zon 15 jaar geleden begonnen. We zijn vaak op show geweest in binnen en buitenland en hebben hier vele goede resultaten geboekt. In 2011 is Herbert zelfs gevraagd om op de Jongehondendag van de Hollandse Bulldoggen Club te keuren foto links. Wij vinden het belangrijk om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen van ons ras. Daarom zijn wij lid van de rasverenigingen voor de Franse Bulldoggen: de Hollandse Bulldoggen Club HBC en de Koninklijke Belgische Klub van de Franse Bulldog KBKFB. Via onze website willen we u graag laten kennismaken met onze honden. Neem vooral contact met ons op! Met vriendelijke groet. Herbert Monica Brings de Kubber Stein / Nederland.
Franse Bulldog kennel Le Petit Toreador een erkende, geregistreerde en verantwoorde fokker van de Franse Bulldog met FCI stamboom.
Wat kunt u van ons verwachten. Scroll omlaag naar de inhoud. Wat leuk dat je een kijkje neemt bij Franse Bulldog kennel Le Petit Toreador. Wij zijn gevestigd in het oosten van Nederland. Sinds 2016 zijn we een officieel geregistreerde kennel.
Maison de Principaute French bulldogs.
In datzelfde jaar werd ze verkozen tot best gefokt Belgische jeugdhond. We zijn lid van zowel de Hollandse Bulldoggen Club HBC als van de Koninklijke Belgische Klub van de Franse bulldog KBKFB en fokken volgens de reglementen van beide clubs.
Bulls of Crown Franse Bulldog Fokker.
Boston Terriƫr, Engelse en Franse Bulldog. Franse Bulldog Kleuren. Wij van de Bulls of Crown kennel zijn sinds 1999 begonnen met fokken hobbymatig van Amerikaanse Bulldoggen en Franse Bulldoggen sinds 2006 alleen met ouders die getest zijn op erfelijke afwijkingen.
Franse Bulldog Yvonne van der Meer.
De beste Hondensite van Nederland! Boeken over honden. De beste en leukste hondenfilms. Yvonne van der Meer. 20 augustus, 2016 in Hondennieuws: De goedkoopste webshop voor de top 50 meest gezochte producten. 14 december, 2015 in Hondennieuws: Hydrohond. 29 november, 2015 in Hondennieuws: Kinderen die opgroeien met een hond zijn ook geestelijk gezonder. 29 november, 2015 in Hondennieuws: Eindhovens gezin ontsnapt aan de dood door blaffende hond. 28 november, 2015 in Hondennieuws: Doppen sparen voor geleidehonden. Home Hondenfokkers Franse Bulldog Franse Bulldog. Geplaatst op 14 november, 2015 door Yvonne van der Meer in Hondenfokkers // 0 Reacties. Franse Bulldog Franse Bulldog heeft een grootmoedige en zachte karakter, zijn trouwe blik en zijn onstuimige vrolijke enthousiasme heeft de Franse Bulldog iets wat moeilijk met woorden is te omschrijven. Franse Bulldog is een zeer levendige, gezellige huishond, lief in de omgang met kinderen en volwassenen: daardoor zal de Franse Bulldog ook snel ieders hart winnen. Karakter Franse Bulldog.
Puppyplaats.nl Franse Bulldog pups aangeboden.
franse bulldog pups te koop. Wij zijn: Een erkende rashonden kennel. Meer als 20 jaar ervarling met rashonden! Check ons hk-nummer bij het ministerie van dierenwelzijn: HK15106382 Wat krijgt u mee bij aankoop van u puppy: Een schriftelijke garantie van 2 jaar! Wij zijn: Een erkende rashonden kennel. Meer als 20 jaar ervarling met rashonden! Wij zijn: Een erkende rashonden kennel. Meer als 20 jaar ervarling met rashonden! Check ons hk-nummer bij het ministerie van dierenwelzijn: HK1. 29 februari 2020. 1 2 3 4 Volgende. Shih tzu pups. Golden retriever pups. Franse Bulldog pups. Adverteren op Puppyplaats is gratis.: Een advertentie plaatsen op Puppyplaats is gratis, dus heeft u of verwacht u een nestje pups? Plaats dan gerust een advertentie op Puppyplaats.nl. Plaats een advertentie. Giftig voor honden. Puppyplaats.nl is de website die zich richt op alle hondenliefhebbers. In korte tijd is Puppyplaats.nl uitgegroeid tot een van de populairste hondenwebsites van Nederland.

Contacteer ons