Zoeken naar friese stabij kennel

Home
friese stabij kennel
Fan è Grûndollers grun-dollers.nl.
Geplaatst op 24 september 2012 door JB2018. Welkom op de website van de Friese Stabij kennel Fan è Grûndollers. Na meer dan 30 jaar honden te hebben gehad, veelal jachthonden en twee berghonden, wilden we, nu we meer tijd hebben, heel graag gaan fokken.
friese zanger

Welkom op de website van Onze Stabyhoun, de vereniging van het Friese hondenras de Stabyhoun, ook wel genoemd Friese Stabij. Op deze website kunt u van alles vinden en lezen over onze vereniging, het ras, de fokkerij, pups, Stabyhounkennels, activiteiten en natuurlijk zijn er vele fotos te zien van Stabyhounen!
nen
Fandeparrehof.jouwweb.nl.
STabij kennel fan de parrehôf. Welkom.leuk dat u even bij ons komt kijken. Deze website is vooral bedoeld om u kennis te laten maken met onze Stabij teefjes Jytte en haar dochter Senne en hun belevenissen. Maar ook de Friese Stabij in het algemeen.
arganolie
Home Alde Leane.
Welkom bij Friese Stabij kennel fan è Alde Leane! Op deze site vindt U informatie over de Stabijhoun ofwel Friese Stabij. Kijk binnen hoe wij over het fokken denken, wat we aan informatie en fotos hebben over dekking, geboorte van de pups, opgroei, socialisatie, weegtabellen, temperatuur gegevens, enz. en natuurlijk heel veel fotos en filmpjes van onze eigen Stabijhounen en hun puppies. Verder uitslagen van hondenshows en een zeer uitgebreide pagina over heupdysplasie HD. Erg trots zijn wij op de door ons gefokte dekreuen en fokteefjes. We proberen uit elk nest zeker wat in de fokkerij te krijgen. Dit in belang voor het ras. En we hebben nog een hobby die we hier graag delen en dat zijn de Shetlanders. Veel kijkplezier op deze website namens Hans, Marianne en de Fryske Hounen. Harryette en Ik met de pups uit het M nest van 2015.
eherkenning inloggen
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
gootsteen ontstoppen met soda
Holwerda Sathe.
Wij zijn Nico en Froukje Hooghiemster en wonen in Reduzum, gelegen in het hart van Friesland, waar de wortels van ons geliefde hondenras, de FRIESE STABIJ liggen. We fokken al meer dan 20 jaar met veel plezier. De pups groeien op in huiselijke kring en maken alles mee wat er in en om het huis gebeurt. Bij ons in huis wonen onze 3 teefjes, Odina, Liefke en haar dochter Sinne.
sticker
Friese Stabij informatie over de Friese Stabij Royal Canin.
Verdiep jezelf vóór aanschaf in het gezond voeden en opvoeden van een Friese Stabij. Een goede fokker of kennel is het startpunt bij het kopen van een pup. Informeer bij de rasvereniging naar een goed adres van een erkende Friese Stabij fokker of kennel.
DOPPER
Friese Stabij Stabyhoun kennels in Nederland Doggo.nl.
Hier vind je informatie over de Friese Stabij in het algemeen en over onze honden en kennel in het bijzonder. Veel foto's, werk en showresultaten en een logboek over de ups en downs in de apporteer en jachttraining van onze Stabijs en andere eigenaardigheden.
Vaarbewijs
Pups en puppies te koop Verkoop je puppy of pup gratis op.
Dus Malik kan ook trots zijn op zo'n' geweldig aantal pups. Hier doen we het allemaal voor om de Saarlooswolfhond voor de toekomst te laten voortbestaan. Mooie en lieve chihuahua pups 300. Mooie en lieve chihuahua pups mooie en lieve chihuahua pups in huiskring opgevoed ontwormd, gevaccineerd en gechipt.
noord-brabant
Stabyhoun Friese stabij Stabij Senna.
Toen we uiteindelijk hadden besloten om een hond in huis te nemen, was voor ons de keuze al snel gemaakt: Het" wordt een Friese Stabij. D at werd Senna! Toen bleek dat Senna een fijn karakter had, gezond was en het goed deed op shows, zijn we na gaan denken over een nestje. Zo is het balletje gaan rollen en hebben we onze kennelnaam aangevraagd. Dit werd: v. t Brabantse Bont. Beide wonen we ons hele leven al in Brabant en eventuele pups worden dan ook op Brabantse bodem geboren.
hypotheek berekenen
Friese Stabij.
Discussiren met andere Friese Stabij liefhebbers? Of ervaringen uitwisselen over de Friese Stabij? Surf dan eens naar het Friese Stabij forum! Friese Stabij Nieuws uit het land Digitale vriendjes Mijn stamboom Frysk dagboek Hondse activiteiten Kilometervreter Onze boekenkast Sta-me-bij Stuur een e-card Gastenboek Links.
seo freelancer
Home Dierenlogeerboerderij Syltjer Wâld.
baasje van flatcoat Roover. Onze Friese stabij Yarda komt al vele jaren met veel plezier bij Syltjer Wâld. Niet alleen Yarda, maar ook wij genieten dan van onze vakantie. Wij zijn blij dat onze Yarda altijd goed wordt verzorgd door Sylvia.

Contacteer ons