Zoeken naar friese stabij kennel

Home
friese stabij kennel
Holwerda Sathe.
Wij zijn Nico en Froukje Hooghiemster en wonen in Reduzum, gelegen in het hart van Friesland, waar de wortels van ons geliefde hondenras, de FRIESE STABIJ liggen. We fokken al meer dan 20 jaar met veel plezier. De pups groeien op in huiselijke kring en maken alles mee wat er in en om het huis gebeurt.
thaise massage capelle
Friese Kennel Friese Stabij. vd Stabij. Eenhoornleijn.
Nieuws. Wetterhoun. Kennel Friese van Stabij. de Havanezer. Eenhoornleijn. Wie en waar? Geschiedenis. Rasstandaard. Karakter. Opvoeding en gedrag. Fokkerij. Showen. HD: hoe zit dat? Castratie en sterilisatie. Fietsen. Voeding. Links. Onze honden. Door ons gefokte nesten. Nesten op komst. Pups. Verwacht: J-nest. Disclaimer.
Sitecore
Gecertificeerde fokkers.
Deze persoonsgegevens worden niet verstrekt aan derden en/of voor andere doelstellingen gebruikt dan het uitvoeren van onze diensten. Aanschaf Stabij of Wetterhounpup Dek en geboorteberichten Contact met fokkers Gecertificeerde fokkers Pupinformatiedienst Herplaatsers Wachtlijst informatie Veelgestelde vragen. Inloggen Ook lid worden? Op deze pagina vindt u de namen van NVSW-gecertificeerde fokkers en dekreu-eigenaren van Stabijhounen en Wetterhounen. Zij hebben het fokkers of dekreucertificaat aangevraagd bij het bestuur, daarbij verklaard het fokbeleid van de vereniging in al zijn regels en richtlijnen te onderschrijven en het certificaat ontvangen als erkenning van het feit dat zij zich inzetten voor het behoud van de Friese rassen en dat uitdragen in de wijze waarop zij omgaan met de honden en de fokkerij.
wasmachine
Pups en puppies te koop Verkoop je puppy of pup gratis op.
Dus Malik kan ook trots zijn op zo'n' geweldig aantal pups. Hier doen we het allemaal voor om de Saarlooswolfhond voor de toekomst te laten voortbestaan. Mooie en lieve chihuahua pups 300. Mooie en lieve chihuahua pups mooie en lieve chihuahua pups in huiskring opgevoed ontwormd, gevaccineerd en gechipt.
tankpas vergelijken
Friese Stabij Kennel www.erf-t-elde.nl.
Aan de Poel. Friese Stabij Kennel. Aantal keer getoond.: Friese Stabij Kennel. Erf t Elde. Erf t Elde. Als Laatste bij ons weg gegaandat, het je goed mag gaan. Jens: Het gaat je goed. Jens: Samen met Anneke en Peter.
Rijles
Friese Stabij.
Discussiren met andere Friese Stabij liefhebbers? Of ervaringen uitwisselen over de Friese Stabij? Surf dan eens naar het Friese Stabij forum! Friese Stabij Nieuws uit het land Digitale vriendjes Mijn stamboom Frysk dagboek Hondse activiteiten Kilometervreter Onze boekenkast Sta-me-bij Stuur een e-card Gastenboek Links.
spaarsysteem
Home.
Fan è Wetter Spetters I Friese Stabij Kennel. Zoals u op de foto kunt zien, zijn wij de trotse eigenaar van een Friese Stabij. Algemene informatie over dit prachtige ras vindt u op de pagina Friese Stabij. Als u zelf besloten heeft ook een Friese Stabij aan te schaffen.,
tankpas shell
Femke uit Peest.
Welkom op de site van onze Friese Stabijs. Lobke Sietske van de Wagenschuur geboren op 28 december 2012. Is een dochter van Sietske en Sir Tievo van de Eenhoornleijn en gefokt door Janneke en Dick Vermeij. De moeder van Sietse is een dochter van onze Femke en Bijke van de Gerichtburghoeve. Lobke heeft inmiddels twee nestjes gehad in 2015 en 2018. Uit het laatste nestje is Faemke van de Schaopdiek bij ons gebleven. Haar vader is Marrondales Hessel. Femke 26 juni 2003 21 oktober 2014 is gefokt door Japie De Vries in Zwaagwesteinde. In de loop der jaren heeft ze 5 nesten, totaal 30 pups, die super gezond zijn en bij hele leuke families wonen. Amke Silke 17 augustus 2008 3 januari 2018 is de dochter van Femke en Siebe van de Nesse Oldekerke. Lobke en Faemke wonen bij ons in het mooie dorp Peest in Drenthe. We proberen jullie van tijd tot tijd te laten genieten van de verhalen en fotos van onze honden. Jan en Willy Tienkamp. Kennel van" de Schaopdiek."
fulfilment

Heb je interesse in dit ras en tijd voor een goed gesprek bij een lekkere bak koffie? Wij maken graag een uurtje voor u vrij, en geven u eerlijk advies. Wij fokken volgens de regels van de NVSW Nederlandse vereniging van Stabij en Wetterhoun en het Raad van Beheer.
lening aanvragen voor auto
Friese Stabij Stabyhoun kennels in Nederland Doggo.nl.
Hier vind je informatie over de Friese Stabij in het algemeen en over onze honden en kennel in het bijzonder. Veel foto's, werk en showresultaten en een logboek over de ups en downs in de apporteer en jachttraining van onze Stabijs en andere eigenaardigheden.
SEO PowerSuite
Friese Stabij Fokkers.
Voor de mensen die ook graag een Friese Stabij willen aanschaffen, hier onder staat een lijst met links naar kennels die Friese Stabij's' fokken. Stabijkennel fan è Alde Leane Stabijkennel fan è Beilerfeart Stabijkennel Van t Buske Stabijkennel fan it Driuwende hûs Stabijkennel Van de Eenhoornleijn Stabijkennel De Engelerschans Stabijkennel van de fryske Struners Stabijkennel van Gooimere Stabijkennel fan it Heidehiem Stabijkennel van t Hollands Hout Stabijkennel Fan Hollânske Nye Stabijkennel Fan Holwerda Sathe Stabijkennel Ut it Hounen Hûs Stabijkennel fan it Klaverlân Stabijkennel fan it Koekoekswâld Stabijkennel Fan it Korenhiem Stabijkennel van de Kraayheide Stabijkennel Fan de Moaie Hôvingen Stabijkennel fan de Roazentún Stabijkennel van de Schaopdiek Stabijkennel Van de Stinzenhiem Stabijkennel Fan'e' Sudewyn Stabijkennel Fan it Syltjer Wâld.
kartonnen koffiebekers
Hummel-stabij.nl.
De pups worden rond de 10 de maart verwacht. DE PUPS ZIJN GEBOREN OP 10 MAART 2018 5 TEEFJES EN 3 REUTJES. U KUNT ONS NU OOK VINDEN OP FACEBOOK ONDER DE NAAM FRIESE STABIJ KENNEL VAN HUMMELSTABIJ. 2016 2019 Hummel-stabij.nl.

Contacteer ons