Zoeken naar rottweiler kennel

Home
rottweiler kennel
Welkom.
Vandaar onze kennelnaam of" the Fancy Rott's' waaruit onze voorliefde voor de rottweiler blijkt: we" took a fancy to the rottweiler" en dat we ons het meest aangetrokken voelen door de rottweiler: we" fancy the rottweilers a lot. Daarnaast betekent fancy" ook: exclusief, chic, bijzonder, apart.
scanner
Title Kennel Kennel bar. van van t t Drieske. Drieske.
En in 2004 is ons eerste nestje geboren. Ook voor ons weer een nieuwe ervaring na al die jaren te fokken met de Rottweiler en de Jack Russell. Groetjes van Hanny en de beestenboel. Copyright 2004-2016 Kennel van t Drieske.
verbetertraject medewerker
Club fokkers Rottweiler Nederland.
Rottweiler reu Macho. Rottweiler reu Ramses. Koppels op zoek naar een baas. Op dit moment geen herplaatsers. Rottweilers in het Asiel. Rottweiler reu Rocky. Rottweiler teef Phi. Rottweiler reu Diezel 1. Rottweiler teef Billy. Stichting voor iedere Rottweiler in Nederland.
uitvaartverzorger
Rottweiler Centrum 3DogZ.
Welkom De website van brixenburg!
Hierbij kunt u zelf uw mening vormen en mocht u de keuze maken voor dit ras en specifiek onze kennel, wij staan u graag te woord om het een en ander toe te lichten, uw vragen te beantwoorden en alles doen wat mogelijk is om u te helpen met de juiste keuze voor een geschikte aanvulling van uw gezin. Maar u bent gewaarschuwdEens een rottweiler, altijd een rottweiler.
AMAZING ROTTWEILER KENNEL HARDRADA IN NZ 1 YouTube.
Published on Dec 21, 2016. Only I tell them Amazing" Rottweiler kennel. They don't' tell and think about it. Please don't' misunderstand it. I love their rottweiler and bought my dog from them last year. They lived in UK in past.
www.vantvoske.nl Home.
De stap werd gezet en in 2006 na IPO 3 gehaald te hebben, werd Keley stammoeder van onze kennel van t Voske en kreeg zij haar eerste nest. Sindsdien fokken we zo nu en dan een nest puur voor ons plezier. Na het eerste nest heb ik nog verschillende wedstrijden gedaan met Keley waaronder de Nederlandse Club Kampioenschappen. Met trots kan ik dan ook zeggen dat ik met Keley in 2007 Nederlands Club Werkkampioen ben geworden. Ook heb ik mee gedaan aan het WK voor Rottweilers in 2008 dit was een hele leuke en leerzame ervaring. Hierna zijn er nog 2 nestjes geboren. Uit het 2 e nest heb ik een teef aangehouden met de naam Ziva van t Voske het z-nest. Ik ben met haar druk aan het sporten en ook zij laat zich goed zien op dit gebied. Met Ziva heb ik inmiddels haar eerste nest mee gefokt. Wij zijn lid van de NRC en fokken volgens de regels en voorwaarden van de NRC. Mijn doel bij het fokken van de nestjes is om een gezonde en sociale rottweiler te fokken met de nadruk op africhtingsgeschiktheid.
Von Den Hatzruden Rottweilers.
Rottweiler kennel von den Hatzruden geeft U deze mogelijkheid! Voor een klein bedrag heeft u mooi waakbord, waar U zelfs achterop nog een mooie foto van U eigen hond kunt doen! Stuur ons even een mailtje wanneer U interesse heeft.
Rottweiler Kennel Hondenschool Angfiero. Rottweiler Kennel Hondenschool Angfiero. Rottweiler Kennel Rottweiler Hondenschool Angfiero.
Visie en Methode. Vervolgcursus op IPO-niveau. Halve dag Rottweiler Training. Rottweiler Kennel Angfiero. Rottweiler Kennel Rottweiler Hondenschool. Welkom op de website van Rottweiler kennel Angfiero hier willen wij u kennis laten maken met onze werkwijze en onze liefde voor het ras de Rottweiler.
Rottweiler kennels in Nederland Doggo.nl.
Rottweiler kennel Angfiero. Druivenstraat 78 2671 SK Naaldwijk. Mooie, sociale en gezonde Rottweilers. Hondenfokker Meer info. Dorpsstraat 113c 1688 CD Nibbixwoud. Erkende Rottweiler fokker. HondenfokkerProducten, Meer info. Kerkenweg 5 7766 AT Nieuw Schoonebeek. Wij zijn een zelfstandige Rottweiler kennel. Hondenfokker Meer info.
Chezzies.
Welkom Bij Chezzies Rottweilers. Meest recente berichten. Puppies week 4 en 5. Puppies 3 weken. Pups twee weken. Beschuit met muisjes. De laatste loodjes. California vom Eiswappen. 2016 Chezzies Website door ZUSY Web Services. Uw naam verplicht. Uw e-mail verplicht.
Rottweilerkennel van de Runderkraal Vessem Nederland.

Contacteer ons