Meer resultaten voor kennel border collie pups

Home
kennel border collie pups
Puppyplaats.nl Border Collie pups aangeboden.
Wat er op het moment dat u kijkt beschikbaar is kunt u vinden op de Facebookpagina van onze kennel. 15 Februari is bij ons een nestje border collie pupjes geboren. De pups komen uit een prachtige. 15 Februari is bij ons een nestje border collie pupjes geboren.
kindergoochelaar
Onze Border Collies.
Alle pups die hier geboren worden zullen als toevoeging v/d BORDERTEMPEL krijgen. Met al onze honden hebben we gehoorzaamheidscursussen gevolgd, maar ook behendigheid en flyball vinden ze super om te doen. Mocht u kiezen voor de aanschaf van een border collie, dan raden wij u zeker aan om met uw hond op cursus te gaan. Een border collie heeft beweging nodig en is in zijn. element als hij voor de baas mag werken. vlnrFellowMay-LynnGlowyNuriJoyca, en Kayne. VOOR VRAGEN KUNT U ONS BELLEN OF MAILEN. GERRIT EN JANNY TEMPELMAN. 7475 RX MARKELO. 0547362042 OF 0620869931. Klik op onderstaand icoon om kennel van de Bordertempel ook te volgen op Facebook.
https://www.visscherautotechniek.nl/
Vind border collie pups in Honden Herdershonden en Veedrijvers op Marktplaats.nl.
border collie pups zoeken thuis! Wij zijn een rashonden kennel waar u enkel zuivere rashonden. Wij zijn een rashondenfokkerij met meer dan 20 jaar ervaring, wij werken samen met andere fokkers die de wetgeving op dierenwelzijn respecteren. Al onze pups worden op vroege leeftijd gesocialiseerd en zijn kindvriendelijk opgevoed, al onze pups. Border collie pups ouders aanwezig.
latex spuiten
Pups Bordercolliekennel d'Ambrises' WhitemoorbordersBordercolliekennel d'Ambrises' Whitemoorborders.
Wij zijn lid van de rasvereniging Bordercollie club Nederland. U krijgt 1 zak 15 kilo LOBO pup brok en 1 doos 10 kilo in pond verpakking KIVO compleet vers vlees in de vriezer. Al onze pups worden door ons verzekerd voor 1 jaar Reaal DierZorg.
boomstamtafel
Vind border collie pups in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Wij zijn een rashonden kennel waar u enkel zuivere rashonden. Wij zijn een rashondenfokkerij met meer dan 20 jaar ervaring, wij werken samen met andere fokkers die de wetgeving op dierenwelzijn respecteren. Al onze pups worden op vroege leeftijd gesocialiseerd en zijn kindvriendelijk opgevoed, al onze pups. Merle border collie x boerenfox pups.
ergonomische bureaustoel
Dutchfields.nl.
In Ierland zeggen ze: they have a will to please. Dutchfields fokt Border Collies. Alle pups worden in het Nederlands Honden StamBoek NHSB en eventueel bij de International Sheep Dog Society ISDS geregistreerd. Lees op deze site meer over de honden, de pups, nieuwe nesten en hun verhalen.
Border Collie fokkers Honden Page.
Home Of Angel Wings is een Border Collie kennel met af en toe een nestje. In 2011 hebben we ons eerste nestje gehad met Home Of Boycaras Just Winnie en Nice And Speedy van de Floretty Hof. Hier van zijn 8 mooie pups uit voor gekomen.
Puppy's' verwacht.
En of een border collie bij u zou passen. Al uw vragen worden zo goed mogelijk en transparant beantwoord. Ook uw voorkeur van sport welke eisen u stelt, zijn heel belangrijk om deze aan mij kenbaar te maken. Uw vragen kunt u eer u langs komt op een briefje schrijven zodat u niks vergeet. We werken met een vrijwillige wachtlijst, welke plek u in neemt kan ik niet precies zeggen, omdat dit kan verschillen, mensen vallen af bij afmeldingen.uit eindelijk maak ik als eigenaar fokker van de pups de keus wie er een pup krijgt en wie niet.
Border Collie kennels in Nederland Doggo.nl.
Kroondijk 8 7796 HE Heemserveen. Border Collie Kennel. Hondenfokker Meer info. Llanfarian Border Collies. Hondenfokker Meer info. Home of Border Dreams. Oliemolen 46 1622 JL Hoorn. Wij fokken Border Collies. Hondenfokker Meer info. Kennel Conquest Border Collies. Teckop 44 3471 HJ Kamerik. Kennel Conquest Border Collies is gespecialiseerd in de fokkerij van pups uit uitstekende internationale schapendrijf bloedlijnen.
Border collie kennel Dazzling Daybreak.
Border collie kennel Dazzling Daybreak Wijk en Aalburg. Tel 0416-696457 info@dazzlingdaybreak.nl. K.v.K nr: 17268988 FCI regnr 34014.: Wij zijn Charles Febian de Fijter en wonen in Wijk en AalburgNBr. De trotse eigenaars van 12 honden. Het zijn 9 Border Collie's' en 1 kruising border collie/whippet en een Whippet.

Contacteer ons