Resultaten voor KNPV Duitse Herder

Home
KNPV Duitse Herder
X Mechelse Herder KNPV kruising Mechelse Herder.
Topdressuur met honden van bewezen bloedlijnen! De africhting binnen de KNPV-dressuur kent een lange en rijke historie want de Koninklijke Nederlandse Politiehond Vereniging KNPV is reeds in 1907 opgericht. De laatste decennia heeft de Mechelse Herder in de KNPV een vooraanstaande positie ingenomen als het werkpaard bij uitstek.
https://www.keyboost.co.uk/en/default/2008584/Link%20building.aspx
Over ons.
Het trainen en fokken van onze eigen KNPV bloedlijn Hollandse herders. Training breeding our own bloodline x Dutch Shepherds. Onze Missie/Our Mission. Gezonde, sterke werkhonden fokken, die geschikt zijn om als politiediensthond te functioneren of om in diverse sportprogramma's' te beoefenen. Dat binnen de criteria en zienswijze zoals wij vinden dat een diensthond zou moeten zijn. Breeding strong healthy dogs suitable as a working police dog, how we think they should be. Wij zijn Dick en Selena van Leeuwen en vertellen in dit stuk iets over de oorsprong van Van Leeuwen Hollandse herders. Het hoe" en waarom" en onze visie en fokdoel. Toen ik, Dick, begon met oefenen, was dat bij mijn vader op de kringgroep en was dat met Duitse herders. Ik was toen 12 jaar. Nadat ik in Amsterdam werkzaam werd als diensthondgeleider bij de gemeentepolitie, kon ik aan de slag met mijn zelf afgerichte DH Iros Nikita's' Home, echter toen deze aan vervanging toe was rond 1988, kon ik binnen de Duitse Herder geen hond meer vinden die aan mijn criteria voldeed als politiediensthond.
marketing
Hollandse herder Wikipedia.
Hij heeft duidelijke leiding nodig, leert snel en kan daardoor vrij snel tekenen van verveling vertonen. De Hollandse herder is geschikt voor vele takken van hondensport, bijvoorbeeld gedrag gehoorzaamheid, behendigheid, flyball, speuren, maar ook voor Internationale Prüfungs Ordnung IPO en Koninklijke Nederlandse Politiehond Vereniging KNPV.
ipsec vpn
over mij als africhten van politiehonden ph1 knpv.
met succes 436/440 punten. Voor mij is knpv ook de ideale voorbereiding voor een praktijkhond. Ik train ook nog praktijk om zo een complete hond te krijgen en hij na zijn opleiding direkt aan zijn werk als politiehond kan beginnen.
Bloedlijnen.nl Home.
duitse herder fokker fokker duitse herder wolfsgrauwe duitse herder kennel.
Fokker en africhtings kennel om duitse herdershonden op te leiden voor het KNPV certificaat. Fokker van betrouwbare en sociale honden met voldoende aggressie voor KNPV top sport en praktisch politie werk. Duitse Herder Kennels. Duitse Herdershonden over sociale werklijnen. Bevelsteenseweg 53, B-2270 Herenthout B.
Koninklijke Nederlandse Politiehond Vereniging Noord-Brabant Duitse herders in de KNPV.
In 2012 wisten 2 Duitse herders op het Nederlands Kampioenschap van de KNPV te Eindhoven beslag te leggen op podiumplaats 1 en 2. Een unicum binnen de historie van de KNPV en een bewijs dat de Duitse herder ook binnen dit programma van de KNPV zijn plaats weet te vinden.

Video opnames trainingen KNPV. Kaya van het Poerrumshof. Myra van het Poerrumshof. Obelix vh Poerrumshof. Quintus van het Poerrumshof. Myra's' pups geboren vrijdag 29 juni. Dekking Myra van het Poerrumshof. Prachtig certificaat met lof van Theo Posthuma. 8 juni 2017 Q nest geboren. Weer geen pups helaas. Video opnames trainingen KNPV.
KNPV Duitse Herder.
Een unicum binnen de historie van de KNPV en een bewijs dat de Duitse herder ook binnen dit programma van de KNPV zijn plaats weet te vinden. KNPV Duitse Herder Kennels Raymond Davelaar. KNPV Duitse Herder Kennels. Home / Fokkerij / KNPV Duitse Herder Kennels.
Ipo, knpv? HondenForum.
Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen. Als je over Ipo, knpv" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken. Gea 22 juni 2010 om 1737: wijzigen. Ik doe IPO met onze duitse herder.
Geschiedenis KNPV www.zwolschephdcdespeurder.nl.
Deze zelfde honden, die niet werden geaccepteerd voor de standaard van de Hollandse Herder, konden wel worden geaccepteerd voor de standaard van Belgische Herder. Dit alles verklaart misschien de opkomst van de Belgische Herder in de KNPV sport. Duitse Herder reu Racker.,
GDS Working Lines www.domaine-main-dor.com.
Axel Domaine Main D ór roepnaam Aras. NK KNPV PH1 stokstellen. Duitse herders met rechte rug DDR-CZ-KNPV bloedlijnen. Keiharde steller Vegas.Stamvader van onze werklijn. KNPV PH 2 oefening. Privat Vegas van Roosfaya mijn eerste Duitser PH1 CL 418. Domaine Main D ór Gebruikshonden van aparte klasse.

Contacteer ons