Resultaten voor kennel border collie pups

Home
kennel border collie pups
Pups border collie pups Honden 2dehands.be.
BorderCollie pups met stamboom, enkel reutjes, ouders aanwezig leven mee in huis. Pups worden in huiselijke kring grootgebracht met kids, poes. 27 maart 2019 1809: Hamme. Border collie pups te koop. Beide ouders aanwezig. Border collie pups te koop van eigen fok.
Shepherds Wish Border Collies en Aussies Shepherds Wish.
Border Collie Pups. Border Collie reuen. Border Collie teefjes. Foto's' en video's.' Dierenartsenpraktijk Els Corthals. Met Facebook verbinden. We zijn een gezinnetje met drie kinderen die in West-Vlaanderen vertoeven. We wonen op een kleine oude boerderij samen met onze 10 honden, onze paarden, onze konijnen, geiten, schapen, kippen en katten.
Samarabriva.
Onze Niels moest beloven dat hij met het toekomstige hondje naar de hondenschool zou gaan natuurlijk beloofde hij dat en zo ging zijn grote wens in vervulling. Bij kennel Mazures waren pas puppies geboren en ze hadden nog één pupje ter beschikking, een donker teefje. Het was liefde op eerste gezicht en zo begon een mooi verhaal Op 8 februari 2003 mochten wij Bun Tzu, onze eerste Border Collie, gaan halen. En wij hadden dadelijk de Border Collie microbe te pakken.
Kayleigh's' Border Collies.
op onze website, waar we zoveel mogelijk zullen vertellen over onze Border Collies. Onze liefde voor dieren, speciaal voor honden, is wat uiteindelijk heeft geresulteerd in het hebben en houden van Border Collies. Onze roedel, van momenteel negen, leeft met ons samen en bepaalt voor het grootste gedeelte ons leven. Met veel plezier en liefde fokken we af en toe pups.
Border Collie fokkers Honden Page.
Hieronder vind je een overzicht van alle Border Collie fokkers op de HondenPage. A Breeze for Bliss. Onze kennel is een beetje een uit de hand gelopen hobby, we hebben inmiddels 6 Border Collie's, die gewoon bij ons in huis leven. Wij zijn actief in de behendigheid en ook regelmatig op wedstrijden aanwezig. Plezier voor de honden staat bij ons voorop! Af en toe fokken wij een nestje, dit wanneer de gezondheids testen het toelaten en wat wij zeker net zo belangrijk vinden, is wanneer wij ook in de mogelijkheid zijn om alles te doen aan de socialisatie van de pups!
kennel berner sennen kennel kennel border collie pups.
seo page optimizer united kingdom. kennel berner sennen kennel kennel border collie pups. In 2019 verwachten wij geen pups, wellicht in 2020 weer. kennel berner sennen kennel kennel border collie pups. kennel border collie pups. Puppyplaats.nl Border Collie pups aangeboden.
Onze Border Collies.
Alle pups die hier geboren worden zullen als toevoeging v/d BORDERTEMPEL krijgen. Met al onze honden hebben we gehoorzaamheidscursussen gevolgd, maar ook behendigheid en flyball vinden ze super om te doen. Mocht u kiezen voor de aanschaf van een border collie, dan raden wij u zeker aan om met uw hond op cursus te gaan.
Hoe Vind Je Een Goede Border Collie Fokker?
Een goede fokker zal je eerst aan een kruisverhoor onderwerpen om erachter te komen of je werkelijk geschikt bent als eigenaar van een van zijn border collie pups. Wees niet beledigd, maar zie het als een goed teken. Liefde Voor De Border Collie.
Verwacht.
Border-line border collies. Wie zijn wij. Omdat wij het heel belangrijk vinden dat de pups gezond zijn en een mooi karakter krijgen plannen wij onze combinaties op die basis. Naast de gezondheid en het karakter komen de kleuren op de derde plaats.
Border Collie.
Border Collie Club Nederland. Mijn Drentsheide Schaap. Wie ben ik. Ik ben een gelegenheidsfokker met mijn Border Collies uit een krachtige werklijnen, waar zeer bekende kampioenen in terug zijn te vinden. Ik probeer op verantwoorde wijze sociale, gehoorzame, gezonde en mooie border collie's' te fokken die op elk vlak van hondensport mee kunnen draaien. Ik ben lid van de rasvereniging BCCN en fok volgens de regels van de Raad van Beheer en de rasvereniging. Plezier voor de honden staat bij mij voorop! Af en toe fok ik een nestje, dit wanneer de gezondheidstesten het toelaten. Ik vind het belangrijk dat alle aspecten aanwezig zijn voor een optimale socialisatie van de pups!
From Borders Home Border Collies.
Films of our Puppies. Our next planned litter is know! Ons volgend geplande nestje is bekend! Border Collie Kennel. From Borders Home. Rosendaal 6, 6051 KM Maasbracht, The Netherlands. Homepage About us Our Males Our Girls Puppies Panagenics News Algemene Site Map.
Pups Bordercolliekennel d'Ambrises' WhitemoorbordersBordercolliekennel d'Ambrises' Whitemoorborders.
Home bordercollie pups. Op dit moment hebben we geen pups beschikbaar. Lees voor meer informatie over socialisatie, opvoeding, ziekte erfelijke aandoeningen op de rassenbijsluiter bordercollie van Het landelijk informatie centrum gezelschapsdieren LICG. licg klik hier. zijn voorzien van een NHSB stamboom.

Contacteer ons