Resultaten voor kennel franse bulldog

Home
kennel franse bulldog
Vind franse bulldog in Honden Bulldogs, Pinschers en Molossers op Marktplaats.nl.
Er zijn nog 2 franse bulldog pups reutjes beschikbaar ze hebben een e.k.c. Stamboom, bij de ouders zijn bij ons aanwezig, de moeder is gestroomd / wit, vader is onze geweldig mooie black an tan reu, de pups zijn bij ons in huis en worden daar grootgebracht en gesosialiseerd tussen de andere honden voor meer. Franse Bulldog pups geboren bij Kennel Du Bon Febi!
SEO
over ons.
Franse Bulldog Kennel. Wij zijn een kleine door de FCI erkende kennel in Rotterdam. Onze liefde voor de Franse Bulldog is 6 jaar. Al snel waren wij met het bullenvirus besmet en inmiddels hebben wij een leuke roedel. We willen bewust niet teveel bulletjes omdat we ze graag de persoonlijke aandacht willen blijven geven.
aeg wasmachine
Vlaamse overheid grijpt in bij fokker Franse Bulldogs Rashondenwijzer.
In de media. Vlaamse overheid grijpt in bij fokker Franse Bulldogs. 5 december 2017 1030.: In navolging van het artikel in Follow the Money over de kennel De La Parure van de familie Van Raamsdonk ontvingen wij aanvullende informatie uit Belgiƫ.
site aanmelden bij google
Franse Bulldog kennels in Nederland Doggo.nl.
Pastoor Gautiusstraat 26 5421 SV Gemert. Franse bulldog kennel: website met informatie over de honden, puppy's, shownieuws. Hondenfokker Meer info. Compagnonstraat 24 8401 RS Gorredijk. Old English bulldog, Amerikaanse bulldogs en Franse bulldogs. Hondenfokker Meer info. Co Di CheFay's' Franse Bulldogs.
voordeur
Franse Bulldog Fokkers / Kennels.
De honden waar wij mee fokken worden volledig getest bij dierenkliniek sleeuwijk, een speciale Franse" Bulldog keuring" http//www.dierenkliniek-sleeuwijk.nl/: Tevens zijn de honden waarmee wij fokken zeer vriendelijk van aard en zijn zeer energiek en hebben unieke bloedlijnen. Kennel Van Pfaver de Migana.
Home.
Honden nemen een belangrijke plaats in in ons leven. Daarom besloten we in 2012 onze droom te verwezenlijken om onze eigen Franse Bulldog kennel te beginnen. We zijn erkend fokker bij de Raad van Beheer onder de naam. Van de Bonkevaart.
Over ons.
Over ons Nieuws Mopshond Franse Bulldog Pups Foto's' Contact. erkende fokker van de Franse Bulldog en de Mopshond. Vanuit het westen van het land zijn wij in 1984 met het hele gezin, kinderen, paarden en honden naar Friesland verhuisd. Hiermee ging een grote wens in vervulling om de paarden achter ons eigen huis te kunnen houden, een stukje weiland, ruimte, rust. En van de twee hondjes die toen mee verhuisden is uiteindelijk onze kennel Van" de Kleine Geer" ontstaan.
Maison de Principaute French bulldogs.
Via onze website willen we U graag kennis laten maken met onze bulletjes en wensen U dan ook veel plezier bij het surfen door onze pagina's. Mocht U nadien nog vragen hebben over onze kennel en eventuele beschikbare pups, aarzel dan niet om ons te contacteren. send us a mail. ERECODE FOKKER Hollandse Bulldoggen Club HBC / koninklijke Belgische Klub vd Franse Bulldog KBKFB.
Bulls of Crown Franse Bulldog fokker French Bulldog kennel.
WIJ VERKOPEN ONZE PUPS ALTIJD WERELDWIJD DUS OOK NAAR NEDERLAND. VANUIT NEDERLAND HEB JE 3 OPTIES: JE KOMT NAAR HONGARIJE EN PLAKT ER EEN VAKANTIE AAN VAST OF WIJ KUNNEN DE PUP PER VLIEGUIG EXPORTEREN NAAR NEDERLAND OF WIJ NEMEN DE PUP MEE INDIEN WE OP DAT MOMENT NAAR NEDERLAND GAAN! VERDER BLIJFT ALLES HETZELFDE! VOOR MEER INFO KLIK HIER. GEEN ERKENDE FRANSE BULLDOG KLEUREN.:
Franse Bulldog Kennel van de LoveBoat Voor gezonde Franse Bulletjes.
Kijk op de website van Franse Bulldog Kennel van de Loveboat in Julianadorp en maak kennis met ons en onze honden en zie of onze werkwijze je bevalt. Ons fokdoel is het krijgen van gezonde Franse Bulldog pups, die kunnen genieten van een lang, gezond en gelukkig leven, zodat hun baasjes er net zoveel plezier aan beleven als wij.
Franse Bulldog Kennel Hawbucks Franse Bulldog Fokker.
Welkom op de website van Hawbucks Franse Bulldog Kennel! Wij zijn een Franse Bulldog fokker met soms een nestje Franse Bulldog pups welke beschikbaar komen voor gouden mandjes. De pups groeien bij ons in de woonkamer op en we nemen deze opvoeding en socialisatie heel serieus.
Voorzitter rashondenvereniging Franse Bulldogs in opspraak Rashondenwijzer.
De familie Van Raamsdonk heeft vooralsnog niet gereageerd op het artikel. We zijn benieuwd waar dit gaat eindigen. Bekijk hier een eerdere uitzending van Tros Radar over de Franse Bulldog met Van Raamsdonk. In gesprek met de keurmeesters van de Franse Bulldog.

Contacteer ons