Zoeken naar rottweiler kennel

Home
rottweiler kennel
Welkom De website van brixenburg!
Na enkele jaren is Ed in mijn leven gekomen en zo ook in het leven van de kennel, een nieuwe samenwerking is ontstaan en deze gezamenlijke passie heeft ons gebracht tot waar de kennel nu voor staat De fokkerij staat voor ons om de liefde voor de Rottweiler om te zetten in een verbetering van het ras!
GB
Home Rottweilerkennel van" de Binding."
Maar in 2007 is pas onze eerste Rottweiler, Queen van de Runderkraal bij ons gekomen. In deze jaren ben ik erachter gekomen wat een geweldig ras de Rottweiler is en wil ik zeker bijdragen aan gezonde Rottweilers in de toekomst.
S8
www.vantvoske.nl Home.
De stap werd gezet en in 2006 na IPO 3 gehaald te hebben, werd Keley stammoeder van onze kennel van t Voske en kreeg zij haar eerste nest. Sindsdien fokken we zo nu en dan een nest puur voor ons plezier. Na het eerste nest heb ik nog verschillende wedstrijden gedaan met Keley waaronder de Nederlandse Club Kampioenschappen. Met trots kan ik dan ook zeggen dat ik met Keley in 2007 Nederlands Club Werkkampioen ben geworden. Ook heb ik mee gedaan aan het WK voor Rottweilers in 2008 dit was een hele leuke en leerzame ervaring. Hierna zijn er nog 2 nestjes geboren. Uit het 2 e nest heb ik een teef aangehouden met de naam Ziva van t Voske het z-nest. Ik ben met haar druk aan het sporten en ook zij laat zich goed zien op dit gebied. Met Ziva heb ik inmiddels haar eerste nest mee gefokt. Wij zijn lid van de NRC en fokken volgens de regels en voorwaarden van de NRC. Mijn doel bij het fokken van de nestjes is om een gezonde en sociale rottweiler te fokken met de nadruk op africhtingsgeschiktheid.
interne audit opleiding
rottweiler pups rottweilerfokker, kennel rottweilerkennelrottweiler, kennelpupshonden, rottweilers.,
groene lening
ofvoyagerrotts.
Deacon of Voyagerrotts is een bekende reu in de rottweiler wereld, zijn uit grijpende en elegante gangwerk was zijn visite kaartje, en zijn zus Dear Cheyenne is de stam moeder geworden van Chezzies Rottweiler kennel. Deacon was Jeugdclubwinnaar, Ned.Kampioen, Winner, Ned.Clubwinnaar, Zweedse cClubwinnaar en behaalde zijn VZH, IPO 1 UV en zijn Ras standaardtest.
Freeware
Home.
Rank
Hof ter Cammen Home.
In 1998 zijn mijn vader en ik samen begonnen met het fokken van Rottweiler pups onder de kennelnaam van Hof ter Cammen. Wij fokken de stamboompups naar de eisen van de Belgische Rottweiler Club en KMSH en streven ernaar gezonde, werkwillige Rottweilerpups te fokken met een stabiel karakter.
stopacne.nl
Home.
Geplande nesten Nesten. Welkom op de website van rottweiler kennel Lerrazz! Wij zijn Patrick en Leonie en wonen samen met onze zonen Finn en Senn in Nijkerk. Op onze website zijn onze grote passies te vinden, dat zijn de rottweilers en paarden.
Kroon Casino
Rottweilerkennel van de Runderkraal Vessem Nederland.
kleine persoonlijke lening
Rottweiler kennel Angfiero Westlandse Banen.
Rottweiler kennel Angfiero. Rottweiler kennel Angfiero te Naaldwijk. Rottweiler kennel Angfiero. Bezoek onze social media kanalen. Accounting / Financieel. Advies / Beleid. Automatisering / Internet. Commercieel / Verkoop. Horeca / Catering. Juridisch / Bestuurlijk. Logistiek / Inkoop. Marketing / Communicatie.
spaar rentes
Home.
Aschwin van het Raquinco Hof. Iba-Imani van het Raquinco Hof. Gino van het Raquinco Hof. Mylo van het Raquinco Hof. Dempsey-Kimara van het Raquinco Hof. Darlin van het Raquinco Hof. Easy van het Raquinco Hof. Jewel-Jazzlin van het Raquinco Hof.
Spins
Rottweiler.
Al vanaf onze geboorte staat ons leven in het teken van dieren. Wij hebben altijd een hond gehad en hebben in 2009 besloten om ook een rottweiler. te nemen hoe kan het ook anders. John is er mee opgeroeid bij zijn ouders die ook. een rottweilerkennel hebben Runderkraal.nl.

Contacteer ons