Meer resultaten voor kennel voor kleine honden

Home
kennel voor kleine honden
Hondenhotel t Erfje.
incassobureau inschakelen
Doggiespalace.nl Wij zijn geen pension met hokken, maar vangen kleine honden in huis op. Doggo.nl.
Wij zijn geen pension, met hokken. Zoekt u voor uw kleine hond een gezellig huis waar ze kan verblijven en gezellig kan ravotten met onze honden? Dan bent u hier aan het juiste adres. Wij zijn een gezin met 2 volwassen jongens, wonen in een benedenhuis met tuin.
marktplaats advertentie plaatsen
Wat kost een vakantie voor je viervoeter? Gewoon Over Geld.
In hondenhotels wordt er vaak onderscheid gemaakt tussen kleine, middelgrote en grote honden. Het kan flink in de papieren lopen als je meerdere honden naar een dierenpension brengt. De kosten voor een kleine hond liggen tussen 1050, en 1750, per dag.
training site
Hondenpension Hondencentrum Happy Tail.
Kleine honden 10 kg. Medium honden 10 / 25 kg. Grote honden 25 / 40 kg. Hele grote honden 40 kg. Hondencentrum Happy Tail. All Inclusive verzorging. Tot wel 8 uur per dag lekker buiten spelen in kleinschalig hondenpension met véél extras. Ook honden dromen van een fijne vakantie. Over Happy Tail. Zo ziet een hondenvakantie eruit! Bekijk deze film waarin je ziet hoe het er in ons hondenpension. aan toe gaat tijdens de perfecte hondenvakantie bij Happy Tail. Waarom Happy Tail? Passie voor honden.
wasmachine
Hondenhotel More Than One Uw hondjes, onze zorg.
Wij hebben hiervoor gekozen omdat wij van mening zijn dat deze kleine rassen een andere meer aandachtgerichte verzorging nodig hebben. Onze specialiteit is verzorgen/bijhouden van lange/showvachten. De honden worden bij ons ondergebracht in hotelkamers zonder kenneldelen en tralies, maar wel in een veilig hondvriendelijke ruimte. De hotelkamers zijn verwarmd middels vloerverwarming en er is 24-uurs camerabewaking aanwezig. Om de honden optimaal te kunnen verzorgen hebben we gekozen voor een kleinschalige opzet.
slot kapot
Hondenpensions bij jou in de buurt.
Echteld The Dog's' Toilet Shop. Echteld Kennel Van de Haverkamp. Ede Hondencentrum Ede. Ederveen De Walberg. Eibergen Hondenpension Hesselink. Eibergen Dierenpension Max. Eibergen Hondenhotel De Holterhoek. Elst Gld Honden Kattenpension het Hoge Veld. Elst Gld t Klooster Dierenpension. Haalderen De Oase. Harderwijk Ark Dierenverzorging. Harderwijk Presleys hondenuitlaatservice. Hattem Nana's' Hondenservice. Heelweg Hondenpension Cookie. Hengelo Gld Dierenpension het Hoge Broek. Herwen Dierenpension Mappie. Heteren Dierenpension De Betuwse Weide. Hulshorst Dierenplezier Hondenuitlaatservice Huisdierverzorging. Hulshorst Dierenpension de Gerelshoeve. Ingen Dierenpension Ingen. Kesteren Dierenpension Kesteren. De Vos van Maarleveldhoeve V.O.F. Klarenbeek Hondenpension De Beekhof. Veneman Pension voor Kleine Huisdieren.
Voorstellen Hondenhotel More Than One.
Het showen met mijn hondjes en de bijkomende vachtverzorging geeft mij de gelegenheid om lekker met mijn hondjes om te tutten, en daar geniet ik met volle teugen van. Ik ontdekte dat het voor fokkers en eigenaren van kleine en middelgrote honden, best moeilijk is om goede, veilige opvang te realiseren.
Vind kennel kleine hond op Marktplaats.nl.
Honden bench vari kennel voor kleine / middelgrote hond. Mooie honden bench voor kleine en middelgrote honden merk vari kennel. Bij Kennel de Hoeve www.hondjes.nl boomer en bolonka pups. Bij kennel de hoeve alleen eigen fok, wij zijn fokkers en geen handelaren.
Hondenpension Dierenpension Ingen.
Daarnaast is er dag en nacht vers water tot hun beschikking. De honden gaan als het mogelijk is samen in een kennel en het liefst in groepjes naar buiten die door ons zorgvuldig worden samengesteld. We zoeken voor elke hond een geschikte partner op basis van leeftijd, gelijke grote, ras, karakters etc. Voor de allerkleinsten rassen zoals o.a.de Chihuahua, hebben we een aparte kamer: de Cabana. Deze ruimte is helemaal afgestemd op hele kleine hondjes, dit is een knusse kamer waar ze heerlijk kunnen spelen en rusten.
Dierenpension de Boerdik Persoonlijke Aandacht en Professionele Verzorging.
Honden worden opgedeeld in twee categorieën; kleine honden tot een schofthoogte van 40 cm en grote honden vanaf een schofthoogte van 40 cm. De openingstijden van ons honden en kattenpension zijn hieronder te vinden. Maandag t/m Vrijdag: 10.00 11.00 uur en 16.00 17.00 uur Zaterdag 10.00 12.00 uur Op zon en feestdage. Wij bieden de honden binnen en buitenkennels. De binnenbehuizing is voorzien van vloerverwarming. In de zomer worden de binnenruimtes gekoeld en er is een goede ventilatie aanwezig. Wij bieden de katten een grote binnen en buitenruimte waar ze vrij rond kunnen lopen. Bij aankomst plaatsen wij ze eerst in de units en zodra ze zich thuis voelen mogen ze vrij rondlopen. De deur t. De huisdieren kunnen s morgens tussen 1000-1100: uur gebracht of gehaald worden. Wij doen dit met een reden. De verzorgers hebben dan de hele dag om uw hond of kat goed te kunnen observeren. Dierenpension de Boerdik. Welkom bij Dierenpension De Boerdik, het pension voor de opvang van uw hond of kat.

Contacteer ons