Resultaten voor kennel border collie pups

Home
kennel border collie pups
Shepherds Wish Border Collies en Aussies Shepherds Wish.
Border Collie Pups. Border Collie reuen. Border Collie teefjes. Foto's' en video's.' Dierenartsenpraktijk Els Corthals. Met Facebook verbinden. We zijn een gezinnetje met drie kinderen die in West-Vlaanderen vertoeven. We wonen op een kleine oude boerderij samen met onze 10 honden, onze paarden, onze konijnen, geiten, schapen, kippen en katten.
bedrukken
Samarabriva.
Onze Niels moest beloven dat hij met het toekomstige hondje naar de hondenschool zou gaan natuurlijk beloofde hij dat en zo ging zijn grote wens in vervulling. Bij kennel Mazures waren pas puppies geboren en ze hadden nog één pupje ter beschikking, een donker teefje. Het was liefde op eerste gezicht en zo begon een mooi verhaal Op 8 februari 2003 mochten wij Bun Tzu, onze eerste Border Collie, gaan halen. En wij hadden dadelijk de Border Collie microbe te pakken.
2017
Border Collie Kennels in de Provincie Zuid Holland Nederland.
Border Collies in Nederland Border Collie Kennels in Zuid Holland. Border Collies in Nederland Border Collie Kennels in Zuid Holland. Border Collie Kennel Beautiful Days. Wij zijn de familie Legerstee uit Delft. Heel af en toe hebben wij een nestje pups.
hbo it security
Border Collie fokkers Honden Page.
Home Of Angel Wings is een Border Collie kennel met af en toe een nestje. In 2011 hebben we ons eerste nestje gehad met Home Of Boycaras Just Winnie en Nice And Speedy van de Floretty Hof. Hier van zijn 8 mooie pups uit voor gekomen.
Pensioensparen
Laekense Herder en Border Collie kennel Fan e Rispinge.
In hun gastvrije huis aan het Rispinge in Minnertsga zijn oude en nieuwe hondeneigenaren altijd welkom. Heeft u een hond die afkomstig is uit de Fan e Rispinge kennel? Stuur dan een email met fotos, de naam, geboortedatum en het geslacht van de hond, de naam van de moeder/vader alsmede de naam van de eigenaar naar info@fanerispinge.nl ook show en wedstrijduitslagen ontvangen we graag op dit emailadres. Uw hond vindt u via de nestvermeldingen op de paginas van hun moeders. Bijvoorbeeld: kampioen Jannes fan e Rispinge vindt u via Laekense Herders, k ampioene Iris fan e Rispinge, tweede nest 11 pups. Nieuw in november. Border Collie Fleur is dinsdag 15 oktober de trotse moeder geworden van 5 puppies, het zijn allemaal teefjes.
salaris
Onze Border Collies.
Alle pups die hier geboren worden zullen als toevoeging v/d BORDERTEMPEL krijgen. Met al onze honden hebben we gehoorzaamheidscursussen gevolgd, maar ook behendigheid en flyball vinden ze super om te doen. Mocht u kiezen voor de aanschaf van een border collie, dan raden wij u zeker aan om met uw hond op cursus te gaan. Een border collie heeft beweging nodig en is in zijn. element als hij voor de baas mag werken. vlnrFellowMay-LynnGlowyNuriJoyca, en Kayne. VOOR VRAGEN KUNT U ONS BELLEN OF MAILEN. GERRIT EN JANNY TEMPELMAN. 7475 RX MARKELO. 0547362042 OF 0620869931. Klik op onderstaand icoon om kennel van de Bordertempel ook te volgen op Facebook.
SEO Page Optimizer United Kingdom
Pups border collie pups Honden 2dehands.be.
Zoek alleen in titel. honden border collie pups. honden pups border collie pups. border collie boerderij. mooie border collie pups. border collie pups. puppy border collie pups. border collie pups te koop. border collie merle. border collie pup. dekreu border collie.
https://www.keyboost.fr/naturel/
Wie zijn wij.
In 1997 kwam onze eerste Border Collie bij ons en we waren op slag verliefd op dit ras. Daardoor kon het dan ook niet bij één hond blijven. In het begin hadden we enkel reuen, maar doordat we beiden al ervaring hadden met het fokken van honden, besloten we in 2010 enkele teven aan te kopen om zo te kunnen starten met onze droom: het fokken van sportieve, gezonde Border Collies. Onze eerste volwassen teef die we in 2011 hadden aangekocht bezorgde ons het eerste nestje. Nu fokken wij ongeveer 3 à 4 nestjes per jaar. De taken bij ons zijn verdeeld. Kathleen, die haar diploma van de 2-jarige opleiding Hondenfokker bij Syntra-Antwerpen behaalde, zorgt voor de verzorging van de roedel, het plannen van het fokprogramma en het zorgvuldig uitzoeken van de juiste combinaties. Zij draagt zorg voor de begeleiding van de aanstaande moederteven, volgt deskundig de bevalling op en zet zich volledig in voor de zorg opvoeding en socialisatie van de pups in huiselijke kring.
Slotenmaker
Border Collie.
Border Collie Club Nederland. Mijn Drentsheide Schaap. Wie ben ik. Ik ben een gelegenheidsfokker met mijn Border Collies uit een krachtige werklijnen, waar zeer bekende kampioenen in terug zijn te vinden. Ik probeer op verantwoorde wijze sociale, gehoorzame, gezonde en mooie border collie's' te fokken die op elk vlak van hondensport mee kunnen draaien. Ik ben lid van de rasvereniging BCCN en fok volgens de regels van de Raad van Beheer en de rasvereniging. Plezier voor de honden staat bij mij voorop! Af en toe fok ik een nestje, dit wanneer de gezondheidstesten het toelaten. Ik vind het belangrijk dat alle aspecten aanwezig zijn voor een optimale socialisatie van de pups!
kinderfiets
From Borders Home Border Collies.
Films of our Puppies. Our next planned litter is know! Ons volgend geplande nestje is bekend! Border Collie Kennel. From Borders Home. Rosendaal 6, 6051 KM Maasbracht, The Netherlands. Homepage About us Our Males Our Girls Puppies Panagenics News Algemene Site Map.
wasmachine
Pups Bordercolliekennel d'Ambrises' WhitemoorbordersBordercolliekennel d'Ambrises' Whitemoorborders.
Home bordercollie pups. Op 20 augustus zijn de pups geboren uit combinatie Nan x Whitemoorborders Roy Twee reuen en een teef. View with PicLens. 6 september zijn de pups geboren uit de combinatie Malta Djinn x Whitemoorborders Roy. Drie reuen en vier teven.
SEO teksten
Border Collie Site Border Collie Site From Dutch Pepper.
Yasmin X Tripper. Privacy Policy Disclaimer. Welkom op de Border Collie Site From Dutch Pepper. We fokken hobbymatig Border Collies sinds 2003. Onze kennelnaam is From Dutch Pepper. Verder beoefenen we diverse sporten met onze borders.: Behendigheid, Gehoorzaamheid, Schapendrijven en Frisbee.

Contacteer ons