Op zoek naar friese stabij kennel?

Home
friese stabij kennel
Hummel-stabij.nl.
De pups worden rond de 10 de maart verwacht. DE PUPS ZIJN GEBOREN OP 10 MAART 2018 5 TEEFJES EN 3 REUTJES. U KUNT ONS NU OOK VINDEN OP FACEBOOK ONDER DE NAAM FRIESE STABIJ KENNEL VAN HUMMELSTABIJ. 2016 2018 Hummel-stabij.nl.
friese zanger
Friese Stabij Stabyhoun kennels in Nederland Doggo.nl.
Hier vind je informatie over de Friese Stabij in het algemeen en over onze honden en kennel in het bijzonder. Veel foto's, werk en showresultaten en een logboek over de ups en downs in de apporteer en jachttraining van onze Stabijs en andere eigenaardigheden.
friese zanger
Friese Stabij kennel fên t Leeuwenhiem.
Welkom op de website van Friese Stabij kennel fên t Leeuwenhiem. Als u belangstelling heeft voor een Stabijpup geeft u zich dan op bij de pupbemiddeling van de NVSW. Beitske en Lobke fên t Leeuwenhiem. Mees 23 mei 2002 19 febr.
koffiezetapparaat
Gecertificeerde fokkers.
Kennel fan de Haersterwei. Kennel van Mildershoof. van Niet-Gerritsma, Julianadorp. Kennel fan e Wylde See. Otten-van Benthem, Lelystad. ook Stabij dekreu eigenaar. Kennel v.'t' Hollandse Hout. Kennel: Duchesse de Hedwige. Kennel fan'e' Sudewyn. Kennel fan it Liemerspoort. van Puffelen, Delft.
bad ontstoppen
Home Kennel Út it suden Friese Stabij en Drentsche Patrijshonden.
Onze kennel Út it suden staat helemaal in het teken van de Friese Stabij en de Drentsche Patrijshond, twee Nederlandse hondenrassen. Zoals onze naam al doet vermoeden, vind je ons in het zuiden van Nederland en wel in Duizel een klein plaatsje onder de rook van Eindhoven.
Welkom! Friese Stabij kennel fan'e' Sudewyn, Stabijhoun fokker.
Friese Stabij kennel fan'e' Sudewyn, Stabijhoun fokker, af en toe een nestje pups. Hier vind je informatie over de Friese Stabij in het algemeen en onze honden in het bijzonder. De Stabij kent een kleine populatie en is mede daardoor niet zo bekend als jachthond.
Home Alde Leane.
Welkom bij Friese Stabij kennel fan è Alde Leane! Op deze site vindt U informatie over de Stabijhoun ofwel Friese Stabij. Kijk binnen hoe wij over het fokken denken, wat we aan informatie en fotos hebben over dekking, geboorte van de pups, opgroei, socialisatie, weegtabellen, temperatuur gegevens, enz.
Over ons Friese stabijkennel Fan t Punthûs.
Wij zijn de familie Staas: Ed 53, Marjelle 46, Hidde14 en Wisse12 en wonen in Naaldwijk, gemeente Westland Z-H. Na een half jaar op de wachtlijst van de NVSW te hebben gestaan, kwam in 2001 de toen 8 weken oude Friese stabij Yup in ons leven.

Contacteer ons