Op zoek naar kennel noord brabant?

Home
kennel noord brabant
Fokkerslijst Vereniging Het Nederlandse Kooikerhondje.
Een fokker kan pas op de fokkerslijst geplaatst worden als hij of zij bewezen heeft te fokken volgens de regels van ons fokreglement, daarnaast worden er op deze lijst alleen fokkers geplaatst die woonachtig zijn in Nederland. Fokkers krijgen van de vereniging van elk goedgekeurd nest een goedmeldingsbrief.
Jacky Mervel Kennel Je nai rien oubliéKennel Je nai rien oublié.
U bent van harte welkom in mijn kennel waar u vrijblijvend alle honden kunt bewonderen. Bel gerust, mijn kennel is een Way of life dus koffie, thee of een goed glas wijn staan 7 dagen per week voor u klaar!
Kennel de Hoeve. Fokkers van boomer, bolonka, bolonka Zwetna, maltipoo, hondenfokken is onze passie. hondjes.nl.
Geboorte gegevens pups. Welkom bij Kennel de Hoeve. Wij werken alleen op afspraak. Al jaren lang een betrouwbaar en professioneel adres voor de aanschaf van een hondje. Maak gebruik van onze terugbelservice. Reserveren van een pup is geheel vrijblijvend. Na reservering wordt u door ons gebeld. De puppies worden bij ons geboren en goed gesocialiseerd! Ook na aanschaf kunt u bij ons terecht voor vragen en advies. Neem geen overhaaste beslissing bij het nemen van een puppie. Bedenk een pup is voor even, een hond voor het leven! Wij werken met koopovereenkomsten en garantie. Onze pups hebben de vaccinaties gehad die horen bij hun leeftijd. Vaccineren is maatwerk. Deze pups mogen naar een nieuw thuis. Momenteel zijn veel van onze hondjes gereserveerd en lukt het ons niet om alle emails en contactformulieren te beantwoorden.
Erkende Fokkers Beagle Club Nederland. Welkom bij de Beagle Club Nederland.
Onze aangesloten fokkers zijn officieel erkend en mogen het logo erkende fokker Beagle Club Nederland op hun website en in alle communicatie gebruiken. Aanmeldingen voor de fokkers en/of dekreuenlijst gaan via het secretariaat. U dient zich aan te melden per post of per e-mail.: Beagle Club Nederland. 1834CP Sint Pancras Noord Holland.
Fokkers Welsh Corgi Pembroke Nederlandse Welsh Corgi Club.
Tel: 0575 563501. In het overzicht is te zien welke fokkers. pups verwachten, of pups hebben, neem contact. op met de betreffende fokker voor vragen of een eventueel bezoek. Bekijk ook ons Vereniging Fokkersregelement pdf. 7245 VK Laren. 3852 NJ Ermelo.
Kennel of Free Spirit: Inhoud / Wie zijn wij/Contact!
Leon en ik wonen in het buitengebied van Heerle Noord Brabant samen met onze zonen Stefan en Sjoerd, waar we een oud monumentaal boerderijtje hebben gekocht wat we aan het restaureren zijn. Het is bij ons een gezellige beestenboel, behalve onze honden hebben we 2 paarden, Kjelt een Fries en een IJslander Tigull.
Ierse Setter Club Clubfokkers.
In de provincie Flevoland.: Kennel of the Autumm Sun. Kennel Pallas Green. In de provincie Utrecht.: In de provincie Noord Holland.: Kennel of Lovely Brightness rood-wit. In de provincie Zuid Holland.: In de provincie Zeeland.: Willy de Wilde. In de provincie Noord Brabant.: Kennel Big Red's.'
Fokkers.
De verantwoordelijkheid voor de gezondheid van de pups ligt bij de fokker en niet bij de N.B.C. Problemen dienen dan ook met betreffende fokker te worden besproken en/of opgelost. Vind een fokker in uw omgeving door op een provincie te klikken.:
puppysite.
Prachtige boomers bij Kennel de Hoeve. Kruising maltezer x shih tzu. Een boomer is een lieve, sociale hond die geen haren verliest. Voor veel mensen is een boomer een leuke toevoeging aan het gezin. Al meer dan 45 jaar zijn wij een vertrouwd adres voor het aanschaffen van een puppie. Kennel De Hoeve. Hele mooie bolonka's! De bolonka is een lief en vriendelijk gezelschapshondje die geen haren verliest. Kijk op onze website voor actuele foto's' of bel ons voor meer informatie. www.hondjes.nl Wij zijn een professionele kennel, puppies worden bij ons geboren. Zijn voorzien van een Nederlandse 528-chip, EU-paspoort NL en heel belangrijk. Kennel De Hoeve. Wij hebben prachtige Kooikerpups geboren 1 mei, reuen en teven Ouderdieren aanwezig en in het bezit van Stamboom Voordat de pups het nest verlaten zijn ze geent ontwormd gechipt en gezond verklaard door een erkend dierenarts U krijgt bij aankoop een koopovereenkomst met schriftelijke garantie en een pup pakket mee. Stoer en enthousiast. Bij ons goed verzorgde puppy's' uit verantwoorde combinatie Wij doen niet aan inteelt en of lijnteelt Onze pups zijn aanhankelijk en gesocaliseerd. Goede raad is bij ons gratis.
Home.
Wij fokken volgens de regels van" Raad van Beheer op Kynologisch Gebied" die gemachtigd is tot het afgeven van stambomen en is aan gesloten bij het FCI. De naam van onze kennel Inchkeith" is vernoemd naar het Schotse eiland Inchkeith, het land van oorsprong van de West Highland White Terriërs.
Home Achter t Dijkje.
Labradors zijn mooie, lieve, betrouwbare en veelzijdige honden die veel vriendschap bieden aan de mensen waarmee ze leven. Onze kennel fokt labradors die de eerste weken van hun leven bij ons wonen, waar wij ze veel leren en optimaal verzorgen.
Aangesloten fokkers ALAEU.
Transfer of ownership. Selecteer een pagina. Op onderstaande lijst vindt u de fokkers die zijn aangesloten bij de Australian Labradoodle Association Europe. Zij onderschrijven de gestelde regels en afspraken en streven hetzelfde doel na; het op verantwoorde wijze fokken van Australian Labradoodles.

Contacteer ons