Meer resultaten voor border collie kennel

Home
border collie kennel
Borders Wannahave Border Collie Kennel.
Wie zijn wij. Toen wij in 1997 besloten om een hond te nemen en dit ook nog eens een Border Collie moest zijn, hadden we nooit kunnen vermoeden wat een grote invloed deze hond op ons dagelijks leven zou krijgen.
Copywriting
Dutchfields.nl.
Voor bv deelname wedstrijden of grensovergang. Dutchfields draait om Border Collies. Fraaie herdershonden, van nature harde werkers en erg leergierig. Border Collies zijn zeer intelligent en vriendelijk naar iedereen. In Ierland zeggen ze: they have a will to please. Dutchfields fokt Border Collies.
riool ontstoppen amsterdam
Home.
De Border Collie een veelzijdig ras en een oprechte metgezel. Iets wat ooit begon als een verliefdheid., is overgegaan in echte liefde. Passie voor het ras.' Home Onze Heren Onze Dames Planning Puppy's' Galerij. COPYRIGHT 2005-2017 JEWEL FIELDS BORDER COLLIES.
uitvaartcentrum
Silver's' Blue Eyes Border collie kennel.
Wij zijn een kleine Border Collie kennel met vier hondjes die in de eerste plaats onze maatjes zijn. Daarnaast hebben wij af en toe een nestje om onze hobby en ons enthousiasme over dit mooie ras te delen met andere belangstellenden.
Bordercollie Welkom Deurne. op onze site.
Welkom op onze site. border collie Onze kennel. Border Collies. Geboren puppy's' 3 juli 2017. Nakomelingen. Herplaatsing. Fotoalbum. De Border Collie. Kenneldag 2016. Opvoeding Puppy. Erop uit. Memorie. Links. Welkom op onze site. border collie kennel. You'll' be Geboren in puppy's' my 3 Heart. juli 2017. Nakomelingen. Herplaatsing. Fotoalbum. De Border Collie. Kenneldag 2016. Opvoeding Puppy. Erop uit. Memorie. Links.
Border collie kennel Dazzling Daybreak.
Border collie kennel Dazzling Daybreak Wijk en Aalburg. Tel 0416-696457 info@dazzlingdaybreak.nl. K.v.K nr: 17268988 FCI regnr 34014.: Wij zijn Charles Febian de Fijter en wonen in Wijk en AalburgNBr. De trotse eigenaars van 12 honden. Het zijn 9 Border Collie's' en 1 kruising border collie/whippet en een Whippet.
Home bordercollie pups Bordercolliekennel d'Ambrises' WhitemoorbordersBordercolliekennel d'Ambrises' Whitemoorborders.
Ook kunt u bij ons terecht voor ontspannen teamuitjes. Het beekdallandschap de Landjes van Marsdijk te Assen wordt begraast van 16 april tot en met 02nov 2018 door 250 schapen samen met hun herders en zijn/haar honden op werkdagen van 8.30 tot 16.30.

Met trots presenteer ik U mijn border collie kennel die alweer 22 jaar bestaat 1996-2018. Op deze site vind u veel informatie over de border collie, de aanschaf van een border collie, gezondheid en het houden van een border collie.
Border Collie kennels in Nederland Doggo.nl.
Klaverhoekseweg 11 5681PW Best. Border Collie Kennel of" Clover Corner" heeft voor de serieuze liefhebber puppies uit show en/of werklijnen die gefokt zijn volgens de richtlijnen van de Border Collie Club Nederland. Hondenfokker Meer info. Berkelplein 23 1946 BG Beverwijk.
Border Collie Club Nederland.
Al zeer lang voordat wij uberhaupt met Border Collies in aanraking zijn geweest, was Maco al actief betrokken bij de vereniging en heeft zij zich al die jaren volledig weggecijferd en ingezet voor de BCCN, maar in het bijzonder het ras Border Collie.

Contacteer ons